Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(Daivija @ 2016 02 07, 16:58)
Niekas dėl baldų nepasisako  biggrin.gif Bet gal kas užmatėt vaikams lovas kažką panašaus
My Webpage

Nesidomėjom baldais, bet bebraidydama žemėlapyje užmačiau Meblopol plus, ul. Sjnenska 57. Čia visai netoli Piko. Iš jų išvažiavus tektų sukt kairėn, paskui dar pora posūkių, bet nebalamutinsiu - pasižiūrėsit, jei sudomino.
Ten apylinkėse dar rodo statybinių medžiagų pardę, kas man aktualu.
Ełk Sp. z o.o. Centrala materiałów budowlanych. Hurtownia. ul. Przytorowa 2,Suwałki,Lenkija Kas ta per "didmeninė prekyba"? eiliniams mirtingiesiems normaliais kiekiais parduoda? Ar verta dėmesio dėl kainų? Mums reikės kažkokių blokelių ar kažko (dar žiūrinėjam, kas pigiau) nedideliam priestačiukui. Na ir visko, kad jį įrengt.
Ir dar - mačiau "kažką" prie Kauflando, kas man pasirodė panašu į "Senukus". Ir žmonių, prisikrovusių plytelių (gal jie jas tiesiog iš kitur vežėsi? biggrin.gif ). Gal kas galit pakomentuoti - kas ten blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 08 vasario 2016 - 07:07
Labas rytas mielosios:) Ar man vienai tescho vanilinė varškė rūgšti? nusipirkau tikėjausi tokios kaip pas mus būna,bet pasigailėjau. nieko į spurgas sueis. Mielossios,o kur perkate miltus pilnesnio grūdo?ir visai ne įtemą(gal nesupyksite) o yra suvalkose,ką pamatyti? noriu kita kartą pasiimti ir vaikus kartu,jiems prekybcentriai neidomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DanGap: 08 vasario 2016 - 07:29
QUOTE(DanGap @ 2016 02 08, 08:28)
Labas rytas mielosios:)
...ir visai ne įtemą(gal nesupyksite) o yra suvalkose,ką pamatyti? noriu kita kartą pasiimti ir vaikus kartu,jiems prekybcentriai neidomu.

Girdėjau tik apie Aquapark Suwałki ul. Papieża Jana Pawła II,16-400 Suwałki,Lenkija
aquapark.suwalki.pl +48 87 562 62 22 atidaryta: 06–22 val. Čia kažkur nepertoli nuo Lidl. Mes nebuvom, kiti džiaugėsi.
Atsakyti
QUOTE(Setaeli @ 2016 02 07, 20:24)
Laba vakarėlį...
Man toks klausimukas kilo, ar šiomis dienomis (galvoju važiuot poryt) dar matosi kur kokių nors drabužių išpardavimų Suvalkuose? Ar jau pavėlavau šiemet?

Sorry, kad keliu žinutę, bet lb skubiai reikia atsakymo. nejaugi niekas drabužių/batų ten neperkate ir net nesižvalgote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Setaeli: 08 vasario 2016 - 08:45
QUOTE(Setaeli @ 2016 02 08, 10:44)
Sorry, kad keliu žinutę, bet lb skubiai reikia atsakymo. nejaugi niekas drabužių/batų ten neperkate ir net nesižvalgote?

Buvom šeštadienį - žiemos išpardavimai pasibaigė 4u.gif Visur naujos kolekcijos. Jei aktualu drabužiai pigiai - pirma vieta būtų Pepco, ten ir naujų kolekcijų kanos itin žemos. Pvz, šeštadienį pirkau dukrai džinsus, timpes, tuniką - po 9,99 pln, sau maikutes po 9,99 ir 14,99 pln, sijoną už 19,99 pln, ir tai yra naujos kolekcijos kainos smile.gif

Antras pagal brangumą taškas - Tesco. Aš ten neperku be nuolaidų, tai tikslių kainų neparašysiu. Bet pigiau, nei mūsų parduotuvėse.

Toliau Suwalki Plaza parduotuvės, ten jų tėra kelios - H&M, Reserved, Camaieu, lyg New Yorker. Kainos ir kolekcijos kaip ir mūsų akropoliuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 08, 11:10)
Buvom šeštadienį - žiemos išpardavimai pasibaigė  4u.gif  Visur naujos kolekcijos. Jei aktualu drabužiai pigiai - pirma vieta būtų Pepco,  ten ir naujų kolekcijų kanos itin žemos. Pvz, šeštadienį pirkau dukrai džinsus, timpes, tuniką - po 9,99 pln, sau maikutes po 9,99 ir 14,99 pln, sijoną už 19,99 pln, ir tai yra naujos kolekcijos kainos  smile.gif

Antras pagal brangumą taškas - Tesco. Aš ten neperku be nuolaidų, tai tikslių kainų neparašysiu. Bet pigiau, nei mūsų parduotuvėse.

Toliau Suwalki Plaza parduotuvės, ten jų tėra kelios - H&M, Reserved, Camaieu, lyg New Yorker. Kainos ir kolekcijos kaip ir mūsų akropoliuose  4u.gif

Ačiū labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 02 08, 07:43)
Girdėjau tik apie Aquapark Suwałki ul. Papieża Jana Pawła II,16-400 Suwałki,Lenkija
aquapark.suwalki.pl +48 87 562 62 22 atidaryta:  06–22 val. Čia kažkur nepertoli nuo Lidl. Mes nebuvom, kiti džiaugėsi.

kaip man sitos zinutes reikejoooooooooooo:)

Aciu
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 02 08, 08:43)
aquapark.suwalki.pl +48 87 562 62 22 atidaryta:  06–22 val. Čia kažkur nepertoli nuo Lidl. Mes nebuvom, kiti džiaugėsi.

ačiū,mes dievinam vandens pramogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2016 02 08, 01:51)
Kur būtų galima nusipirkti Suvalkuose vaikiškų kilimų? Labiau domintų Agnella firmos.

Kokios firmos negaliu pasakyti, bet KRAM parduotuvėje yra kilimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Setaeli @ 2016 02 08, 09:44)

Akcijų nesimatė. Turguj suknelę pirkau po 35 zl., triusikėlių mažų ir didelių po 3 zl. džinsai apie 45 ir daugiau biggrin.gif Batelius Plazos HM pirkau po 49zl.
Bet viską katik jau aprašius buvau, tai nesakykit, kad niekas drabužių/batų ten neperka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 02 08, 07:03)
Nesidomėjom baldais, bet bebraidydama žemėlapyje užmačiau Meblopol plus, ul. Sjnenska 57. Čia visai netoli Piko. Iš jų išvažiavus tektų sukt kairėn, paskui dar pora posūkių, bet nebalamutinsiu - pasižiūrėsit, jei sudomino.

Ačiū labai 4u.gif

Gal das kas žinot, kur baldų priimtinom kainom g.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, dar tik ruosiuos kelionei, del idomumo klausiu, tas sviestas maslo kliarowano kur jis naudojamas kepimui? ar ten paprastas lydytas sviestas ir galima tept sumustinius ? ax.gif
Atsakyti