Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(slepiuosi @ 2016 03 03, 22:01)
O namo kaipimate, sumokate už kelias plyteles ir leidžia parduotuvė pasiimti į namus?

mums tai leido pasiimti iš salono visą tą "lapą", kur suklijuotos skirtingos plytelės. ir tada žiūrėjom namie, kaip atrodo kurios prie mūsų apšvietimo. labai patogu.
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2016 03 04, 19:40)
mums tai leido pasiimti iš salono visą tą "lapą", kur suklijuotos skirtingos plytelės. ir tada žiūrėjom namie, kaip atrodo kurios prie mūsų apšvietimo. labai patogu.

Labai drinks_cheers.gif pas mus dar jokio apšvietimo, o plytelių jau ieškome...
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 03 04, 16:37)
pasikvieteme dizainere, jai nekliuna, detu tokias ir nesuktu galvos, bet pamate, akd tikrai meta i geltona, realiai, ne parduotuveje, vaizuosime ieskoti kitu grindiniu, jei nerasiu, teks visas keist, tiesiog, rasyti pretenzija ir grazinti, manau pavyktu, bet sitokiu deti atsisakau.vesiuosi sienines ir ziuresim grindu, nerasim, tai ieskosim nauju

Vienoje vonioje grindu ir sienu plyteliu tamsumai skiriasi, bet atspalviai tokie patys, tai man vaizdo negadina, bet jei atspalviai skirtusi, tikrai nenoreciau tokiu plyteliu.
Atsakyti
QUOTE(slepiuosi @ 2016 03 04, 20:10)
Labai drinks_cheers.gif pas mus dar jokio apšvietimo, o plytelių jau ieškome...

na mes irgi dar ne tą galutinį apšvietimą turėjom, bet vis tiek visai kitaip atrodo namie nei salone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2016 03 04, 21:17)
Vienoje vonioje grindu ir sienu plyteliu tamsumai skiriasi, bet atspalviai tokie patys, tai man vaizdo negadina, bet jei atspalviai skirtusi, tikrai nenoreciau tokiu plyteliu.

vat, as ir likau kvaila..nes lauke, prie vitrininiu langu apacioje- dera tobulai...kaip vyras sake, dar menesis ir susigyvensim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 03 04, 22:51)
vat, as ir likau kvaila..nes lauke, prie vitrininiu langu apacioje- dera tobulai...kaip vyras sake, dar menesis ir susigyvensim biggrin.gif

aš irgi savo laiku tempiau namo kalnus plytelių. Salone po jų lempom ar lauke ant saulytės atrodo gražiai, o parsinešus namo, be natūralaus šviesos šaltinio pieno spalva tampa kiaušinio ar geltona, pilka - beveik juoda ir t.t... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2016 03 04, 23:11)
aš irgi savo laiku tempiau namo kalnus plytelių. Salone po jų lempom ar lauke ant saulytės atrodo gražiai, o parsinešus namo, be natūralaus šviesos šaltinio pieno spalva tampa kiaušinio ar geltona, pilka - beveik juoda ir t.t...  doh.gif

doh.gif thumbup.gif lotuliukas.gif kol pastatysim, isirengsim, jau ir zoleliu arbatos raminancios neuzteks biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jus issirenkate grindu plyteliu dydi? Galvojome pirkti 60 ant 60..musu vonia 7 kvadratu, kazi ar nebutu per dideles? Juolabiau, kad 45 ant 45 labiau tinka plyteliu spalva, bet man norisi didesniu smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 03 05, 11:35)
Kaip jus issirenkate grindu plyteliu dydi? Galvojome pirkti 60 ant 60..musu vonia 7 kvadratu, kazi ar nebutu per dideles? Juolabiau, kad 45 ant 45 labiau tinka plyteliu spalva, bet man norisi didesniu smile.gif  doh.gif

as nesutikciau. Musu dabartine vonia 2,5 kv, miniatiurine ax.gif , bet plyteles 25*40cm ir mano pozuriu tikrai ne per dideles ir neatrodo kazkaip blogai. Man atroo 7 kv tai cia normali vonia g.gif

Nu as jau issirinkau gyvatuka ir jau apsiziurejau plyteles.... Vis mazas zingsnis i prieki 4u.gif Kai as amzinai tokia neapsisprendzianti, tai man bet koks priimtas sprendimas tai pazanga blush2.gif doh.gif
Plyteles nusiziurejau lenku Madera, va cia pvz. (as deciau kai kur vonioj tik iki puses
user posted image

arba Magma
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 05 kovo 2016 - 15:08
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 05, 14:53)
as nesutikciau. Musu dabartine vonia 2,5 kv, miniatiurine ax.gif , bet plyteles 25*40cm ir mano pozuriu tikrai ne per dideles ir neatrodo kazkaip blogai. Man atroo 7 kv tai cia normali vonia g.gif

Nu as jau issirinkau gyvatuka ir jau apsiziurejau plyteles.... Vis mazas zingsnis i prieki 4u.gif  Kai as amzinai tokia neapsisprendzianti, tai man bet koks priimtas sprendimas tai pazanga blush2.gif  doh.gif

Sveikinu su svarbiu žingsniu 4u.gif
Aš taip pat nemanau, kad 60x60 būtų per didelės, ypač, jei nėra daug kampų patalpoje. Dėl sienų, mūsų vonia 4,3, maniau, kad maža (o ir yra maža), į dideles plyeeles net nežiūrėjau, bet kai pasibraižiau piešinuką, tai 20(25)x50(60) net labai neblogai atrodo, kur kas geriau, nei mažos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 05, 14:53)
Plyteles nusiziurejau lenku Madera, va cia pvz. (as deciau kai kur vonioj tik iki puses

man tai jos tokios lenkiško stiliaus, nesupykit biggrin.gif ypač antros, kai ir blizga, ir raštuota.
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2016 03 05, 15:31)
man tai jos tokios lenkiško stiliaus, nesupykit biggrin.gif ypač antros, kai ir blizga, ir raštuota.

Ko man pykt ax.gif Visų pirma skonis draugų eturi, o visų antra tam ir įdėjau, kad sulaukčiau visokių nuomonių.

Tos pirmos man tokios ryškios švarios spalvos, toks tikras šokoladas, matinės, daug variantų, galima sudėliot kažkaio įmomiau, nes bus daug dažytų sienų, todėl noriu, kad plytelės šneštų gyvumo

Antrosios, tai taip, tas blizgesys ir man užkliuvo, bet kuomiliai žiūrinėua, tai jis toks kažkos neįkyrus, toks grynas chromas kaip kranai ir gi tai būtų tik dekoras kažkoks g.gif

tai mano tik pirmi pasižiūrinėjimai...,
O šiaip kiek žinau, tai senų lenkų keramikos gamyklų tai kokybė nebloga

Atsakyti