Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Sveikos 4u.gif
Pas ka yra langas vonioj, ka planuojate deti zaliuzes kazkokias ar aptraukt matine plevele? Gal dar kokiu variantu yra? Konkreciai langas virs vonios. Aciu uz pasidalinimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(poou @ 2016 02 11, 16:43)
Sveikos  4u.gif
Pas ka yra langas vonioj, ka planuojate deti zaliuzes kazkokias ar aptraukt matine plevele? Gal dar kokiu variantu yra? Konkreciai langas virs vonios. Aciu uz pasidalinimus smile.gif

nusprendėme dėti žaliuzes. Plisuotas. Jos skalbiamos. Šiandien kaip tik atvažiuoja matuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 02 11, 15:35)
Vispool santechnika gera, bet jei kalbėt apie praustuvą, pirmoje vietoje rinkčiausi keramiką, o ne akmens masę.

Hmmm... Nesureiksminau sito. O keramika geriau eksploatuoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2016 02 11, 20:51)
Hmmm... Nesureiksminau sito. O keramika geriau eksploatuoti? smile.gif

Keramika yra lygesnė, jos porėtumas mažesnis, todėl nešvarumai ne taip prikimba. Nesakau, kad akmens masės praustuvai niekalas ir valysit be paliovos, bet iš tos praktinės pusės didesnis pliusas kokybiškai keramikai. Tačiau šioj vietoj daug reikšmės turi naudotojo įpročiai, koks daiktas bebūtų, svarbu neužleisti. Jei randat patinkančio dizaino tik akmens masės, nesukčiau per daug dėl to galvos.
Atsakyti
Ieškau sandarinimo medžiagų dušo kabinai, noriu pasikeisti tarpines, juosteles apsaugančias nuo vandens pratekėjimo, gal kas užmatėt kur didesnį pasirinkimą, internetinėse parduotuvėse sunkiai sekasi ką surasti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 14 vasario 2016 - 17:46
Patarkite kokie galimi sprendimai vonios grindu krastams na ten kur paprastai buna plintusai... plyteles baltos, lyg ir suleistos tvarkingai, siules rinkausi ne visai baltas, bet jos tokios platokos gavosi, dabar tik silikonu padengta, bet kazkaip truksta estetikos tuose kampuose,dulkes seda ar tai seseliai kokie krenta i juos na nezinau erzina tiesiog, kaip butu galima juos graziai apspresti? Plintusais? g.gif
Atsakyti
Sveikos ekspertes, reikia skubaus patarimo, nes nerealiai susinervinau. Vis ruošiuosi jums įkelti galutinė vonios variantas, bet doh.gif
Vilniuje Ermitaže na pakankmai seniai, t.y. birželio mėn. pirkau klozetą. Esmė ta, kad statybnos nusitęsė, ir klozetą pastatė šiandien. Atisdarius santechnikai pamatė, kad nudaužtas dangčio galiukas. Ką patartumėte daryti? Pakuotė tikrai nebuvo pažeista, tad lieka tik gamyklinis brokas. Atrodo nusiperki naują daiktą, ir va ką gauni...jau taip man nesiseka su remontu, kažkoks košmaras. Nebuvo daikto, kuris būtų be sugadinimų: langą pristatė su pažeista laminuote, na patys prisipažino, tai numušė kainą, laminato vienas pokas pažeistas, tai pakeitė, bet vėlgi vežimas,kilnojimas man vienai moteriškei, duris atvežė vėl nežymiai brokas-laminatas nudrožtas, vienu žodžiu doh.gif o dar ir klozetas...atsibodo....
Laukiu labai mergaitės jūsų sprendimų. Šiandien su ermitažu susirašinėjau, bet dar nieko nepešiau. Atvykti, užpildyti, pateikti čekį. Paprašiau, kad galėčiau prašymą, čekį, foto pateikti el.paštu, nes esu ne vilnietė, tai atrašė, kad jų mažmenos taisyklės to nenumato, ech atrodo dvidešimtas amžius, bet technologijos viduramžių... ax.gif

user posted image
Papildyta:
Atleiskit už klaidas- susinervinau kažkaip... unsure.gif
Atsakyti
Mums buvo variantas toks: pirkom Klaipėdoje "Gulbėj" klozetą, vonią, dar kažką.... Atvežė iki namų, pasirašėm, kad prekes pristatė, parnešė MB į butą viską. Dedam klozetą į jo vietą, plastikiniai montavimo varžtai (vienas sulūžęs) Be jo bakelis nesilaiko. MB nuvaro į parduotuvę, o ten sako, reikėjo tikrinti prekes atsiimant. Taip išeina, kad lauke visus klozetus ir jų varžtus reikėjo patikrinti blink.gif
Reziume: tokių varžtų negavom niekur pirkti, bandė su metaliniais sukti, trūko bakelis doh.gif , pirkom naują klozetą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 02 18, 21:01)
Sveikos ekspertes, reikia skubaus patarimo, nes nerealiai susinervinau. Vis ruošiuosi jums įkelti galutinė vonios variantas, bet doh.gif
Vilniuje Ermitaže na pakankmai seniai, t.y. birželio mėn. pirkau klozetą. Esmė ta, kad statybnos nusitęsė, ir klozetą pastatė šiandien. Atisdarius santechnikai pamatė, kad nudaužtas dangčio galiukas. Ką patartumėte daryti? Pakuotė tikrai nebuvo pažeista, tad lieka tik gamyklinis brokas. Atrodo nusiperki naują daiktą, ir va ką gauni...jau taip man nesiseka su remontu, kažkoks košmaras. Nebuvo daikto, kuris būtų be sugadinimų: langą pristatė su pažeista laminuote, na patys prisipažino, tai numušė kainą, laminato vienas pokas pažeistas, tai pakeitė, bet vėlgi vežimas,kilnojimas man vienai moteriškei, duris atvežė vėl nežymiai brokas-laminatas nudrožtas, vienu žodžiu doh.gif o dar ir klozetas...atsibodo....
Laukiu labai mergaitės jūsų sprendimų. Šiandien su ermitažu susirašinėjau, bet dar nieko nepešiau. Atvykti, užpildyti, pateikti čekį. Paprašiau, kad galėčiau prašymą, čekį, foto pateikti el.paštu, nes esu ne vilnietė, tai atrašė, kad jų mažmenos taisyklės to nenumato, ech atrodo dvidešimtas amžius, bet technologijos viduramžių... ax.gif

user posted image
Papildyta:
Atleiskit už klaidas- susinervinau kažkaip... unsure.gif

As bandyciau i vartotoju teises kreiptis, parasyciau laiska ir paklausciau ko galiu reikalauti.
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2016 02 18, 21:37)
As bandyciau i vartotoju teises kreiptis, parasyciau laiska ir paklausciau ko galiu reikalauti.

Jau parašiau...ačiū labai...
Papildyta:
QUOTE((mirtise) @ 2016 02 18, 21:31)
Mums buvo variantas toks: pirkom Klaipėdoje "Gulbėj" klozetą, vonią, dar kažką.... Atvežė iki namų, pasirašėm, kad prekes pristatė, parnešė MB į butą viską. Dedam klozetą į jo vietą, plastikiniai montavimo varžtai (vienas sulūžęs) Be jo bakelis nesilaiko. MB nuvaro į parduotuvę, o ten sako, reikėjo tikrinti prekes atsiimant. Taip išeina, kad lauke visus klozetus ir jų varžtus reikėjo patikrinti  blink.gif
Reziume: tokių varžtų negavom niekur pirkti, bandė su metaliniais sukti, trūko bakelis  doh.gif , pirkom naują klozetą  doh.gif

Siaubas....aš ir nesu toks žmogus, kuris be reikalo lakstyčiau, jei tai būtų dėl mano kaltės. Blyn tokius gauni brokuotus, moki pinigus visgi- tai tikrai pikta, kad nepriima...
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 02 18, 21:44)
Jau parašiau...ačiū labai...
Papildyta:

Jei turesit upo, parasykit ka vartotoju teises atrasys, yra buve ir man visokiu nesklandumu, bet sumos buvo mazos, man kelione tiesiog neapsimoketu, tai nesiaiskinau, bet idomu ar imanoma ko nors isreikalauti.
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2016 02 18, 21:54)
Jei turesit upo, parasykit ka vartotoju teises atrasys, yra buve ir man visokiu nesklandumu, bet sumos buvo mazos, man kelione tiesiog neapsimoketu, tai nesiaiskinau, bet idomu ar imanoma ko nors isreikalauti.

Gerai, pranešiu...iš esmės man tik dangtį reikia pakeisti...
Atsakyti