QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 02 05, 22:31)
Esu mačius ne vieną leliuką,vežamą iš oro uosto ir 100 km,viskas tvarkoj. Na,vaikas vaikui nelygus,bet autobusuose nekaršta,o su mama jiems visur gerai

kartais susidaro įspūdis,kad jiems dar lengviau nei tiems trimečiams,keturmečiams...dar gal vandenukas bus šaltas didesniems vaikams balandį

čia mano asmenine nuomone...aš neskrisčiau tokiu metu... o ir biudžetą ne patį mažiausią turit...gal vėliau pasidairykit,ar jau nupirkot?
Dar nenupirkom, maniskiai egipte gruodi maudosi kai vanduo irigi ne kazka

sakot balandi salta, ziuresim geguzes pradzioj

nes geguzes galas jau mums uzimtas. Na del leliuko vezimosi teks savo baimes nugalet, dukra pirma karta issivezem 1,5 metu irgi bijojau, bet buvo viskas ok, ir dabar taip bus, ir kaip jus sakot bus lengviau, nes leliukui dar nei ropot nei sedet nebus noro
Papildyta:
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 02 05, 23:28)
Na ,iki oro uosto mes ilgiau važiuojam,nes gyvenam viduriuke LT +skrydis ir vėl važiavimas,bet aną dieną su MB diskutavom,kad ta kelionė nėra jau tokia baisiai ilga... yra kas vos ne kasdien iš Vilniaus į Klaipėdą važinėja ir atvirkščiai....net neskaičiuokim,kiek tai daro-kasdien. Prie mūsų Baltijos žmonės juk tiek važiuoja . Pvz,aš pernai,važiuodama iš Delfinariumo su vaikais,paprastai užtrukčiau-maximum 3 valandas,bet tai čia su keliais sustojimais....sėdau į kamštį.... namo važiavom 5 valandas ir su vienu sustojimu į wc

iškentėjo tie mano velniukai....didesni ,tai didesni...mažiukė tai buvo trejų...
Papildyta:
Pitmą kartą tai tas jų "akis" visiems vežiau. Vėliau tai ,kaip kas pageidavo-arbatų,saldainių,prieskonių,arba nieko
Maciau i antalija skrydis paryciais, tai mums irgi nakti tektu isvaziuoti nes is Telsiu vaziuoti, bet dar geriau, miego metas visiems. Iskenciama, tik va drauge del to bodrumo isgazdino ale ilgas kelias neistversit tai todel pakeitem krypti..