Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Mergytes jau sesiu krapus ir kitas zoleles ant palanges. Gal kas irgi auginate? Gal galite patarti ka dar nusipirkti? Krapus mazaugius nusipirkau, pipirnes ka dar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 07 vasario 2016 - 20:44
Sveikos, mergiotės 4u.gif
Gražių foto pripylėte, skaniais patiekalų receptukais pasidalinote, įdomių pasakojimų prirašėte. thumbup.gif
Magnunos vasaros atidarytojai thumbup.gif wub.gif wub.gif , Seras Miau, wub.gif wub.gif Karpį darysiu mirksiukas.gif Džiaugiuosi ir juokiuosi, kad Apus bandeles kaip aukštąjį pilotažą suvaldė. bigsmile.gif Dėkoju Cukrinei už puikius vakarykščius pietus kalakutienos maltinukus su bulvių koše ir salotomis- šeima po 8 km pasivaikščiojimo Vingio parke viską švariai sušniojo net ausys lapsėjo. 4u.gif Magnunos karpio siaubo istorija lotuliukas.gif Na, įtariu, man būt taip pat buvę doh.gif Sirgaliukams sklandaus sveikimo 4u.gif Colomba, man Ato juodas profilis ir Pelytės smalsus nosiukas labai mieli wub.gif Tutės pusryčiai ir vikrus gurmaniškas liežuvėlis lotuliukas.gif Rariuko spalvingoji kompanija wub.gif
Sagyte, čia va tokia smulkmena, ale vis tik Tave pataisysiu, kad yra MagnuNa ( o ne MagnuMa). mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 02 07, 20:43)
Su kuom biggrin.gif Namuose 1 adata ir balto siulo dar yra biggrin.gif
Man tikrai reikia as esu labai zema  su dideliu uzpakaliu ir lasiniais po gimdymo blush2.gif -15 verkiant o jau -20 tobula butu  wub.gif

Neturi mašiniuko? 4u.gif tada nepataisysi, džinsas stora medžiaga, adatos ir balto siūlo nepakaks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 02 07, 20:43)
Namuose 1 adata ir balto siulo dar yra biggrin.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Aš siuvėja irgi kaip balerina- raketos pilotė- žodž, beviltiška. doh.gif Ai, moku sagą įsiūt. bis.gif
Atsakyti
o mano pirmoji profesija siuvėja laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 07, 21:34)
As taip isivaizduoju, kad jus visos kudenos po 60kg. sveriate ir dejuojate , kad man reikia baisiai svori mesti biggrin.gif Pasiskaitau forumuose-kai merginos sveria 55 ir kelia foto-ka man daryti -as tokia storule lotuliukas.gif As cia pati storiausia -tai faktas blush2.gif  4u.gif
Sagyte, kaip tavo vaikiuku sveikatele?

turiu teisę dejuoti !!!!!! 63 kg....60 viršyju!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2016 02 07, 21:47)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif Aš siuvėja irgi kaip balerina- raketos pilotė- žodž, beviltiška.  doh.gif Ai, moku sagą įsiūt.  bis.gif

siūti moku, mašina irgi, bet mašinos neturiu tongue.gif rankom katinėli džinsų nesusiaurysi biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Vakarienei kepiau vaikams varškėčius. Baigiau. Į lėkštes sudėjau. Vaikus pakviečiau į virtuvę valgyti. Paėmiau telefoną ir užlipau į antrą aukštą mamai paskambinti. Kalbu su mama, kalbu. Kažkaip netikėtai užuodžiu dūmų kvapą. "Vaikai!!! Pažiūrėkit, ar viryklė išjungta???". "Ant 7 aliejus kepa!!!",- girdžiu vyresnėlį. Man beskuodžiant link virtuvės, aišku, įsijungė priešgaisrinė apsauga. Suskambo mobilus- "Komandos" dispečerinė. Veiksmai:
1) "Mam, aš tau perskambinsiu."
2) Viryklę išjungiau.
3) Keptuvę nukėliau.
4) Signalizacijos kodą suvedžiau- kaukimas nutilo.
5) Perskambinau Komandai- adresas, pavardė, slaptažodis. Klausia dispečeris :" Tai pagalbos nereikia, ekipažo nesiųsti?". "Nu neee,- numykiau,- nebent keptuvę išplautų."
6) Atidarau visus langus.
7) Perskambinu mamai, tęsiam pokalbį.
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 02 07, 21:54)
turiu teisę dejuoti !!!!!! 63 kg....60 viršyju!!!!!

Oho! 63 mano jaunystes svoris buvo ziemos metu 4u.gif
Atsakyti
Aist dėkui, kad pastebėjai mano klaidą smile.gif telefone automatiškai įsivedė, o aš kai tokia pastabi , tai net nepažiūrėjau biggrin.gif
Beje pas mane yra buvus istorija su dūmų detektoriais, kepiau kūgelį ir jau mačiau kad ryškiai per daug masės ir pradėjus kepti bėgs , bet galvoju aj nieko gal nebėgs, nu ką kepa galvoju praversiu pažiūrėsiu kaip ten kūgelis, tik, kad pasipylė dūmų kalnas ir suveikė dūmų detektoriai ant lūbų doh.gif Kaukia jėzus marija, prisitūmiau stalą nifiga nepasiekiu aš jų pasiėmiau šluota ir davai numušėti biggrin.gif Tai ką sulaužiau laikiklius, bet garsą išjungiau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Aist, Sagyte-pas mane tai kasdienybe lotuliukas.gif kaip kepu kotletus. Vyras vis praso netusintu -o tik keptu. Tai kai kepu-visada suveikia. O as dar ir neisgirstu -nes kaukia lauke. Ir pas vyra i mobilu skambina. Tai tas jau ramiai skambina is ofiso-pakeliu-sako-kepi kotletus? lotuliukas.gif Eik suvesk slaptazodi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 07 vasario 2016 - 21:30
Dėl džinsų mano nuomonė tokia - neverta taisyti, vis tiek nebus tokie kaip fabrikiniai, Jei neša kišenė, nusipirk naujus.Čia iš savo patirties sakau.Seniau dar kai ką nešdavau taisyti, bet kažkas ne taip išeidavo ir nenešiodavau.

Krapų nesėju, ir nesėsiu.Turiu iki valiai šaldytų nuo pernai metų.O va salotas, jau už kokio mėnesio bus galima šiltnamyje pabarstyti.Ir ridikėlių dar tongue.gif

Joo, įsivaiduoju,kaip apsaugos vyrukai, tokie nemenki Aist keptuvę plauna lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyresnėlis: "Mam, negaliu daryt namų darbų- Ainu okupavo kėdę!"
user posted image
user posted image
Po kurio laiko iš kito kambario jaunėlis:" Mama, Ainu man trukdo namų darbus daryt!"
user posted image
user posted image
Ainu:" Mam, jie man visur trukdo ilsėtis, einu nusižudysiu!" ( silpnų nervų žiūrovams paaiškinimas- langas apsaugotas tinkleliu nuo uodų, t.y. savižudžių kačių)
user posted image
Ainu:" Nu ką, išgąsdinau?"
user posted image
Atsakyti