Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(dloj @ 2016 02 03, 19:01)
Kazi kodel si viesbuti pirmiausia visiems siulo? Mums irgi siule...tipo jau toks geras...gal ir geras nesiginciju, nebuvau - nezinau. Yra begale kitu geru viesbuciu. Gal jie kokius bonusus gauna? As net buvau pasigailejus,kad neemiau, pamacius kiek jau i ji vyksta.Ar tikrai jis jau toks super?

Ką tik žiūrėjau foto, visai fainas, tik mums tas regionas netiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2016 02 03, 19:01)
Kazi kodel si viesbuti pirmiausia visiems siulo? Mums irgi siule...tipo jau toks geras...gal ir geras nesiginciju, nebuvau - nezinau. Yra begale kitu geru viesbuciu. Gal jie kokius bonusus gauna? As net buvau pasigailejus,kad neemiau, pamacius kiek jau i ji vyksta.Ar tikrai jis jau toks super?

Na de Delfinai, bet mums patiko. Kaina atitiko pasiūlą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2016 02 03, 16:04)
Ką tik žiūrėjau foto, visai fainas, tik mums tas regionas netiko ax.gif

man irgi fainas, buciau ji uzsisakius, bet kai saphir kaimynystei pasiule gerokai pigiau tai ir paemem kita, gal siek tiek kuklesnis,nors tipo 5*, bet dabar nesigailiu.
Atsakyti
QUOTE(Liepapa @ 2016 02 03, 15:20)
Sveikos atostogų Turkijoje planuotojos:)Gal galėtumėt pasidalinti mintimis, įspūdžiais apie SAPHIR viešbutį.Temos pradžioje mačiau, kad yra jau išsirinkusių būtent šį viešbutuką.Kodėl?Man agentė jį siūlo kaip neblogą, tinkantį ir su vaikais važiuot, ir kad parduotuvėlių aplink yra.Galima pėstute prasieit, arba autobusu pavažiuot.Paplūdimys smėlio-žvyro.Viskas kaip ir neblogai, bet gal šiek tiek gamtos žalios ten trūksta.Toks labai mieste man jis.Gal norėtųsi labiau kaip Kemere, prie kalnų:)Pasidalinkit įspūdžiais.
Dar klausimas dėl vietos ekskursijų.Sako, kad vietoj galima užsisakyti.Ką įdomaus, gražaus galima išvysti toj gyvenvietėj?

Sveiki,

Pernai aš atostogavau šiame viešbutyje. Na man jis patiko viskuom. Aišku jei važiuoji kabinėtis prie bet ko prisikabinsi:) o šiaip aš ne pirmą kartą Turkijoje, tai man viskas puikiai. Jis yra Konaklio miestelyje, galima išeiti į parduotuves (turgelį) pasivaikščioti, miestelis nedidelis bet pakanka. Kas dėl žalumos teritorija žalia, tikrai nėra plynas laukas smile.gif Gultų visada užtenka, na aš būdavau labiau prie jūros, o ne prie baseino. Tiesa mes buvome užsisakę tame apvaliame Diamond pastate kambarį, gavome vilikėse dviejų kambarių, labai viskas buvo gerai. Maistas man skanus,jo visur gausu nuo ryto iki vėlyvaus vakaro, ledai vakarienės metu ir man regis 15.30 valandą dalindavo. visoje teritorijoje pristatyta šaldytuvų, kuriuose pilna vandens, sulčių, ale fantos jų, jogurtukai, tokie kaip mūsų miau gėrimai vaikams, turkiškas airanas. na nežinau man tikrai viskas buvo super, rekomendavau ir draugams.
Dėl ekskursijų jų pilna visur, bet aš tik laivu plaukiau, nes jau visas ekskursijas jau esu apvažiavusi. Na jei kas konkrečiai domina klauskite.
Papildyta:
QUOTE(dloj @ 2016 02 03, 19:15)
man irgi fainas, buciau ji uzsisakius, bet kai saphir kaimynystei pasiule gerokai pigiau tai ir paemem kita, gal siek tiek kuklesnis,nors tipo 5*, bet dabar nesigailiu.

tikriausiai insula club? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitvil @ 2016 02 03, 17:00)
Sveiki,

Pernai aš atostogavau šiame viešbutyje. Na man jis patiko viskuom. Aišku jei važiuoji kabinėtis prie bet ko prisikabinsi:) o šiaip aš ne pirmą kartą Turkijoje, tai man viskas puikiai. Jis yra Konaklio miestelyje, galima išeiti į parduotuves (turgelį) pasivaikščioti, miestelis nedidelis bet pakanka. Kas dėl žalumos teritorija žalia, tikrai nėra plynas laukas smile.gif Gultų visada užtenka, na aš būdavau labiau prie jūros, o ne prie baseino. Tiesa mes buvome užsisakę tame apvaliame Diamond pastate kambarį, gavome vilikėse dviejų kambarių, labai viskas buvo gerai. Maistas man skanus,jo visur gausu nuo ryto iki vėlyvaus vakaro, ledai vakarienės metu ir man regis 15.30 valandą dalindavo. visoje teritorijoje pristatyta šaldytuvų, kuriuose pilna vandens, sulčių, ale fantos jų, jogurtukai, tokie kaip mūsų miau gėrimai vaikams, turkiškas airanas. na nežinau man tikrai viskas buvo super, rekomendavau ir draugams.
Dėl ekskursijų jų pilna visur, bet aš tik laivu plaukiau, nes jau visas ekskursijas jau esu apvažiavusi. Na jei kas konkrečiai domina klauskite.
Papildyta:
tikriausiai insula club? smile.gif

aha..tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2016 02 03, 20:03)
aha..tas pats smile.gif

giminaičia buvo jame, pagal pasakojimą viskas tiko ir patiko smile.gif tik iš jų pasakojimo supratau kad teritorija mažesnė nei Saphir... bet viskas liuks
Atsakyti
Labuka,
norėčiau pasiteirauti, niekad nebuvusi Turkijoje blush2.gif , bet labai noriu, įdomu, kaip renkatės keliones, ar tik įskaičiuota viskas, kad būtų? Pvz. radau neblogą pasiūlymą tik su pusryčiais, galbūt papildomai mums maistas labai brangiai kainuos, gal neverta į tokį pasiūlymą žiūrėti? Ar kovo mėn. antroje pusėje ten pakankamai šilta, gal dar nelabai sezonas?
Iš anksto dėkoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2016 02 04, 10:10)
Labuka,
norėčiau pasiteirauti, niekad nebuvusi Turkijoje blush2.gif , bet labai noriu, įdomu, kaip renkatės keliones, ar tik įskaičiuota viskas, kad būtų? Pvz. radau neblogą pasiūlymą tik su pusryčiais, galbūt papildomai mums maistas labai brangiai kainuos, gal neverta į tokį pasiūlymą žiūrėti? Ar kovo mėn. antroje pusėje ten pakankamai šilta, gal dar nelabai sezonas?

Pakomentuosiu tik del atostogu laiko, visada Turkijoje renkuosi atotostogas tik rugsejo men, kitu laiku neturiu galimybes ilsetis. O kiek skaitinejus is kitu temu atsiliepimu, tai kova dar saltoja, ir lietaus tikimybe didele , merginos rekomenduoja rinktis nuo geguzes vidurio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 04 vasario 2016 - 09:34
QUOTE(Kristalė* @ 2016 02 04, 11:32)
Pakomentuosiu tik del atostogu laiko, visada Turkijoje  renkuosi atotostogas tik rugsejo men, kitu laiku neturiu galimybes ilsetis. O kiek skaitinejus is kitu temu atsiliepimu, tai kova dar saltoja, ir lietaus tikimybe didele  rekomenduoja rinktis nuo geguzes vidurio  4u.gif

Labai ačiū 4u.gif , ko gero dėl to ir kainą laibai mažą siūlo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2016 02 04, 09:10)
Labuka,

Kovas ir balandis labiau tinka pažintinei kelionei ir ekskursijom. Pliažinimuisi - nelabai.
Dėl maitinimo vėl gi priklauso nuo atostogų tipo, jeigu jūs nuolat keliausit ir dienos metu nebusit nei viešbutyje, nei šalia jo, tada gal ir užtenka tik pusryčių. Bet jeigu tai pasyvios atostogos su mažais vaikais prie vandens Turkijoje, manau geriau rinktis viskas įskaičiuota. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2016 02 04, 11:10)
Labuka,

Maistas Turkijoje gana brangus,mes keleta kartu valgiem kavinėje,galiu pasakyti be 10-12 EU žmogui neapsieisi ,ir tai bus pagrindinis patiekalas,salotas ir gėrimas,be alkoholio.
Atsakyti
Sveikos.. šiais metais ir vėl į Turkiją.. Išvykimo data 2016-04-14 viešbutis Azura Deluxe resort & spa 5* 4u.gif
Atsakyti