Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Sveiki

Matau verda diskusija dėl laiko kada geriau važiuoti. Na aš manau mes kiekvienas pasirenkame kas ko norime smile.gif esu Turkijoje buvusi gegės pradžioje, man asmeniškai jūros vanduo per šaltas, o aš nelabai mėgstu prie baseino gulėti, man reikia jūros. smile.gif Esu buvusi ir rugsėjo pradžioje, oras superininis, vanduo šiltas, vaisų daug, bet vienas minusiukas, kaip ir rašė merginos, grus į Lietuvą, tenka jau pedkelnes mautis ir lįsti į šiltesnius rūbelius, nebėr kur to įdegio demonstruoti smile.gif Tad man idealiausias laikas atostogoms Turkijoje yra išvykimas birželio pradžioje ir grįžimas iki Joninių. smile.gif vanduo šiltas, oras nėra ypatingai karšta, na iki 35, man tas pats smile.gif vaisių pilna. Na o ir grįžus turiu visai vasarai įdegį smile.gif
Šiemet jau galvojau važiuoti į kitą šalį bet vėl nugalėjo Turkija...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 08, 17:16)
O buvo paprastas standart?

Neatsimenu doh.gif

QUOTE(ointriga @ 2016 02 08, 18:12)
Ar gerai supratau .jus uzsisakote koki norite kambati .bet ten nuvaziave i pasa idedate kad gautumete geresni kambari?
Is kur jie zino kam ir del ko tie pinigai? Atkeiskit nesu niekur vaziavusi tad kyla daug klausimu.

Aš manau, kad gal jau iš ekonominio į liuksą nepakeičia, bet strategiškai geresnėje vietoje duoda, nes kai duos kažkur toli - užsiknisi vaikščioti, pvz. iš plež į kambarį ar į restoraną 4u.gif Nors rusų puslapį skaičiau, kad tik 5 dolerius davė ir gavo geresnį permokėjom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2016 02 08, 18:57)
Aš manau, kad gal jau iš ekonominio į liuksą nepakeičia, bet strategiškai geresnėje vietoje duoda, nes kai duos kažkur toli - užsiknisi vaikščioti, pvz. iš plež į kambarį ar į restoraną 4u.gif Nors rusų puslapį skaičiau, kad tik 5 dolerius davė ir gavo geresnį permokėjom lotuliukas.gif

Nzn - TR tris kartus buvom ir rupjucio menesi - ne karto nesam deje pinigu... Visad kambarius gavom nerealius, iejus - klause ar viskas tinka, ar nenorim pasikeisti g.gif Man atrodo duoda ka jau duoda - vat netiks - dekit pinigus ir prasykit kad pakeistu...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 02 08, 19:25)
Nzn - TR tris kartus buvom ir rupjucio menesi - ne karto nesam deje pinigu... Visad kambarius gavom nerealius, iejus - klause ar viskas tinka, ar nenorim pasikeisti g.gif  Man atrodo duoda ka jau duoda - vat netiks - dekit pinigus ir prasykit kad pakeistu...

gal ir taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na del pinigu dejimo tai mes patys niekad nedejom, bet susidurem, kad visdelto tie pinigai padeda rolleyes.gif Va paskutini karta kai vaziavom uzsisakem kaip visada jau geresni kambari, kad butu su vaizdu i jura ir t.t., o va atvaziavo kita lietuviu pora, kuri buvo uzsisakiusi paprasta kambari ir jie idejo i pasa 10 doleriu, tai gavo kambari liuksa, su vaizdu i jura, su didele terasa ir su pirtim su dzakuze, tai mums buvo sokas, kad uz 10 doleriu gali gauti toki kambari doh.gif O jie sake visada duoda pinigu ir dar nebuvo, kad kambarys nuviltu g.gif
O del oru tai as manau, kad geriausias laikas buti Turkijoje pavasaris ir ruduo, nes kai viena karta buvom rugpjucio gale tai jau nuo to karscio nelabai gerai buvo schmoll.gif
Atsakyti
Kazi Saphire veikia pakisa? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2016 02 08, 21:47)
Kazi Saphire veikia pakisa? ax.gif

Del to, kuriame aukste bus kambarys - taip. Del keitimo is standart i deliuksa - tik su atitinkama priemoka. Cia taip pernai rugsėjy buvo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2016 02 08, 22:04)
Del to, kuriame aukste bus kambarys - taip. Del keitimo is standart i deliuksa - tik su atitinkama priemoka. Cia taip pernai rugsėjy buvo.  4u.gif

O kuo auksciau, tuo geriau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2016 02 08, 19:51)
Na del pinigu dejimo tai mes patys niekad nedejom, bet susidurem, kad visdelto tie pinigai padeda rolleyes.gif Va paskutini karta kai vaziavom uzsisakem kaip visada jau geresni kambari, kad butu su vaizdu i jura ir t.t., o va atvaziavo kita lietuviu pora, kuri buvo uzsisakiusi paprasta kambari ir jie idejo i pasa 10 doleriu, tai gavo kambari liuksa, su vaizdu i jura, su didele terasa ir su pirtim su dzakuze, tai mums buvo sokas, kad uz 10 doleriu gali gauti toki kambari doh.gif O jie sake visada duoda pinigu ir dar nebuvo, kad kambarys nuviltu g.gif
O del oru tai as manau, kad geriausias laikas buti Turkijoje pavasaris ir ruduo, nes kai viena karta buvom rugpjucio gale tai jau nuo to karscio nelabai gerai buvo schmoll.gif

ir jie ir jus tik dviese buvot?

nzn - tris metus vaziuoju rugpjuti - tikrai negerai nebuna lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes keiteme kelis kartus kambari Tenerifeje, Kretoje ir Turkijoje. Taciau problemu del to nekildavo ir pakisu neprireikdavo.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 08, 18:38)

Grįžti visa graži įdėgus, o reikia getras muturiotis lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(ointriga @ 2016 02 08, 19:12)
Ar gerai supratau .jus uzsisakote koki norite kambati .bet ten nuvaziave i pasa idedate kad gautumete geresni kambari?
Is kur jie zino kam ir del ko tie pinigai? Atkeiskit nesu niekur vaziavusi tad kyla daug klausimu.

zino jie visi kam, tik ne visi gali ka nors pakeisti, o yra viesbuciu, kuriuose ir nepaima.

Mes kasmet liepa, jau kokie 8 metai neikarto nesudegem 4u.gif ir su mazais vaikais, mazasis sekmingai pietu miega vezimeli miegodavo, o as per miesta lakstydavau su juo cool.gif

Atsakyti
[quote=dloj,2016 02 08, 10:50]
Ką vadinate geresniu, mes iš karto sumokėjome už kambarį su vaizdu į jūrą g.gif
[/quote]
Mes ememe standart, pvz. su vaizdu i jura man atrodo reikia primoketi apie 100 eu. Mums tai nera butinybe, bet aisku maloniau. Todel, kiek girdejus duodant pvz. 10 ar 20 doleriu gali gauti toki kambari, bet kai sezonas gali ir netureti. O vat keliaujant geguze ar birzeli gali tureti. Buna atveju, kai gauna family ar siaip geresnes kategorijos kambari. Todel ir klausineju visu patirties, o po to spresim, deti ar nedeti tuos doleriukus. 4u.gif
[/quote]
Mums kainavo papildomai 30 eurų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2016 02 08, 20:25)
Nzn - TR tris kartus buvom ir rupjucio menesi - ne karto nesam deje pinigu... Visad kambarius gavom nerealius, iejus - klause ar viskas tinka, ar nenorim pasikeisti g.gif  Man atrodo duoda ka jau duoda - vat netiks - dekit pinigus ir prasykit kad pakeistu...

drinks_cheers.gif Tą patį pamasčiau, juk yra lt gidas, jei jau kas nepatiks labai, galima manau išsiprašyti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gretucka @ 2016 02 08, 20:51)

Tai čia gal tuose viešbučiuose kur yra tokie pagerinti kambariai, bet jei viešbutis daugiaaukštis ir džakuzi tik viena, tai nieko kažko labai ir neišpeši, nebent naujasnį remontą ax.gif
Atsakyti