QUOTE(Sapho @ 2016 04 09, 21:06)
Aš kaip penio neturiu, tai man liežuvis skausmingiau atrodo
Laukiu tęsinio
Hahahaha
O toliau buvo taip: leidomes vis toliau žemyn nuo tų kaskadų šokinėdami. Smagumėlis. Daug cypimo, daug taškymosi, daug rungtyniavimo, kas toliau nušoks. Kai kur tereikėjo tik žingsnelį žengti, kitur tekdavo įsibėgėti gerokai, kad nenukristi ant apačioj esančių akmenų.
Galiausiai atėjom prie labai nuožulnios kaskados. Ir įsibėgėti negalim, nes šokti ten per daug seklu. Gidas susišvilpavo su vietiniais ir jie atnešė mums krūvą plastikinių butelių. Suplotų. Juos dėjomės po sėdynėm ir leidomės žemyn, kaip nuo apsnigto kalniuko su pašikniuku žiemą

. Jau vaizdelis, krentant į vandenį, tai nerauk tu rūtų

Krenti sėdyne pirmyn, kojos virš galvos kažkur tabaluoja. Jokio grakštumo
Paskutinė kaskada žymiai aukštesnė už kitas. Ant jos lipam keturiese - du gidai, aš ir vaikinas iš Vokietijos. Nušokam trise. Gidas - padėjėjas apsisuka ir lipa laiptukais žemyn (gėdingai nuleidęs galvą)
O va taip smaginasi drąsiausi

:
Tie juodaplaukiai berniukai vietiniai, jų neskaičiuoju. Jie turbūt ir užsimerkę bei atbuli nušoktų nuo bet kur.
Aš, paskutinį kartą šokdama, laiku neužsimerkiu. Jau kaip dėjo vanduo į akį, galvojau, kad išmuš

Bet nieko, apsigraibius radau vietoj. Tik dar pora dienų jausmas buvo kaip gerai į akį gavus

Gerai, kad be mėlynės išsisukau

.
Zinot, man atrodo jei Tereza pagrobtu koks eskobaras ir paskambintu, jam butu nurodyta paciam gelbetis is situacijos.