Įkraunama...
Įkraunama...

Autoturgūs

o gal zinote kada dirba utenos turgus savaitgaliais? o kuria diena geriausia vaziuoti i utena, na daugaiusia masinu atveza? g.gif
Atsakyti
Kur geriau pirkti masina, turguje ar is skelbimu internete? Jeigu turguje tai kuriam, nes kainos labai skiriasi girdejau g.gif
Atsakyti
jei jau ieskai masinos, tai visur ziurek ir turguj ir skelbimuose ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, labai norėjau sužinoti gal kas žino ar tiesa, kad Utenos turgui VW Golf II didelės kainos. Man tipo sakė, kad VW Golf(II, 90 m.) kainuoja virš 12000 lt. Aš nepatikėjau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginija.k: 09 liepos 2008 - 08:42
II golfas virš 12 tūkst lt???? Aš irgi nepatikėčiau biggrin.gif
gal 2000 lt, ir tai dar per daug smile.gif
Atsakyti
Gal tas Golfas super-truper tiuninginis? Gal pilnas bakas bendzo pripiltas? Juk sakoma, kad tik taip golfuko kainą galima dvigubai pakelti hihihi.gif
Atsakyti
Gal kas galite patarti, kuria diena vaziuoti i Gariunu autoturgu, kuria i Utenos? 4u.gif
Atsakyti
i gariunu autoturgu nepatariu vaziuot, nes ten kainos laaabai uzkeltos doh.gif as vaziuociau i Marijampole, Utena arba Kauna mirksiukas.gif tik sestadieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ecstasy @ 2008 07 17, 12:58)
i gariunu autoturgu nepatariu vaziuot, nes ten kainos laaabai uzkeltos doh.gif  as vaziuociau i Marijampole, Utena arba Kauna mirksiukas.gif  tik sestadieni 4u.gif

dekui uz atsakyma smile.gif
o kur daugiausia automobiliu japonisku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emporio @ 2008 07 17, 13:00)
dekui uz atsakyma  smile.gif
o kur daugiausia automobiliu japonisku? blush2.gif

mano berniukas sako, kad visuose turguose ju tiek pat, t.y. nera turgaus, kad kazkur butu ju daugiau 4u.gif vaziuok ten, kur tau arciau 4u.gif man tai Kns turgus labai patiko, issirinksi tikrai kazka cool.gif
Atsakyti
o kuris turgus pagal plota arba masinu kieki didziausias? pvz. jei utenoj perkant, gal kas koki servisa salia rekomenduot galit? vis gi moteriai vienai pirkti automobili kazkaip sunkoka....
Atsakyti
QUOTE(emporio @ 2008 07 17, 13:16)
o kuris turgus pagal plota arba masinu kieki didziausias? pvz. jei utenoj perkant, gal kas koki servisa salia rekomenduot galit? vis gi moteriai vienai pirkti automobili kazkaip sunkoka....

kiek zinau Kns turgus didziausias pabaltyjy mirksiukas.gif del servisu, tai deja negaliu niekuo patart unsure.gif
Atsakyti