Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 353

www.gap.com
100-40$
user posted image

www.oldnavy.com
Turim truputi supercasho smile.gif
user posted image

Atsakyti
laukiam prekiu , kurioms taiko koduka RED -25%

www.macys.com

user posted image
Atsakyti
Paltuku sale thumbup.gif

www.hautelook.com

user posted image
Atsakyti
Mergaites,o bluefly greitai pirksit?ir jei krepselyje preke ideta,reiskia rezervuota?nes 1 turiu isidejus i krepsiuka,antra bandau det,jau raso negalima.krepselyje rodo kad sios prekes du vienetai?nu labai man jos reiketu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridziukas34 @ 2016 02 07, 00:21)
Mergaites,o bluefly greitai pirksit?ir jei krepselyje preke ideta,reiskia rezervuota?nes 1 turiu isidejus i krepsiuka,antra bandau det,jau raso negalima.krepselyje rodo kad sios prekes du vienetai?nu labai man jos reiketu doh.gif

drinks_cheers.gif pavyko smile.gif

Dar labai laukiam
BLUEFLY 250-50$
dar renkasi krepsiukas
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2016 02 07, 01:15)
drinks_cheers.gif pavyko smile.gif
Dar labai laukiam
BLUEFLY 250-50$
dar renkasi krepsiukas

Kokia SUKNELĖ !
MM, ji su pamušalu ar be? Kažkaip nesupratau aprašyme blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2016 02 07, 09:21)
Kokia SUKNELĖ !
MM, ji su pamušalu ar be? Kažkaip nesupratau aprašyme  blush2.gif

hm... ziuriu ziuriu ir nesuprantu... gal ne? gal ten tik tankesne medziaga virsuj ?
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2016 02 07, 09:26)
hm... ziuriu ziuriu ir nesuprantu... gal ne? gal ten tik tankesne medziaga virsuj ?

Kaip suprasti "Aurora sheer silk, layered over long camisole or slip"? Yra ta camisole prie šilko sheer ar ne? Ar tik sheer? O jau ką dėvėsi po palaidinę- mano problema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2016 02 07, 09:38)
Kaip suprasti "Aurora sheer silk, layered over long camisole or slip"? Yra ta camisole prie šilko sheer ar ne? Ar tik sheer? O jau ką dėvėsi po palaidinę- mano problema?  g.gif

tai gal nera, jeigu raso arba camisole arba "apatinuku" . Ta prasme , deveti su tokiais rubais unsure.gif Na, kai ziuriu pasididinus tai man atrodo , kad persvieciama ji g.gif gal klystu..
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2016 02 07, 10:38)
Kaip suprasti "Aurora sheer silk, layered over long camisole or slip"? Yra ta camisole prie šilko sheer ar ne? Ar tik sheer? O jau ką dėvėsi po palaidinę- mano problema?  g.gif

Sheer yra organzos tipo medžiaga. Man atrodo kad čia a lia "chalatas" kurį užsimeti ant apatinykų. Nes gerai pažiūrėjus šviečia ir manekenės lifčikas ir trauzai. Aurora yra švytėjimas. Tai švytintis navaroc biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 07 vasario 2016 - 09:49

Labai laukiu
www.yoox.com
-20%
user posted image

www.michaelkors.com
750$-200$
user posted image

www.levi.com
-50%
user posted image

www.myhabit.com

user posted image

www.ralphlauren.com
-25% sale
user posted image

www.victoriassecret.com
250-50$
user posted image

www.bluefly.com
250-50$
user posted image

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 02 07, 09:48)
Sheer yra organzos tipo medžiaga. Man atrodo kad čia a lia "chalatas" kurį užsimeti ant apatinykų. Nes gerai pažiūrėjus šviečia ir manekenės lifčikas ir trauzai.

ir as taip pagalvojau, dar mintis buvo, kad pliaže naudočiau
Atsakyti