Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(kuuzia @ 2016 04 06, 13:22)
Laba diena,

žiūrinėjamės vonios, tualeto įrangą. nusižiūrėjom tokią vonią:

http://www.ravak.lt/lt/vonia-rosa-ii

Gal kas turit ar girdėjot kokių atsiliepimų?
kokios firmos geriausia pirkti, kad nebūtų nei labai pigi, nei kosminė kaina.

Ravak vonia geras pasirinkimas.
Mes turėjome Ravak 10 m. jokių nusiskundimų neturiu - puikiai eksplotuojasi, šilta, tvirtas akrilas. Su metais susidevėjo, bet tai naturalu auginant vaikus ir leidžiant jiems žaisti įvairiais žaislais vonioje.
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2016 04 06, 12:37)
Mes turėjome Ravak 10 m. jokių nusiskundimų neturiu - puikiai eksplotuojasi, šilta, tvirtas akrilas. Su metais susidevėjo, bet tai naturalu auginant vaikus ir leidžiant jiems žaisti įvairiais žaislais vonioje.

O kaip valosi vonia? ar būna kažkoks spec padegimas vonios, kad geriau valytųsi?
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2016 04 06, 13:37)

Ravak bute ir mes turime, na, susiraize gan stipriai, tuomet tos vietos pajuoduoja, kas vakara uzpilu baliklio, tai atrodo gerai, bet mane erzina vienas dalykas, jos tarsi idumba ilipus biggrin.gif nors sveriu ne tiek daug, bet kartais atrodo, akd dedu koja ir sulinguoja biggrin.gif todel name rinkomes akmens mases sau, o mergaitems Kaldawei
Atsakyti
O kokios firmos unitazus rinkotės? mes rintkumėmės pakabinamą. Kokios firmos geresnės, į ką atkreipti dėmesį renkantis?
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 04 05, 12:43)
sakykite, sienutę vonioje darysite? 4u.gif

as darysiu smile.gif
Atsakyti
Disegno pastatomas, tik bakelis ileidziamas
Atsakyti
O kiek kainuoja maisytuvas ir kita atributika voniai? Mane nuteike, kad tiek pat, kiek pati vonia doh.gif kokiu firmu renkates?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *magnifique*: 06 balandžio 2016 - 14:18
QUOTE(kuuzia @ 2016 04 06, 14:46)
O kokios firmos unitazus rinkotės? mes rintkumėmės pakabinamą. Kokios firmos geresnės, į ką atkreipti dėmesį renkantis?

Jeigu reikia ir rėmo, tik neimkite kokių nežinomų brandų. Tece, Viega, Grohe patarčiau žiūrėti. Dėl WC galioja panaši taisyklė, jei biudžetas labai riboja, geriau jau kokia Jika, nei kinietiškas. Nors ir tie būna laiko, bet geriau jau apsidrausti šiek tiek.
Papildyta:
QUOTE(*magnifique* @ 2016 04 06, 15:18)
O kiek kainuoja maisytuvas ir kita atributika voniai? Mane nuteike, kad tiek pat, kiek pati vonia doh.gif  kokiu firmu renkates?

Kas būtų ta kita atributika voniai? Ekonominės klasės Hansgrohe maišytuvas su dušo stoveliu grubiai atsieitų apie 120 Eur rinkoj. Jeigu ieškote pigiau, žiūrėkit čekiškus maišytuvus. O jei reikia dar kokių aksesuarų, praustuvo maišytuvo ir t.t., tai žinoma kaina pliusuojasi aukštyn. Kainos varijuoja nuo iki, nes kiekvieno naudotojo norai ir galimybės labai skiriasi. Vieniems aktualu tiesiog pastatyti maišytuvą ir grožis nėra svarbus. Kitiems dizainas ar funkcionalumas yra kone pirmoje vietoje ir už tai sutinka mokėti didelius pinigus, kurie gali viršyti statomos vonios kainą net ir kelis kartus.
Atsakyti
O ką manot apie RAVAK Technologija PU Plus. Ar verta papildomai už tai mokėti perkant vonią ar ne? pas mus nebus masažinė

http://www.ravak.lt/...ologija-pu-plus
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 04 05, 10:35)
Gal kuri esate susidejusio akmens mases plyteles? visur, grindys, sienos?

Mes dejom grindis ir viena siena. Ryt vyras fuguoja, tad foto galesiu savaitgali imest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 04 06, 15:18)
O kiek kainuoja maisytuvas ir kita atributika voniai? Mane nuteike, kad tiek pat, kiek pati vonia doh.gif  kokiu firmu renkates?

Dafiga ir kainuoja, man atrodo, kad taip ir bus, kiek vonia, tiek ir visi tie kranai. Man dar iki vonios toli, nes vonia bus kitu etapu kitoj patalpoj, kol kas dušas. Tai ten biskutuką kitaip, bet virš 300 kažkiek mokėjom... Už tą sistemą, bet pas mus momentinis katilas, užtat būtinai reikėjo su termostatu. Be termostato gal pigiau būt buvę... Ir gal jeigu neįmontuojama į sieną, irgi būtų pigiau.

Kokių firmų renkamės? O kokioms akcija biggrin.gif Oras ėmėm, nes akcijinė biggrin.gif

Mačiau Admoj kažkokią baisiai fainą tą dušo sistemą su oro sistema, ten tą vandenį kažkaip gudriai leidžia, neįsigilinau, kas ten geriau, bet turintys giria. Kainą užsirašiau - 365, blin. Firmos irgi nepamenu, kažkokia garbi, man jau nuo tų santechnikų makaulė sukasi, peržiūri keturis šimtus ir nusiperki keturi šimtai pirmą, nes jai akcija biggrin.gif Tai dabar žiūriu ir galvoju - galėjau tą imt... Aišku, brangiau iš vienos pusės, o iš kitos, Adma labai maloniai nuolaidas daro. Gal būtų ne kažkoks skirtumas. Juolab, gi ne metams daiktas...

(velnias, reikėjo nelįst į tuos užrašus, dabar susiparinau, kad blogai papirkau) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 06 balandžio 2016 - 19:10
QUOTE(kuuzia @ 2016 04 06, 14:35)
O kaip valosi vonia? ar būna kažkoks spec padegimas vonios, kad geriau valytųsi?

Mes paprastai su skystu cif ar cilit bang. Pasenejusias demes patrint reikedavo.

QUOTE(knopke* @ 2016 04 06, 14:35)
Ravak bute ir mes turime, na, susiraize gan stipriai, tuomet tos vietos pajuoduoja, kas vakara uzpilu baliklio, tai atrodo gerai, bet mane erzina vienas dalykas, jos tarsi idumba ilipus biggrin.gif nors sveriu ne tiek daug, bet kartais atrodo, akd dedu koja ir sulinguoja biggrin.gif todel name rinkomes akmens mases sau, o mergaitems Kaldawei

Matot kaip skirtingai. Mums nedubdavo. Pas mus buvo Magnolija modelis. O tas pajuodavimas gal nuo vandens priklauso. g.gif
Atsakyti