Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(JurgitaL @ 2016 02 12, 10:17)
Tai vat ir noriu pasiklausti gal kas nors yra buvę smile.gif

Mes buvom balandzio gale, visi baseinai veike ir kalneliai veike 4u.gif Sildomi baseinai buvo du, o kiti aisku man saltoki, bet vaikams tai nebuvo salta smile.gif
Atsakyti
Gavau atsakymą iš viešbučio, tai parašė, kad baseinų vanduo būna maždaug 22 laipsnių.
Atsakyti
Mano kelione atpigo 200eur blink.gif va tau ir pirk isanksto doh.gif pasimokinau ksi reikiant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 02 12, 15:23)
Mano kelione atpigo 200eur blink.gif  va tau ir pirk isanksto doh.gif  pasimokinau ksi reikiant doh.gif

Tai pakeiskite sutarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2016 02 12, 14:25)
Tai pakeiskite sutarti  4u.gif

Tai as jau viena kart keiciau.daugiau neduoda. verysad.gif
Kazi jai jau keista sutartis ar dar galioja maziausios kainos garantija
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 02 12, 15:23)
Mano kelione atpigo 200eur blink.gif  va tau ir pirk isanksto doh.gif  pasimokinau ksi reikiant doh.gif

čia per ecotravel.. ar ne? Tez'ų ar Novaturo? (aišku, jei ne paslaptis biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 02 12, 14:34)
čia per ecotravel.. ar ne? Tez'ų ar Novaturo? (aišku, jei ne paslaptis biggrin.gif )

O dieve vaika pamirsau darasyt karsta.gif neatpigo ale vos sirdis nesustojo lotuliukas.gif ziuriu i ekrana ir savomis akimis netikiu .o pervedziau per naujo ziu o gi dar keliais eur ir brangiau.
Greiciau tos atostogos ale taip ir nuproteti galima . lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ointriga: 12 vasario 2016 - 14:39
QUOTE(ointriga @ 2016 02 12, 15:37)
O dieve vaika pamirsau darasyt  karsta.gif  neatpigo  ale vos sirdis nesustojo lotuliukas.gif  ziuriu i ekrana ir savomis akimis netikiu .o pervedziau per naujo ziu o gi dar keliais eur ir brangiau.
Greiciau tos atostogos ale taip ir nuproteti galima . lotuliukas.gif

Tai Jūs jau nusipirkot ir ramu, o kai dar dairaisi , ieškai tai jau kartais atrodo beviltiška. Agentūros kai atsiunčia pasiūlymus, visi virš 2000 EUR unsure.gif birželio pradžiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2016 02 12, 14:45)
Tai Jūs jau nusipirkot ir ramu, o kai dar dairaisi , ieškai tai jau kartais atrodo beviltiška. Agentūros kai atsiunčia pasiūlymus, visi virš 2000 EUR  unsure.gif birželio pradžiai  g.gif

O jus pati paziurekit novaturo ar tezturo tinklapi .nezinau kiek zmoniu vaziuoja .bet tikrai galima rasti ir pigiau gal? g.gif as pirkau internetu.
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 02 12, 15:50)
O jus pati paziurekit novaturo ar tezturo tinklapi .nezinau kiek zmoniu vaziuoja .bet tikrai galima rasti ir pigiau gal? g.gif  as pirkau internetu.

2 suaugę ir 2 paaugliai( 13ir16)
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2016 02 12, 14:52)
2 suaugę ir 2 paaugliai( 13ir16)

Sunku ka pasakyti man as pati pirma kart keliauju smile.gif
Bet sekmes renkantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 02 12, 15:57)
Sunku ka pasakyti man as pati pirma kart keliauju smile.gif
Bet sekmes renkantis  4u.gif

Ačiū, mes irgi pirmą kartą 4u.gif
Atsakyti