Įkraunama...
Įkraunama...

Autoturgūs

QUOTE(munyte @ 2009 03 30, 06:25)
Man labai patinka peziukai 206,reno klijonkytes,bet kaip vyras sako-reno ,pezo,....

...gavno biggrin.gif
ai, maziau klausyt ju reikia irnesakyk.gif itariu as zvalgysiuos i 206 ax.gif kadangi mums reikes tureti du automobilius, tai man uzteks ir mazytes masinystes biggrin.gif nors 307 man labai grazus wub.gif
Atsakyti
307 tikrai gerai atrodo, tik nežinia kaip su kokybe smile.gif Pežo forumuose reiktų žėt kokie dažniausi gedimai ir kiek kainuoja jų likvidavimas
Atsakyti
aš turėjau mažyte mašinyte,bet kai isigyjau crysler grand voyager tai iš jos nenoriu išlipt..aukšta viska matau ir manevringa..vienu žodžiu thumbup.gif tik gaila reikia ją parduot,nes nusipirkau kitą naujesne,gal kam reikia crysler?pigiai atiduodu..jei ka domina rašykit i až
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2009 03 31, 08:35)
...gavno biggrin.gif
ai, maziau klausyt ju reikia irnesakyk.gif itariu as zvalgysiuos i 206 ax.gif kadangi mums reikes tureti du automobilius, tai man uzteks ir mazytes masinystes biggrin.gif nors 307 man labai grazus wub.gif

thumbup.gif biggrin.gif gavno.307 ir man grazesnis.Mes ir turim dvi masinas,bet as savaja noriu pakeist,juolab ,kad valstybe man kompensuoja ....
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2009 03 31, 16:42)
thumbup.gif  biggrin.gif gavno.307 ir man grazesnis.Mes ir turim dvi masinas,bet as savaja noriu pakeist,juolab ,kad valstybe man kompensuoja ....

as isvis manau, kad automobilis - laimes dalykas doh.gif cia matyt kaip jau pasiseks...nepaisant to ar reno, ar pezo, ar dar kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2009 04 01, 03:48)
as isvis manau, kad automobilis - laimes dalykas doh.gif cia matyt kaip jau pasiseks...nepaisant to ar reno, ar pezo, ar dar kas smile.gif

pritariu minciai-tikrai laimes dalykas.Vyrui nenusiseke su reno scienic'u,tai dabar akies ant visu reno neturi.
Atsakyti
Kaip mano vyras sako nera geresnes masinos kaip AUDI... vokiska kokybe ir detales nebrangios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingri07 @ 2009 04 01, 10:09)
Kaip mano vyras sako nera geresnes masinos kaip AUDI... vokiska kokybe ir detales nebrangios  thumbup.gif

thumbup.gif turejom kazkada perechoda-vyro pirmoji ir nepakartojama meile.Prisimenu slabna pasidaro biggrin.gif .Nu tikrai mylejo labiau uz mane huh.gif .Bet ir gera masina buvo...O dabar ta elektronika tai ka as zinau.Nori masina pati uzsikuria,nori vaziuodama issijungia viska.Vis tam zmogui blogai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingri07 @ 2009 04 01, 09:09)
Kaip mano vyras sako nera geresnes masinos kaip AUDI... vokiska kokybe ir detales nebrangios  thumbup.gif

Drisciau sukritikuoti ... AUDI gera kai nauja,arba tie senieji modeliai iki 1998 m thumbup.gif Tos tai laike ... Kaip ir seni MB smile.gif O dabartines 10 metu tai doh.gif Tik blankios ju kopijos ... Vaziuokles labai prastos - tas liecia ir audi kopijas VW passatus,varikliai virs 2,0 litru ar benzinai,ar dyzeliai nepatvarus ... Ir taip toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 02 22, 23:48)
Mes nesenai pirkom masiniuka, ieskojom Kauno, Taurages turguj, bet kainas uzsikele ir dar daug ka reikia tvarkyti, tai galiausiai nusipirkom per autopliusa  smile.gif

Tauragėj dar nieko kainos, bet jau Kaune tai riebiai užriestos, be to Tauragėj man normalesnės erdvios aikštelės, Kaune bardelis
Atsakyti
QUOTE(agniux911 @ 2009 05 03, 11:45)
Tauragėj dar nieko kainos, bet jau Kaune tai riebiai užriestos, be to Tauragėj man normalesnės erdvios aikštelės, Kaune bardelis

O kaip Marijampolėj?
Atsakyti
ten deja nors arčiausiai bet nebuvau
Atsakyti