Man labai patinka peziukai 206,reno klijonkytes,bet kaip vyras sako-reno ,pezo,....
...gavno ai, maziau klausyt ju reikia itariu as zvalgysiuos i 206 kadangi mums reikes tureti du automobilius, tai man uzteks ir mazytes masinystes nors 307 man labai grazus
aš turėjau mažyte mašinyte,bet kai isigyjau crysler grand voyager tai iš jos nenoriu išlipt..aukšta viska matau ir manevringa..vienu žodžiu tik gaila reikia ją parduot,nes nusipirkau kitą naujesne,gal kam reikia crysler?pigiai atiduodu..jei ka domina rašykit i až
...gavno
ai, maziau klausyt ju reikia itariu as zvalgysiuos i 206 kadangi mums reikes tureti du automobilius, tai man uzteks ir mazytes masinystes nors 307 man labai grazus
turejom kazkada perechoda-vyro pirmoji ir nepakartojama meile.Prisimenu slabna pasidaro .Nu tikrai mylejo labiau uz mane .Bet ir gera masina buvo...O dabar ta elektronika tai ka as zinau.Nori masina pati uzsikuria,nori vaziuodama issijungia viska.Vis tam zmogui blogai
Drisciau sukritikuoti ... AUDI gera kai nauja,arba tie senieji modeliai iki 1998 m Tos tai laike ... Kaip ir seni MB O dabartines 10 metu tai Tik blankios ju kopijos ... Vaziuokles labai prastos - tas liecia ir audi kopijas VW passatus,varikliai virs 2,0 litru ar benzinai,ar dyzeliai nepatvarus ... Ir taip toliau
Mes nesenai pirkom masiniuka, ieskojom Kauno, Taurages turguj, bet kainas uzsikele ir dar daug ka reikia tvarkyti, tai galiausiai nusipirkom per autopliusa