QUOTE(Liepapa @ 2016 02 03, 15:20)
Sveikos atostogų Turkijoje planuotojos:)Gal galėtumėt pasidalinti mintimis, įspūdžiais apie SAPHIR viešbutį.Temos pradžioje mačiau, kad yra jau išsirinkusių būtent šį viešbutuką.Kodėl?Man agentė jį siūlo kaip neblogą, tinkantį ir su vaikais važiuot, ir kad parduotuvėlių aplink yra.Galima pėstute prasieit, arba autobusu pavažiuot.Paplūdimys smėlio-žvyro.Viskas kaip ir neblogai, bet gal šiek tiek gamtos žalios ten trūksta.Toks labai mieste man jis.Gal norėtųsi labiau kaip Kemere, prie kalnų:)Pasidalinkit įspūdžiais.
Dar klausimas dėl vietos ekskursijų.Sako, kad vietoj galima užsisakyti.Ką įdomaus, gražaus galima išvysti toj gyvenvietėj?
Sveiki,
Pernai aš atostogavau šiame viešbutyje. Na man jis patiko viskuom. Aišku jei važiuoji kabinėtis prie bet ko prisikabinsi:) o šiaip aš ne pirmą kartą Turkijoje, tai man viskas puikiai. Jis yra Konaklio miestelyje, galima išeiti į parduotuves (turgelį) pasivaikščioti, miestelis nedidelis bet pakanka. Kas dėl žalumos teritorija žalia, tikrai nėra plynas laukas

Gultų visada užtenka, na aš būdavau labiau prie jūros, o ne prie baseino. Tiesa mes buvome užsisakę tame apvaliame Diamond pastate kambarį, gavome vilikėse dviejų kambarių, labai viskas buvo gerai. Maistas man skanus,jo visur gausu nuo ryto iki vėlyvaus vakaro, ledai vakarienės metu ir man regis 15.30 valandą dalindavo. visoje teritorijoje pristatyta šaldytuvų, kuriuose pilna vandens, sulčių, ale fantos jų, jogurtukai, tokie kaip mūsų miau gėrimai vaikams, turkiškas airanas. na nežinau man tikrai viskas buvo super, rekomendavau ir draugams.
Dėl ekskursijų jų pilna visur, bet aš tik laivu plaukiau, nes jau visas ekskursijas jau esu apvažiavusi. Na jei kas konkrečiai domina klauskite.
Papildyta:
QUOTE(dloj @ 2016 02 03, 19:15)
man irgi fainas, buciau ji uzsisakius, bet kai saphir kaimynystei pasiule gerokai pigiau tai ir paemem kita, gal siek tiek kuklesnis,nors tipo 5*, bet dabar nesigailiu.
tikriausiai insula club?