o gal zinote kada dirba utenos turgus savaitgaliais? o kuria diena geriausia vaziuoti i utena, na daugaiusia masinu atveza?

Kur geriau pirkti masina, turguje ar is skelbimu internete? Jeigu turguje tai kuriam, nes kainos labai skiriasi girdejau

Sveikutės, labai norėjau sužinoti gal kas žino ar tiesa, kad Utenos turgui VW Golf II didelės kainos. Man tipo sakė, kad VW Golf(II, 90 m.) kainuoja virš 12000 lt. Aš nepatikėjau...
II golfas virš 12 tūkst lt???? Aš irgi nepatikėčiau 
gal 2000 lt, ir tai dar per daug

gal 2000 lt, ir tai dar per daug

Gal tas Golfas super-truper tiuninginis? Gal pilnas bakas bendzo pripiltas? Juk sakoma, kad tik taip golfuko kainą galima dvigubai pakelti

Gal kas galite patarti, kuria diena vaziuoti i Gariunu autoturgu, kuria i Utenos?

QUOTE(ecstasy @ 2008 07 17, 12:58)
i gariunu autoturgu nepatariu vaziuot, nes ten kainos laaabai uzkeltos
as vaziuociau i Marijampole, Utena arba Kauna
tik sestadieni 

dekui uz atsakyma

o kur daugiausia automobiliu japonisku?

QUOTE(emporio @ 2008 07 17, 13:00)
mano berniukas sako, kad visuose turguose ju tiek pat, t.y. nera turgaus, kad kazkur butu ju daugiau

o kuris turgus pagal plota arba masinu kieki didziausias? pvz. jei utenoj perkant, gal kas koki servisa salia rekomenduot galit? vis gi moteriai vienai pirkti automobili kazkaip sunkoka....
QUOTE(emporio @ 2008 07 17, 13:16)
o kuris turgus pagal plota arba masinu kieki didziausias? pvz. jei utenoj perkant, gal kas koki servisa salia rekomenduot galit? vis gi moteriai vienai pirkti automobili kazkaip sunkoka....
kiek zinau Kns turgus didziausias pabaltyjy