Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kuri žinote ar perkant benetton (intern. pard.) praeina antrą kartą 15 proc. papildoma nuolaida? Užregistravau naują el.p. gavau koduką, bet kažkodėl neleidžia panaudoti, rašo - not valid g.gif Susikūriau naują paskyrą - irgi neleidžia panaudoti...
Atsakyti
Sveikutės,

Na pasidalinkite parduotuvės nuorodą, iš kurios siunčiatės eye q baby.

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(FRAU @ 2016 02 02, 14:28)
Sveikutės,

Ačiū

iš amazon.co.uk siunčiuosi
Papildyta:
Niekaip nespėju MyToys koduko sugriebti, gal dar kas turite ir neplanuojate naudoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2016 02 02, 15:17)
Gal kuri žinote ar perkant benetton (intern. pard.) praeina antrą kartą 15 proc. papildoma nuolaida? Užregistravau naują el.p. gavau koduką, bet kažkodėl neleidžia panaudoti, rašo - not valid g.gif Susikūriau naują paskyrą - irgi neleidžia panaudoti...

pabandykit kita narsykle gal smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Ačiū

boots.com
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 02 02, 15:32)
iš amazon.co.uk siunčiuosi
Papildyta:
Niekaip nespėju MyToys koduko sugriebti, gal dar kas turite ir neplanuojate naudoti  4u.gif

o kodel siunciates, pigiau nei Lt? ar kokybe kita ? blush2.gif aplamai vis matau , kad perkant, bet net nzn ar cia didelis geris? gal man irgi metinukei reikia duoti ?

ir maciau yra lyg kapsules ir zuvu taukai ? ka geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 02 vasario 2016 - 14:36
QUOTE(priklausomybe @ 2016 02 02, 16:33)

Tai kad Boots nematau būtent baby, aš siunčiuos iš feelunique, kai išmeta dar koduką kokį:
http://eu.feelunique...a-6-30-Capsules

Praeitą savaitę pirkau, kai buvo 15proc kodukas, ir siuntė nemokamai tiesiai namo mirksiukas.gif Nereikia jokių kooperacijų ir vargų, bei papildomo mokesčio už svorius ir siuntimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 02 vasario 2016 - 14:41
Sveikutės,

Ačiū

iš čia: https://www.healthyp...eye-q-baby.html

QUOTE(priklausomybe @ 2016 02 02, 14:33)

nėra baby ten g.gif

QUOTE(Lyn @ 2016 02 02, 14:34)
o kodel  siunciates,  pigiau  nei Lt?  ar  kokybe  kita ?  blush2.gif  aplamai vis  matau , kad perkant,  bet  net  nzn  ar  cia didelis  geris?  gal  man  irgi  metinukei reikia  duoti ?

dvigubai pigiau nei vaistinėje ir pigiau nei per tarpininkus.
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2016 02 02, 16:17)

Esu paudojusi jau 3 kartus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 02 02, 14:34)
o kodel  siunciates,  pigiau  nei Lt?  ar  kokybe  kita ?   blush2.gif

pigiau maždaug 30% nei LT. Dėl kokybės nieko negaliu pasakyti.

Boots mano užsakymą atmetė kai bandžiau, daugiau nebebandau. Be to ten baby eye q ne visada būna.

Amazon'e kaina keliais centais brangesnė nei boots, bet man tai nėra esmė,
nereikia kooperuotis, nereikia pirkti 3 ar dar kažkiek.
man tiesiog mažiausiai problemų su jais smile.gif

Tik jei siųstis 1 dėžutę eye q tai nieko nesutaupysite. aš iš amazono periodiškai kažką užsakinėju, tai galima sakyti vitaminų siuntimas nieko nekainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 02 vasario 2016 - 14:40
QUOTE(MAMA7411 @ 2016 02 02, 15:17)

man atrodo nukainuotom prekem netaiko papildomo kodo.
Atsakyti
Kažin kaip mytoys su grąžinimu, kiek kainuoja? Nusipirkau Oliverio batus (sau) 39 dydį, kai buvo 55 proc nuolaida, siauroki, o gal kam reikia, nuorodos negaliu įmest, nes išpirkti, galėčiau nufotografuotus į emeilą atsiųst, atiduočiau už savikainą ir už siuntimą iš de neskaičiuočiau.
Man mytoysas jokių kodukų nesiunčia ax.gif .
Atsakyti