Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(ing. @ 2016 01 31, 08:56)

Nesuprantu, ko jus cia dar piktinates? blink.gif Taigi tam paciam poste, jums ir buvo pateiktas atsakymas i jusu klausima! Nei aciu, nei viso gero. g.gif

QUOTE(*jolantab* @ 2016 01 31, 13:38)
Nieko sau. Nežinojau, kad dienos metu gali kursas keistis.
Aš buvau apie 11 val.

Taip, taip. Kadangi PL zlotas nera priristas prie euro, kaip kad anksciau litas buvo, tai kursas Lenkijoj gali 10 kartu per diena kisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 31 sausio 2016 - 15:09
QUOTE(Renata123 @ 2016 01 31, 16:08)
Taip, taip. Kadangi PL zlotas nera priristas prie euro, kaip kad anksciau litas buvo, tai kursas Lenkijoj gali 10 kartu per diena kisti.

Gi ir Lietuvoj kursas keičiasi kelis kartus per dieną. Kartą turėjau iškeist svarų, internete susiradau kur geriausiai, kiek turiu gaut eurų, nuvažiavau- o man jau kitą sumą duoda... Pasirodo pasikeitė kursas g.gif
Atsakyti
Gal kažkas esate pirkę automobilinę priekabą ar žinote, kur reikėtų ieškoti? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(vatokia @ 2016 01 31, 09:41)
Gal kas kursą pasakytumėte?

Šiandien tesco 4,33, o ržiniam name 4,40 zloto už eurą.
Atsakyti
QUOTE(zujka19 @ 2016 01 31, 15:25)
Gi ir Lietuvoj kursas keičiasi kelis kartus per dieną. Kartą turėjau iškeist svarų, internete susiradau kur geriausiai, kiek turiu gaut eurų, nuvažiavau- o man jau kitą sumą duoda... Pasirodo pasikeitė kursas  g.gif

Taip jau yra, kai valiutos yra nepriristos, bet as turejau omeny musu lita, jis buvo priristas prie euro ir kursas buvo visuomet toks pat - 3,4528 lt/eur. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 01 31, 18:46)
Taip jau yra, kai valiutos yra nepriristos, bet as turejau omeny musu lita, jis buvo priristas prie euro ir kursas buvo visuomet toks pat - 3,4528 lt/eur. 4u.gif

Teoriškai- taip, bet juk nusipirkt ar parduot tokiu kursu nebuvo galima, bankai imdavo mokestį....
Atsakyti
Cukrinė siela, ačiū Jums už atsakymą. 4u.gif
Gal dar gali patarti žinovės, kur geriausia Suvalkuose pirkti maisto produktus? Mėgstam didesnį pasirinkimą nei "Biedronka" - esam buvę tik Tesco. Tai nelabai ką išmanom... Kur apsipirkinėjate Jūs?
Atsakyti
padekite surasti kurioj vaistineje galiu rasti siu vaistuku
Arthryl granulat 1,5g 20 saszetek
aciu
Atsakyti
QUOTE(slepiuosi @ 2016 01 31, 17:05)
Gal kažkas esate pirkę automobilinę priekabą ar žinote, kur reikėtų ieškoti? Ačiū.

Esu macius OBI prekybos centre priekabu, bet nepirkau, nes nereikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, gal galt patart kur bielastoke pirkti aukso gaminiu. Reik vaikisku auskaru, vestuviniu ziedu. Gal kas pasufleruos kur juos pigiau nusipirk
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 01 31, 15:08)
Nesuprantu, ko jus cia dar piktinates? blink.gif Taigi tam paciam poste, jums ir buvo pateiktas atsakymas i jusu klausima! Nei aciu, nei viso gero. g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvila @ 2016 01 31, 21:52)
Cukrinė siela, ačiū Jums už atsakymą.  4u.gif
Gal dar gali patarti žinovės, kur geriausia Suvalkuose pirkti maisto produktus? Mėgstam didesnį pasirinkimą nei "Biedronka" - esam buvę tik Tesco. Tai nelabai ką išmanom... Kur apsipirkinėjate Jūs?

kad uz tesco didesnio ko nelabai yra.. mes visada lekiam i lidla, tesco, kauflanda, boruzele, ramunele ir polo market. cia kalbant apie suvalkus..

va bialystoke pasirinkimas didziulis.. aufman parduotuve mums labai patiko ir visos tos bazes, panasiai kaip sanitexas lietuvoj, ten pasirinkimas neblogas 4u.gif
Atsakyti