Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus 5-ta tema

QUOTE(WyWa @ 2019 03 11, 19:12)
Dinastija-labai patiko. smile.gif

Vakar uzmeciau aki, aktores kad pridazytos bigsmile.gif Visu plaukai istiesinti, sulaizyti, rubai iki gyvo kaulo standartiniai... Melrose place savo laiku maciau, tai antra karta ziuret kazka panasaus jau neidomu smile.gif
Atsakyti

Melrose place savo laiku maciau, tai antra karta ziuret kazka panasaus jau neidomu smile.gif

Patiko man šitas, bet paskutinio sezono taip ir nebaigė... 

Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2019 03 19, 13:51)
Patiko man šitas, bet paskutinio sezono taip ir nebaigė... 

Gal kokios rimtos bedos buvo, reitingai krito, nebeturejo finansavimo? Gal tuo metu prodiuseris (kazkaip pan. Daren Star) mire?
As su idomumu sekiau nuo pradziu, pirmas, gal antras sezonas buvo gaivus, sviezi, aktoriai grazus, tuo metu buvo super. Po meksikietisku serialu sie amerikieciu buvo idomus, madingi, tam laikui modernus, siuolaikiski, novatoriski.
Veliau, kai veikejai pradejo tarpusavy "kryzmintis" (guleti ir perguleti vieni su kitais), tai jau buvo zenklas, kad serialas isseko, nebeturi ideju palaikyti intriga... Ivairus serialai nemazai ekploatavo tuos gulejimus, gal dabar jau "laivas keicia krypti" ir nesistengia vaziuot vien as sito, visgi kai kurie serialai labai atsinaujine, kokybiski, bando eiti i gyli, o ne i ploti, pasimoke is praeities klaidu.

Dinastijoj tie aktoriai jau apsene... Jau daug metu praejo po Melrose place visgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 19 kovo 2019 - 15:17
Melrose Place 1992 man labai patiko, tuo metu kai pas musrode tai buvo kazkas naujo ir idomaus, nezinau, kaip dabar ziuretusi biggrin.gif Nors aisku, tas ju keitimasis partneriais iki absurdo ribos. Buvo dar kazkoks Melrose Place atnaujinimas 2009 su kitais aktoriais, bet prasti reitingai ir atsauktas, neziurejau. Naujos Dinastijos irgi nevilioja, nors gal ir neblogas serialas fonui ax.gif
Is dabartiniu ziurimu man labiausiai patinka Fleabag (2016), dabar 2 sezonas.
Atsakyti

Sveiki, 

Gal galite parekomenduoti panašų serialą į Dauntono abatiją ar Fosaitų saga... ( lietuvių kalba).

Atsakyti
QUOTE(kris*** @ 2019 03 25, 18:13)
<p>Sveiki, </p><p>Gal galite parekomenduoti panašų serialą į Dauntono abatiją ar Fosaitų saga... ( lietuvių kalba).</p>

"Poldark" puikus, bet lietuviskai, manau, nera.
Atsakyti

kris***, 25 Kov 2019 - 17:13, parašė: Sveiki, Gal galite parekomenduoti panašų serialą į Dauntono abatiją ar Fosaitų saga... ( lietuvių kalba).
Victoria https://www.imdb.com...ref_=tt_rec_tti
Atsakyti

Ačiū, būtinai pažiūrėsiu.

Atsakyti
Angliskas kriminalinis detektyvas Line of duty. 4 sezonai, visi labai geri. Serialas itemptas, itraukiantis, pakankamai intelektualus. Rekomenduoju detektyvu megejams.
Atsakyti

CLIQUE/2017

 

Visai neblogas trileris apie universitete vykstančias machinacijas. Tik man netiko pagrindinė aktorė, per daug užknisanti savo landumu, netinka jai supermenės vaidmuo. Dar nesuprantu, narkotikai ryjami lyg saldainiai, alkoholis liejasi laisvai... Ar jiems tai visiškai vienodai?

https://m.imdb.com/t.../?ref=m_nv_sr_1

Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2019 03 30, 18:45)
Angliskas kriminalinis detektyvas Line of duty. 4 sezonai, visi labai geri. Serialas itemptas, itraukiantis, pakankamai intelektualus. Rekomenduoju detektyvu megejams.

Ačiū už rekomendacijas 4u.gif Super serialiuks smile.gif Aš savo ruožtu noriu parekomenduoti "Bodyguard". Rodos tų pačių kūrėjų darbas. Jei jau buvo minėtas čia, tai sorry, kad kartojuosi 4u.gif
Atsakyti
MEDIČIAI, FLORENCIJOS VALDOVAI wub.gif
Atsakyti