Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Magnuna @ 2016 02 08, 18:48)
Šponkiuk - šaunuoliai judu su TB kad atkalbėjot neišmanantį  smile.gif  dėl gerimo tai įtariu turi omeny nealkoholinį gėrimą  g.gif man į galvą tik šviežias kokosas ateina

Į tą pusę, bet ne. Gėrimas be alko, nes nebevartoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 02 08, 18:56)
Kruopa rodo, kur karpį reiktų padėti, tilps visas garantuotai biggrin.gif
Kaži kur Vėtra dingo, kažkodėl nebematau

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jo, Kruopa visada pasiruošusi padėti ypač jeigu kyla klausimas kur padėti ką nors valgomo biggrin.gif
Aš irgi pasigedau Vėtros 4u.gif Vėtriuk - kur tu 4u.gif
Šponkiuk - duok kokią nors užuominą dar smile.gif gėrimas turbūt iš vaisių g.gif
Atsakyti
O, mano jūros fotkę per N.Šulijos orus parodė, jėė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 08, 19:12)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  jo, Kruopa visada pasiruošusi padėti ypač jeigu kyla klausimas kur padėti ką nors valgomo  biggrin.gif
Aš irgi pasigedau Vėtros  4u.gif  Vėtriuk - kur tu  4u.gif
Šponkiuk - duok kokią nors užuominą dar  smile.gif gėrimas turbūt iš vaisių  g.gif

Nė tai vaisius, nė tai uoga g.gif
Atsakyti
Niekaip neateina į galvą, kokį gėrimą Šponkiukas pamėgo g.gif

Lig tyčia šiandien nemačiau Šulijos, tai ir busy nuotrauka liko nepastebėta doh.gif Reiks atsisukti ir pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 02 08, 20:36)
O, mano jūros fotkę per N.Šulijos orus parodė, jėė biggrin.gif

Jėėėė thumbup.gif

O vat aš kokį šiandien įvykį apturėjau.. Keistą.

Žodž- gavau netyčia šiandien netikėtų pinigų (būna gi taip).. bet.. Na iš tokios "tamsaus"asmens.. unsure.gif Žinokit- lyg akmenį kas užrideno ant dūšios. Aplinkiniai sako- kas tau- visa papilkėjai- ar gerai jautiesi. ir visą dieną ne to sveika, ne to ligonis su sunkumu ant krūtinės.. Suverčiau viską pinigams. tai va- grįžau namo susirinkau šeimą ir išėjom pinigų leisti- vakarienė kavinėj ir maži mažmoniai žaislų parduotuvėj- liko dar kažkiek MB džinsams. Slogutis nuslinko...
Atsakyti
Kokie vaizdai thumbup.gif Pasiilgau saulės ir šilumos.Man ti iš viso noras kaituoti neužeitų, pasižiūrėti labai gražu, bet pačiai tai jau ne.Aš geriau ant smėliuko padrybsočiau blush2.gif
Gal ten mango ar granatų sultys, baisiai mėgstu šiuos vaisius
Kivis rimtas, lyg būtų susisiekimo misnistras lotuliukas.gif
Kruopa tikra alpinistė.
Vilkra, svarbu neatėmė tų pinigų, o dabar išleidai kilniam tikslui.Ir visai nesvarbi jų kilmė.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 08, 22:04)

Vilkra, svarbu neatėmė tų pinigų, o dabar išleidai kilniam tikslui.Ir visai nesvarbi jų kilmė.

Man antrą kartą taip gyvenime- kai pinigais norisi atsikratyti. Tiesiogine prasme. Šiaip neišlaidaujam- skaičiuojam- ypač žiemą. Na- bet "nutrūkimas" visiems į naudą.. mažoji lapė taip skubėjo susiruošti "į kavinę" kad užmiršo "reikaliukus" namie atlikti. važiuojant sako "noriu sysiu , bet pirma einam į kavinę po to tualetą" O didžioji lapė kavinėje dalinosi atsiminimais, kaip ji būdama maža elgėsi toje pačioje kavinėje.. Ir graudu ir smagu buvo..
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 02 08, 20:38)
Niekaip neateina į galvą, kokį gėrimą Šponkiukas pamėgo g.gif 

Lig tyčia šiandien nemačiau Šulijos, tai ir busy nuotrauka liko nepastebėta  doh.gif Reiks atsisukti ir  pažiūrėti  smile.gif

kažkur tai rodo orų pakartojimą 4u.gif

Vilkra, o gal nereikėjo priimti iš negero žmogaus, negerų pinigų. Nežinau kas per situacija, bet jei pinigai slegia, net ir nereikia jų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 02 08, 22:12)

Vilkra, o gal nereikėjo priimti iš negero žmogaus, negerų pinigų. Nežinau kas per situacija, bet jei pinigai slegia, net ir nereikia jų blush2.gif

Situacija- ta, kad per jį praeitą savaitę turėjau daug daugiau darbo. Tai va - čia tarsi "kompensacija" už "patirtus nepatogumus". Neimti negalėjau- nes paduoti buvo matant dar kelioms akims. Šiaip va dabar mąstau- galėjau picą visam kolektyvui užsakyti- iš karto būčiau juos iš piniginės išleidusi..Kita vertus.. Na- su šeima smagiai netikėtai praleidom laiką..
Atsakyti
Nu o as taip pablioviau cry.gif cry.gif cry.gif PMS man turbut. Daba uztinus iki negalejimo. Ziurejau filma ir labai sujaudino verysad.gif liudna daba.
Sponkiuke, pinacoliada kokia geri?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 02 08, 21:24)
Situacija- ta, kad per jį praeitą savaitę turėjau daug daugiau darbo. Tai va - čia tarsi "kompensacija" už "patirtus nepatogumus".

Tai ko čia suki galvą irnesakyk.gif Čia tavo uždirbti pinigai, juo labiau duoti matant kitiems 4u.gif Tokie pinigai negali būti blogi...blogi yra pavogti ar gauti už blogus darbus. O dabar aptūrėjot smagų vakarą, į naudą kartais gauti lišnų , netikėtų pinigų 4u.gif
Atsakyti