Įkraunama...
Įkraunama...

Autoturgūs

ziema visada mazesni, bet jau po truputuka juda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotavita @ 2006 07 21, 12:03)
Marijampolėj  thumbup.gif

Marijampoleje brangu! Jei pagal masinu kaina tai, marijampole brangiausias masinu turgus, po to kaunas, o toliau radviliskis ir utena. as savaja pirkau vienoje utenos masinu aiksteleje. ilenkta buvo, bet pardavejas pazadejo su utenoje esanciu servisu sutart ir sutvarkyt, tai jis sutare, o as sumokejau jam uz masina, o po to meistras uz tvarkyma. galiu pasakyt, kad 1.5 karto pigiau nei vilniuje, o masina dabar rieda thumbup.gif
Atsakyti
Mes esam pirke masiniuka is Marijampoles.tai labai patiko turgus thumbup.gif Pries tai vyras vaziavo i Utena, tai sake, nieko gero verysad.gif O Marijampolej, tiek daug masinu buvo, tiek daug tralu, eina sau smile.gif Kazkada dar esam buve Radviliskio turguj, gal dabar tokio nebera g.gif Paskutiniu laiku ieskojom ir nusipirkom masiniuka is Autopliuso internete smile.gif
Atsakyti
Kad Utenoj pigiau nei kitur, tai pasaka wink.gif Kiek Utenoj ziurejau masinas, tai kainos kazkokios kosmines. Geriausia masina pirkt nuo tralo arba is laikrascio, ar interneto skelbimu... kazkaip sekasi man ax.gif
Atsakyti
nu mano pazystamas dirba su tralais,tai sake marijampolej daug masinu,kurios is dvieju sulipintos ir padaryta viena doh.gif ,tai mes tan nevaziuosim pirkt,sake geriausia kaune arba utenoj smile.gif ,mes kaip tik ryt i kauno turgu leksim masinytes ieskoti smile.gif
Atsakyti
Vienareikšmiškai - Kauno turgus šiuo metu yra didžiausias. Jei ieškot auto, tai nuodėmė būtų jame neapsilankyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maironis: 20 kovo 2007 - 15:40
Dairomės ir mes mašiniuko. Esam ištikimi vokiškom ir, tikriausiai, kol kas niekas nesikeis- važinėjam ~ 10m. Audine ir esam labai patenkinti. (tfu, tfu, tfu). Bet jau kaip ir reikėtų naujesnės (pagal lietuviškas galimybes). Mane sudomino 1996m. Passat'ai. Ar jie visi universalai? Gal kas orientuojasi kainose - kiek galima minimaliai ir maximaliai mokėti už tokią mašiną. Suprantu, stovis ir visa kita, bet, manau, turi būti ir kažkokios ribos.
Atsakyti
Ir mes passata (nuo 97m.) nusiziureje esam. Gal kas turit kokiu komentaru...zinau tik tiek, kad dabar jos yra pacios populiariausios tarp vagiu verysad.gif , del to ju kasko draudimas yra brangus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutė: 25 kovo 2007 - 23:07
QUOTE(Tutė @ 2007 03 26, 00:04)
Ir mes passata (nuo 97m.) nusiziureje esam. Gal kas turit kokiu komentaru...zinau tik tiek, kad dabar jos yra pacios populiariausios tarp vagiu verysad.gif , del to  ju kasko draudimas yra brangus.

Čia man naujiena, bigsmile.gif iš kur tokia informacija? Aš girdėjau, kad jomis kaip tik kaimynai iš artimojo "užsienio" nesidomi, todėl kainos gerokai pakritusios. : ax.gif O, beje,ar jau nusižiūrėję galutinai ar dar paieškos procese? Mes kol kas dar tinkamo sau varjanto neatradom.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ripkutė @ 2007 03 26, 00:21)
Čia man naujiena,  bigsmile.gif iš kur tokia informacija? Aš girdėjau, kad jomis kaip tik kaimynai iš artimojo "užsienio" nesidomi, todėl kainos gerokai pakritusios. : ax.gif  O, beje,ar jau nusižiūrėję galutinai ar dar paieškos procese? Mes kol kas dar tinkamo sau varjanto neatradom.. doh.gif

kodel taip yra nzn, bet vienas pazystamas zaliai apsirenges sake... blink.gif paieskos stadija- konkretus egzempliorius, modelis tikriausia sitas t.y. universalas (zargonu "delfinas")
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutė: 25 kovo 2007 - 23:31
[quote=Tutė,2007 03 26, 00:30]

Na, jei ŽALIAS sakė, tai ,tikriausiai, žalias žino lotuliukas.gif Kaip supratau, mes ieškom panašių varjantų. bigsmile.gif Parašyk, kai pasiseks - ko ir linkiu. thumbup.gif Na, bet "beplaukiojant " po netą nepastebėjau kad jau gerokai po vidurnakčio - tad visoms labanaktis ir geros ateinančios savaitės ! smile.gif
Atsakyti
Siaip 97 m. pradzioj dar ejo "delfinas" (t.y. Passat B4), o 97 metais jau pradetas B5 smile.gif ne visi universalai - delfinai juk smile.gif
Atsakyti