QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 09, 13:02)
Diinka, labai sudomino uogienes prie mesos. Galima issamiau? (ypac su cili)
Weronika, as irgi vakarui mastau apie Uzkalnio lietinius

sudomino mane-prasome atsiliepima parasyti ar apsimoka? Skanu?
tai kaip ir parašiau viską"bruknes su obuoliais, kriaušė,. cinamonu, gvazdikėliais ir čili."
prisirinkom bruknių, apie litrą, pripjauščiau obuolių , kriaušių- kaip obolienei, truputi vanden , įmečiau porą gvazdikėlių, įbėriau cinamono , porą čiliukų, paviriau, sublenderiavau (rodos

nmepamenu, bet uogienė tyrelės konsistenciojos 9gvazdikėlius išėmiau prieš blenderiuojant...čili ? blyn ir vėl nepamenu

, padariau taip kaip susišvietė

, bet skanu,- p[rašau į svečius , paragausi
šiemet iš vis prisidariau adžikos (nu min 5 l...aišku nemažai išdalinau ir pesto panašiai.....pagrindiniai mano prieskoniai žiemą- ar mėsą marinuoju, ar sriubą verdu, o patogu nerealiai, atsidarai indelį, įmeti kiek norisi...
dėl gyvūnėlių užgavėnių, labiausia pergyvena MB, aš ir juokiausi o jis pyksta- liko be blynų ...teks pačiam kažką mąstyti (na dar sriubos pupelių palikau