Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Bet uz vonia 300 eu moketi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2016 04 03, 18:12)
Mes montuosim kita savaite tokios sudeties praustuva, tai parasysiu smile.gif Bet ir tai reiktu mazu maziausiai pora savaiciu pasinaudot, pavalyt, kad suprast ar yra koks skirtumas nuo kitu praustuvu.

as dar turiu laiko, kols jau tikrai reiks uzsakyt, tai labai lauksiu atsiliepimu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*magnifique* @ 2016 04 03, 18:34)

Na, uz vonia tai man cia labai normalu. Man rodos uz klozeta ar uz kriaukles 300eur jau yra per daug, bet vonia tai bent keliskart didesnis daiktas g.gif
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2016 04 03, 13:41)
Na mes rengiames nauja buta, tad siandien jau reik apsisprest, det i ta maza tarpeli tas sildomas ar ne. Man irgi atrodo, kad isvalyciau ta tarpa, nes reikalu su tom sildomom grindim, vyras sake, yra nemazai, o ir islaidos dideja. Salia vonioj sildomos grindys bus, bet va del to praejimo ir neapsisprendziam  g.gif

Jei ten labai mažas tarpelis, tai manau, spjaučiau ir nedaryčiau. Būtų didelis holas nors... Arba sakyčiau vyrui - tu spręsk, kaip nuspręsi, taip ir bus. O aš užtai spręsiu plyteles, nes lygybė turi būt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 04 03, 16:35)
Klausiau ir akrilanoje, ten dar brangiau pasake.na man jau 350 ar 450 jau ner skirtumo, nes per brangu
tai kol kas mastau apie lietus akmens mases praustuvus.... kaina gaunasi pigiau, vaizdas analogiskas, tik kazkaip nesurandu realiu patirciu kaip naudojasi
va cia yra visokiu matmenu lietu praustuvu http://www.blu.lt/lt/praustuvai/

man pvz visai nieko 160cm Lyra http://www.blu.lt/lt...stuvas-lyra/117 imciau vienguba, cia kaina 390, paklausus salone tai 10-15 proc nuolaida be problemu, bet as radau interentineje parduotuveje ta pati uz 260 ar 290 nepamenu. Tai gundausi, bet aisku paciupinejus kitas jausmas nei keramika, tik idomu kaip naudojasi. na salone pardavejas sake, negalima sveisti astriom kempinelem, nes braizosi, o jei naudosim rankoms plauti, o ne prie ukio kokiems metaliniams  daiktams, tai viskas \ok. O tipo kartais nuvalius CIF pieneliu be abrazyvo tai isvis kaip naujas. Bet kazkaip nieks nepakomentuoja, kas turetu ir realiai naudotusi g.gif

Sveiki, turiu lieto akmens kriauklę metus laiko, pirkta is www.voniaplius.lt, tai galiu pasakyt , kad žiauriai kimba dulkės, nešvarumai, issiplauna lengvai, bet nusausinant vel veliasi viskas. Žiūriu galima užsisakyt tokias pat kriaukles, tik su spec. danga - evermite, kuri visa tai palengvina. Tai tikrai dabar negailėčiau kelių eurų tai dangai.
Vonia akrilinė iš www.vonios.visaslabas.lt, tai normaliai valosi, aišku pasaugom nuo raižymų
Atsakyti
QUOTE(darbė @ 2016 04 03, 21:28)
Sveiki, turiu lieto akmens kriauklę metus laiko, pirkta is www.voniaplius.lt, tai galiu pasakyt , kad žiauriai kimba dulkės, nešvarumai, issiplauna lengvai, bet nusausinant vel veliasi viskas. Žiūriu galima užsisakyt tokias pat kriaukles, tik su spec. danga - evermite, kuri visa tai palengvina. Tai tikrai dabar negailėčiau kelių eurų tai dangai.

Idomu ar ta danga is tiesu palengvina prieziura ir mazina tu nesvarumu kaupimasi. nes bent jau kur blu.lt tai kaip suprantu ten jau net ner pasirinkimo su ar be dangfos- visos yra su ta danga. Tik klausimas kiek ji efektyvi.
Nes man is esmes patinka ir forma, ir kaina, ir matmenys.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 04 03, 12:58)

Norėjau paklausti. Kas turit Vileroy and Boch unitazą, kriauklę.  Jie yra paprasti ir su ta C+ danga, ant kurios, anot pardavėjų,  nelimpa purvas, o visos bakterijos kaip čiuožykla nučiuožia žemyn ir iščiuožia lauk biggrin.gif  Ar kas žinot? Gal kas turit, galit palygint - didelis skirtumas tarp santechnikos be tos dangos ir su ta danga? Bakterijos kaip jaučiasi, panašiai ar skirtumas yra? biggrin.gif Verta už ją mokėti, bakterijų pykčiui, ar ne? biggrin.gif

Papildomą dangą turi ne tik V&B, o praktiškai visi gamintojai tą siūlo. Tik dažniausiai tai būna užsakomi gaminiai, nes mažai kas sandėliuoja tokius gaminius dėl didesnės kainos. Ką galiu pakomentuoti, turėkite omenyje, kad ta papildoma keramikos danga yra laikinas dalykas. Kiek ji išliks, čia jau ir nuo naudotojo nemažai priklauso, kokie valikliai naudojami ir pan. Pradžioje tikrai skirtumas yra, nes keramikos paviršius yra labai išlygintas. Bet kad nereikės visai valyti, tai taip nebus.
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 04 03, 16:25)
cuaren, bet galvoju jeigu Ravak vonios yra kaip skelbiama 5-6 mm , o kitos pigesnes yra perpus plonesnes, tuomet ir siluma jose turbut prastai laikosi? o jus kur turite, gal zinot kiek mm storio akrilas?

radau, kad mūsų vonios 4mm, turime Ravak Classic. Nežinau, jei jums gaila 300eu už vonią, tai ir nepirkite tokios, sakau, aš nepastebėjau, kad būtų kažkuo geresnė. Naudojamės 2m.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 04 04, 10:16)
Bet kad nereikės visai valyti, tai taip nebus.

Nusivyliau schmoll.gif biggrin.gif Maniau - va, stebuklas...

Dėl vonių. Turim dabar - na kur gyvenam - kažkokią elementarią nebrendinę akrilinę vonią iš "Senukų". 15 metų jai smile.gif Visai man ji normali, žvyro į ją gi nekrauni. Šilumos laikymas... Ką aš žinau, tokio minuso, kad nelaikytų, nepastebėjau, kažkaip juk joje prausiesi, o ne 2 val guli, bet jei šilto vandens prisileidi, tai į šiltą ir įlipi smile.gif Nei ten labai braižosi, nei ką, na su metaliniu šveistuku neplauni, bet su tais visais pieneliais ar elementariu actu kuo puikiausiai išsivalo.
Man akrilinėse voniose lyginant su metalinėmis patinka tas, kad jos nešaltos smile.gif

O pagrindinis minusas, lyginant su metalu ar keramika, yra ne valymas - normaliai jos valosi - bet toks durnas trūkumas, kurio niekur neskaičiau, o pati susigalvojau smile.gif Žo, jos vis viena ne tokios kietos, kaip metalas, užtat įlipant, išlipant kažkiek vos vos gal lankstosi, ar kaip pasakyt... Ir dėl to baisiai sunku jas taip įsabačint, kad jos per tarpus nepraleistų vandens. Bent jau pas mus tai klijuok kaip nori, bet mano vyrai (virš 100 kg) kai panaudoja ir palaipioja, tai po mėnesio vis tiek kažkiek pro kraštą varva (nes vonia įleista į plyteles), ir ką nori, tą daryk.

Kita vertus, gal čia ir prasto įmontavimo rezultatas, sunku pasakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 balandžio 2016 - 11:26
QUOTE(*magnifique* @ 2016 04 03, 18:34)

Turim plieninę vokišką Kaldavei. Tikrai tiek nekainavo o per 3 metus atrodo kaip nauja
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 04 03, 17:37)
as dar turiu laiko, kols jau tikrai reiks uzsakyt, tai labai lauksiu atsiliepimu  ax.gif

Parasysiu drinks_cheers.gif
QUOTE(Noa @ 2016 04 03, 17:45)
Jei ten labai mažas tarpelis, tai manau, spjaučiau ir nedaryčiau. Būtų didelis holas nors...

Tikrai pas mus mazas tarpelis, tad nusprendem nedet sildomu. Tikiuos, kad nesigailesim ir priprasiu valinet rudeni ir ziema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2016 04 04, 15:21)
Parasysiu  drinks_cheers.gif

Tikrai pas mus mazas tarpelis, tad nusprendem nedet sildomu. Tikiuos, kad nesigailesim ir priprasiu valinet rudeni ir ziema  ax.gif

Valyt vistiek reikėtų, jei ir šildomos būtų, nes paprastai ant batų vistiek būna purvo ir jis su tuo vandeniu/sniegu nubėga ant grindų. Na tų murzinų balų džiūti nesinorėtų palikti bet kokiu atveju.
Atsakyti
cuaren, o mum salone sake, kad visos Ravak 5-6 mm, kaip cia yra g.gif O gal kas turite Riho? Girdejau, kad atseit kokybe ta pati kaip Ravak, ir toks pat storis akrilo. O kainos labai ivairios, bet yra visai neblogu ir po 180 eu
Atsakyti