Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 25

QUOTE(Skaiciuoju @ 2016 02 16, 06:54)
Noriu paprasyti patarimo turim Fey ciuzini Elegance TFK 120, h2 kosmaras abu pabundame skaudancia juosmenine dalimi,ryte reikia prasivaikscioti kol praeina viskas.

Skaiciuoju,
vyrui siūlau lateksinį antčiužinį - pralaidus orui (atvirų porų), ant jo nebus karšta miegoti, 7 zonų, tamprus, elastingas.
Žinoma, geriausia nuvykti į pardavimo vietą, apžiūrėti gyvai, pagulėti.
Papildyta:
QUOTE(Angelina11 @ 2016 02 17, 09:02)
Reikalingas 140x200 čiužnys 3.5 metų vaikui. Aišku vaikas augs ir čiužinys greit nebus keičiamas. Gal ką parekomenduotumėte iki 300 eur?

Angelina11,
Vaikui, mūsų rekomenduotini čiužiniai MORTA, MORTA PLIUS, kur viršutinis sluoksnis-elastingas, vidutinio kietumo, šiek tiek perforuotas, išpjaustytas (suteikia papildomo elastingumo ir gerina oro pralaidumą čiužinio viduje). Vidinis sluoksnis - kieta, RE porolono plokštė, kuri neleis per giliai susmegti.

QUOTE(Deputatas @ 2016 02 17, 09:53)
Sveiki, reikėtų Jūsų pagalbos:

1. 160x220
2. 200 cm, 100 kg ir 174 cm, 56 kg.

Deputatas,
tikslios ir anatomiškai teisingos konstrukcijos čiužinys yra MŪZA**, atvirų porų (orui pralaidus) branduolys, 7 zonų plius viršutinis viskoelastinio latekso (TALALAY) sluoksnis suteikia papildomo komforto ir prisitaikymo. Kadangi viršuje yra suminkštinantis sluoksnis, žmona puikiai jaus visus šio sluoksnio privalumus, o jūs, su didesniu svoriu, atsiremsite į tvirtą latekso pagrindą.Be to, šis čiužinys turi itin tikslų spaudimo taškų atkartojimą, prisitaikymą prie kūno linijų ir tuo pačiu tvirtai palaiko, neleidžia per giliai įdubti, nebus per didelio laužimo, spaudimo.
HARMONIJA*** kietesnis, turi viršutinį viskelastinį nusegamą užtrauktuku sluoksnį, aukštas (apie 27cm storio), gerai orui pralaidus, su 3D tinkleliu čiužinio viduje ("oro pagalvė").
Norint gauti pilną komforto paketą, rinkitės geras groteles. Geros grotelės (SPARK, COMFORT) ne tik suteikia oro pralaidumą, bet ir pagerina čiužinio prisitaikymą, prailgina tarnavimo laiką.
Skirkite laiko ir nuvykite į pardavimo vietą apžiūrėti, pagulėti ant čiužinių.




Papildyta:
QUOTE(jearmaine @ 2016 02 17, 15:21)
Dėkui, apžiūrėsim, įdomu, ar yra jis Vilniaus "Oze". Nepabandžius juk nepirksi...

jearmaine,
Būtinai nuvykite į pardavimo vietą išbandyti čiužinių, skirkite tam laiko.
Vilniuje yra trys pardavimo vietos: Bige, Baldų rojuje ir Ogmios mieste.
Sėkmės paieškose. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lonas: 17 vasario 2016 - 16:04


1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. 160*200
2. Jūsų ūgis ir svoris. 165/70;189/80
3. Ant ko (čiužinio, lovos ar žemės) miegojote iki šiol. lovos
4. Numatoma čiužinio kaina. 200
5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. vidutinio kietumo
6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau. silciau
7. Ar namuose drėgna, gal Jus linkęs prakaituoti. Net per daug sausa namuose,ne.
8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys. groteliu
9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų.


Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2016 02 16, 07:54)
Noriu paprasyti patarimo turim Fey ciuzini Elegance TFK 120, h2 kosmaras abu pabundame skaudancia juosmenine dalimi,ryte reikia prasivaikscioti kol praeina viskas. As neiskenciau nusipirkau Dormeo anticiuzinuka savo puseje dabar ieskau kaip paminkstinti vyro puse, nes ant dormeo jam per karsta negali miegoti.
Vyras 1.95cm apie 84kg as 1.70cm 54kg.
Ka galite pasiulyti 80x2.00 vyrui megsta vesiau miegoti,prakaituoja.

Hmm... parasykite detaliau, kame reikalas, Jums per kieta? Ant kokiu groteliu esate pasideje si ciuzini? Kada isigijote, gal dar nera pasibaiges adaptacinis periodas ir po kokiu poros savaiciu nebereikes jokiu papildomu antciuziniu...
Papildyta:
QUOTE(Angelina11 @ 2016 02 17, 10:02)
Reikalingas 140x200 čiužnys 3.5 metų vaikui. Aišku vaikas augs ir čiužinys greit nebus keičiamas. Gal ką parekomenduotumėte iki 300 eur?

Pagalvokite apie Vitali HR H2 ciuzini. Jo viduje HR putu poliuretanas, su skalbiamu antialergisku uzvalkalu. Tinka tiek vaikams, tiek ir suaugusiems.
Papildyta:
QUOTE(jearmaine @ 2016 02 15, 20:00)
Padėkit susigaudyti smile.gif Abu su vyru sveriam nedaug, 60-70 kg, bet mėgstam miegoti kietai, taip esam įpratę. Konsultantė "Miego centre" vis tiek siūlė rinktis vidutinio kietumo, o ne kietą čiužinį. Kiek pasibandėm, tai man labiau patinka kišeninių spyruoklių čiužiniai. Kokie jų pliusai/minusai? Norėtume išleisti iki 350-400 eurų. Pagrindą, ant kurio dėsim čiužinį, galim pasirinkti.

Na ir mes nesam linke siulyti miegoti labai kietai, nes kietas pagrindas uzspaudzia peciu ir dubens srities nervus bei sutrikdo tose vietose kraujotaka. Del to tirpsta rankos, kojos, veliau isryskeja ir rimtesniu problemu.
Spyruokliniai ciuziniai, ypac kiseniniu spyruokliu, turi daug pliusu ir viena kita minusiuka. Pagrindinis spyruokliu minusas, gal but ir butu tas, kad spyruokles metalines, po keleto metu gali (bet nebutinai) kai kuriais atvejais pradeti skleisti tam tikrus garsus, prastesnes kokybes spyruokles pradeda rudyti, o rudys kenkia kvepavimo takams...
O pliusai: prieinami savo kaina visiems musu regiono pirkejams, geros ventiliacines savybes, patogus, galimos komplektacijos su ivairiomis kitomis sudetinemis medziagomis ir t.t. Jei spyruokles kokybiskos, rudys niekada neatsiranda, na nebent kokia savaite laikytumete jas pamerktas i vandeni.
Papildyta:
QUOTE(Lonas @ 2016 02 17, 12:49)
Kišeninių spyruoklių čiužinių pliusai: neperduoda judesių, spyruoklės, judėdamos kiekviena atskirai, ne tik suteikia tvirtą atramą, bet ir geriau prisitaiko prie kūno, geras oro pralaidumas, galima dėti tiek ant grotelių,tiek ant plokštės. Minusai: smulkaus sudėjimo žmonėms sudėtinga įspausti pečių zona, gali jaustis tirpimas.
Bet čiužinio pasirinkimas labai individualu, kas vienam labai patogu, kitam gali būti nepriimtina.


Sunku sutikti, kad butent kiseniniu spyruokliu ciuziniai, kurie pvz. turi 7 zonas turetu kazkoki kitoki poveiki nei kitos sandaros ciuziniai. Bet zinoma, smulkaus sudejimo zmogui visada patogiau, kai ciuzinio pavirsiuje yra viskoelastinio putu poliuretano. Bet ir kiseniniu spyruokliu ciuziniu gaminami su viskoelasto perdangomis ir tokie ciuziniai puikiai tinka ir smulkaus sudejimo zmogui. Kaip pvz. Visko Avera, tikrai tinka aptartomis aplinkybemis.
Papildyta:
QUOTE(Liepaa888 @ 2016 02 15, 17:00)

Kadangi lovoje plokste, teks apsiriboti tik kiseniniu spyruokliu ciuziniais. Bet miegotoju bendras svoris 140 plocio ciuziniui irgi nemaza apkrova, tai vel gi sumazina galima pasirinkimo asortimenta...
Siulyciau galvoti apie Royal Charisma H3 arba Elegance TFK 130 H3 ciuzinius. Jie su multipocket (smulkiomis) kiseninemis spyruoklemis, kurios pajegios islaikyti daug didesnes apkrovas nei standartines sio tipo spyruokles; ciuzinio komforto perdangos is HR putu poliuretano. Kaina siek tiek didesne, nei nurodyta pageidaujama, bet tikrai nematau prasmes siulyti kazka pigesnio, kas ateityje nepateisins Jusu lukesciu.
Papildyta:
QUOTE(Deputatas @ 2016 02 17, 10:53)
Ačiū, laukiu įvairių pasiūlymų.

Deputatui siulyciau rinktis is Metzeler gamintojo ciuziniu asortimento, nes jie labiausiai atitiktu Jusu poreikius ir ciuziniui keliamus reikalavimus. Rekomenduociau pasidometi Metzeler DELIGH ciuziniu, kietuma galite rinktis is 5 kietumo lygiu, konsultantai parduotuvese, manau, teisingiau Jus uzvestu ant tinkamo kelio smile.gif
Rekomendavau Delight, bet esant galimybei, pasibandykite ir GLAMOUR (pavadinimas gerai nusako zmogaus pojuti gulint ant sio ciuzinio)... thumb_yello.gif
Papildyta:
QUOTE(DuNNo @ 2016 02 17, 22:01)

Reiketu patikslinimo kokio tipo groteles, t.y., paprastos medines lenteles ar lankscios-amortizuojancios groteles, bei kiek tu lenteliu yra skaiciuojant nuo galvugalio iki kojugalio.
Klausiu, nes kuo toliau tuo labiau tenka susidurti, kad zmones gretelemis pradejo vadinti paprastas lenteles lovos dugne, kurios gal ir geriau nei plokste (atlieka ventiliavimo funkcija), bet is esmes, vis tiek tinkamos, deja, ne visais atvejais.....

Norimos kainos ribose, kokybisku ciuziniu labai mazai, pasidomekite tokiais ciuziniais kaip FEY gamintojo ciuzinys BRUNA arba Viva Aloe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 18 vasario 2016 - 10:20
QUOTE(DuNNo @ 2016 02 17, 21:01)


Sveiki, atkreipkite dėmesį į Selene De Luxe čiužinį. 7-zonų kišeninių spyruoklių čiužinys už labai patrauklią kainą. Rinkites vidutinio kietumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2016 02 17, 21:01)
1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai.  160*200

DuNNo,
pagal poreikius ir skiriamą biudžetą turėtų tikti ir patikti Jonė Plius, vidutinio kietumo, 7 zonų, su viskoelasto sluoksniu vienoje pusėje 4u.gif
Skirkite laiko nuvykti į artimiausią pardavimo vietą ir išbandyti gyvai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lonas: 18 vasario 2016 - 16:46
Kur ieškoti nebrangaus antčiužinio ant senos sofos uždėti? Reiktų ne dažnam miegojimui, tik kartą -du per mėn. kaime pernakvot ax.gif ačiū 4u.gif 110×190 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 18 vasario 2016 - 22:52
QUOTE(Dziugile @ 2016 02 18, 23:51)
Kur ieškoti nebrangaus antčiužinio ant senos sofos uždėti? Reiktų ne dažnam miegojimui, tik kartą -du per mėn. kaime pernakvot ax.gif  ačiū 4u.gif 110×190 cm.

Antciuziniu rasit beveik kiekvienoje baldu parduotuveje, kiekvienoje specializuotoje ciuziniu parduotuveje, jyske ir net kaikuriose didesnese maisto prekiu parduotuvese. Internetas irgi knibzdete knibzda antciuziniu prekiautojais.
Tik vienas niuansas, pageidaujamas dydis nera standartinis, beveik visur teks isigyti pagal uzsakyma, nes sandeliuose tokiu ismatavimu beveik nepasitaiko visiskai...
p.s. tokiam "daznam" miegojimui pakaktu ir poliuretanines perdangos, o jomis prekiauja ermitazas, senukai ir kai kurios kitos parduotuves.
Atsakyti
Pasirinkom 3,5 amžiaus vaikui (su perspektyva kad augs) Lono čiužnį Jonė Plius. Kaip manot normalus pasirinkimas? gal ks naudojat? kaina 230 ur uz 140x200.
Atsakyti
Sveiki,

Ieskome ortopedinio 7 anatominiu zonu ciuzinio. Kainos dar nesame nusistate, nes norisi kokybisko ciuzinio. Isivaizduoju, kad turetu buti vidutinio kietumo, nes yra nemazai stuburo problemu. Atsakau i klausimus ir lauksiu bent keliu rekomendaciju smile.gif

1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. 160*200
2. Jūsų ūgis ir svoris. 163/55;183/+-80
3. Ant ko (čiužinio, lovos ar žemės) miegojote iki šiol. Lovos su ciuziniu
4. Numatoma čiužinio kaina.
5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. Vidutinio kietumo
6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau. Ir taip, ir taip
7. Ar namuose drėgna, gal Jus linkęs prakaituoti. Vyras linkes prakaituoti
8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys. Groteliu
9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų. Stuburo problemos, nugaros skausmai.
P.S. kokie jusu rekomenduojamu ciuziniu privalumai ir trukumai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SmtmsCrazy: 19 vasario 2016 - 17:41
Sveiki

Reikia pagalbos ciuziniui isrinkti
1. 200 x 160 x 20 ir auksciau
2. 180 / 80; 187 / 90
3. Lova su ciuzinuku
4. ~700 Eur
5. Kietesnio
6. Vesiau
7. Ne gregna, prakaituojantys
8. Groteles
9. Isvarzos

Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Ermitaže dabar akcija iki 30 % nuolaida čiužiniams. Gal kas susidūrę, kokių firmų čiužiniais jie prekiauja? Ar verta važiuoti?
Atsakyti
Apmirus temele g.gif
Negi neber konsultantu, pasiulysianciu pagal pateiktus reikalavimus ciuziniu iki 500 eur? rolleyes.gif
Atsakyti