Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(evuxiene @ 2016 02 22, 15:22)
patarkit, kaip jūs darote norim keliauti rugsėjo-spalio mėn, kada kainos būna mažiausios, ar dabar ar geriau gaudyti prieš vykstant g.gif

Cia nelygu ko nori. Jei nera svarbu viesbutis, o prioritetas kaina galite ir laukt paskutines min. Bet per mano praktika ne karto nepasitaike musu nusipirkti viesbuciai per isankstines-pigiau paskutine min. Rugsejo galui nusipirkom dabar is Tezu Bodruma, nes tenkino dabar siulomos kainos.
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2016 02 22, 15:22)
patarkit, kaip jūs darote norim keliauti rugsėjo-spalio mėn, kada kainos būna mažiausios, ar dabar ar geriau gaudyti prieš vykstant g.gif

Mes praeitais metais pirkome vasario mėn. kelionę rugsėjo pradžiai. Ir tai mums pasiteisino. Artėjant rugsėjui žiūrėjom, kad keliais šimtais kelionė jau pabrangus buvo, o paskui jau ir visai vietų nebuvo 4u.gif
Atsakyti
[quote=jovy,2016 02 22, 14:48]
Skrendu Gegužės 27 į Bodrumo pusę. Eh, dar tiek laiko liko, o taip jau poilsio norisi smile.gif

planuojam panasiu laiku i ten irgi skristi, Tik dar viesbucio neissirinkom smile.gif I koki jus skrendat, jei ne paslaptis?
Atsakyti
Sveiki.turiu klausimųdėl ekskursijų g.gif ar pas vietinius iš Kemero siūlo į žaliąjį konjona?
ar verta vykti į Mira-kekova? gal ką pasiūlysit įdomaus aplankyt iš Kemero ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaule @ 2016 02 22, 23:03)
Sveiki.turiu klausimųdėl ekskursijų g.gif ar pas vietinius iš Kemero siūlo į žaliąjį konjona?
ar verta vykti į Mira-kekova? gal ką pasiūlysit įdomaus aplankyt iš Kemero  ax.gif

Iš Kemero toli į žalią konjoną, tikrai neverta vykti iš taip toli. o ar siūlo nežinau. šiemet vyksim pirmą kart į Kemerą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaule @ 2016 02 22, 22:03)
ar verta vykti į Mira-kekova? gal ką pasiūlysit įdomaus aplankyt iš Kemero  ax.gif

Bent aš neuztikau tokio pasiūlymo prieš 2 ir 3 metus... Siūlyčiau į tachtaly kalną ekskursija, tikrai super...
Atsakyti
QUOTE(pasaule @ 2016 02 22, 22:03)

Mira-Kekova esame buve is Kemero. Del verta ar neverta - labai subjektyvu, tai buvo mano pati pirmoji ekskursija Turkijoje, tai aisku, kad ispudis liko smile.gif

Pas vietinius man atrodo imanoma gauti bet kokia imanoma ir neimanoma ekskursija wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 02 23, 00:19)
Bent aš neuztikau tokio pasiūlymo prieš 2 ir 3 metus... Siūlyčiau į tachtaly kalną ekskursija, tikrai super...

Kalnas ispudingas, tik apsirengti reikia daug, o tai mano kompanija susalo su basutem biggrin.gif bet pats kilimas uolomis, vaizdas is virsaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2016 02 22, 14:22)

sunku patarti... mes atostogavom spali, o nusipirkom rugsejo men i Beleka, kaina buvo thumbup.gif
Atsakyti
Tuoj pradėsiu skaičiuot dienas cool.gif pabodo bjauri žiema,noriu šilumos.Reiks eit maudymuko ieškot biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, o kur isigyti liru, nes kiek skaitinejau, atsiskaityti eurais galima, bet palankiau lirom 4u.gif
Atsakyti
[quote=rutasima,2016 02 22, 18:37]
[quote=jovy,2016 02 22, 14:48]
Skrendu Gegužės 27 į Bodrumo pusę. Eh, dar tiek laiko liko, o taip jau poilsio norisi smile.gif

planuojam panasiu laiku i ten irgi skristi, Tik dar viesbucio neissirinkom smile.gif I koki jus skrendat, jei ne paslaptis?
[/quote]

Sveiki smile.gif
O Jūs į Bodrumą ar Kušadasį norit?
Aš skrendu pas draugę - tai viešbučio neprireiks.
Atsakyti