Mano atvirukai kažkur pastrigo, jau ketvirta diena niekur nenueina, bet gal ir gerai, dabar baisiai nėra laiko
Ku kū, vasara, aniaaaa
Mano atvirukai kažkur pastrigo, jau ketvirta diena niekur nenueina, bet gal ir gerai, dabar baisiai nėra laiko
Bet visi 16 keliauja. Smagu užsiėmimas
labas rytas
et ir vėl į šiukšlių maišelį
Vokietija
et ir vėl į šiukšlių maišelį
Vokietija
QUOTE(tik as @ 2016 07 06, 08:42)
tai čia tavo atvirukas
Mano trys paskutiniai gautieji panašūs
Lenkija

Jungtinės Amerikos valstijos

Čekija

Man jie taip kvepia vasara ir kelionėmis
. Kuo labiau nekeliauju, tuo labiau kvepia
Lenkija

Jungtinės Amerikos valstijos

Čekija

Man jie taip kvepia vasara ir kelionėmis
Nusipirkau naujų ženklų su agurkais - kokie gražūs
.

Ir šitas man patinka

Ir šitas man patinka
Sveikos. Aš vėl su savo klausimais 
Buvau "sutikus', dabar nerandu - kur yra atėjusių be ID atvirukų paieška? Ir ar galima kažką surast, jei nėra siuntėjo vardo?
Buvau "sutikus', dabar nerandu - kur yra atėjusių be ID atvirukų paieška? Ir ar galima kažką surast, jei nėra siuntėjo vardo?
QUOTE(Tekšė @ 2016 07 20, 12:04)
Sveikos. Aš vėl su savo klausimais 
Paskutiniu laiku tokių negaunu, bet esu gavus. Paspaudi "register a postcard" ir tada dešiniau yra search the Postcard ID . Paspaudi ant to, ir tada atsidaro klausimai, ir vietos įrašyti atsakymams - iš kokios šalies, siuntėjo vardas(kokį įskaitai, jei pasirašyta), gal kartais yra siuntėjo adresas, miestas ar siuntėjo paštas, jį iš antspaudo galima bandyti įžiūrėti, data - gal pasirašyta, arba irgi iš pašto antspaudo, ID - kad ir neteisingas, jei tik iš viso yra, ir dar kita informacija. Aš toje vietoje rašiau, kas pavaizduota ant atviruko. Ir užpildžius, kiek įmanoma, spausti apačioje "Request help" . Ir laukti
O, jei yra ID, tik klaidingas, galima pabandyti registruoti kaitaliojant paskutinį skaičių.
O gal padėkos atvirukas? Niekas neprašė adreso, neketino padėkoti?
QUOTE(pempė12 @ 2016 07 20, 16:57)
Ačiū.
Tikrai ne padėkos.
Gal bandysiu, o gal nuskenuosiu antrą pusę ir jums parodysiu. Tik vėliau, atostogauju, skeneris tik darbe. Pagelbėsit?
QUOTE(Tekšė @ 2016 07 20, 19:10)
Ačiū.
Tikrai ne padėkos.
Gal bandysiu, o gal nuskenuosiu antrą pusę ir jums parodysiu. Tik vėliau, atostogauju, skeneris tik darbe. Pagelbėsit?
Tikrai ne padėkos.
Aišku
Su fotoaparatu galit paveiksluoti, ar telefonu, užteks kokybės, išsididinsiu
Kokių grožių gavau
... Šiandien penkis, ir visi man gražūs
. Vakar vieną irgi superinį ir užvakar du, irgi gerus. Pasirodysiu kada