Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Taurė @ 2016 02 09, 20:28)
Noriu pasidalinti dar vienu geriu, kuri pirkau, nes nebeliko vilciu atgaivinti swarovskio auksraus ir pandora apyranke. Auskaru metalas pasidare demetas, zodziu nenesiojami. Pandora isvis juoda buvo. Sis skuduriukas padare stebukla ! Gerai, kad neismeciau papuosalu  doh.gif

Geras daiktas! turejau kadaise tokia skepetaite, buvau gavus dovanu is sesers drauges, kuri turi savo juvelyrine parduotuve, ilgai tikrai tarnavo ir puikiai valydavo papuosalus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2016 02 09, 13:52)
Šiaip išsivalytų ultragarsinėj vonelėj.

neisvalo smile.gif Turiu vonele, valiau kokias 4-5 valandas, pastoviai ijungiant, pilant visokiu priemoniu ir tt. Vonele puikiai isvalo nesvarumus (auksa), bet ne metala, kuris jau pakeites spalva smile.gif Skudurelis nupoliravo auskartu metaliukus, kad nebeliktu jokiu demiu, na ir pandora. Pandora voliojos nenesiojama kokius 3m. buvo klaikiame stovyje.
Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2016 02 09, 13:52)
Šiaip išsivalytų ultragarsinėj vonelėj.

turiu ir bandziau. Vonele labiau tinkama auksui, platinai, o ne metalui, kuris keicia spalva kaip sidabras, swarovskiu metalai, jauciu ten irgi sudabras.
Atsakyti
Dedu Michaelkors.com - 25% OFF MARKDOWNS kodas SAVE25 4u.gif
Atsakyti
Merginos ar gavote mano užsakymą iš calvinklein? Negaunu kad priimta g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri siuntetes ir zinot, ar Tahari striukes atitinka dydi?
Jei pati nesioju S, o striukes ir paltus M, tai imt SM ar MD is 6 pm?? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patrika: 09 vasario 2016 - 22:26
Dillards prisijunkite 4u.gif
Atsakyti
Columbia.com labai nebloga Buga kombinezono kaina smile.gif
Atsakyti
mergaitės, gal carter's renkat?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2016 02 09, 21:26)
neisvalo smile.gif Turiu vonele, valiau kokias 4-5 valandas, pastoviai ijungiant, pilant visokiu priemoniu ir tt. Vonele puikiai isvalo nesvarumus (auksa), bet ne metala, kuris jau pakeites spalva smile.gif Skudurelis nupoliravo auskartu metaliukus, kad nebeliktu jokiu demiu, na ir pandora. Pandora voliojos nenesiojama kokius 3m. buvo klaikiame stovyje.
Papildyta:

turiu ir bandziau. Vonele labiau tinkama auksui, platinai, o ne metalui, kuris keicia spalva kaip sidabras, swarovskiu metalai, jauciu ten irgi sudabras.

O jūs žiūriu apsirūpinusi profesionalia juvelyrų technika smile.gif
Vadinasi man labai pasisekė,mano sidabrinius papuošalus,kurie atrodė baisiai,išvalė ultrgarsinėj vonelėj juvelyrai.
Šiaip aš irgi valausi su servetėlėm papuošalus,bet ne visus įmanoma išvalyti jei daug prikvarkaliota,su servetėle neprieisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 10 vasario 2016 - 07:38
QUOTE(Patrika @ 2016 02 10, 00:25)
Sveikos, gal kuri siuntetes ir zinot, ar Tahari striukes atitinka dydi?
Jei pati nesioju S, o striukes ir paltus M, tai imt SM ar MD is 6 pm??  4u.gif

Mergaites, padekit prasau, kas zinot, negaliu uzsakymo daryt,kol dar dydziu yra.... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2016 02 10, 00:02)
mergaitės, gal carter's renkat?

Renka smile.gif Labai laukiu kompanijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2016 02 10, 08:58)
Mergaites, padekit prasau, kas zinot, negaliu uzsakymo daryt,kol dar dydziu yra.... blush2.gif  doh.gif

Nezinau,kaip visos, bet sita http://www.bluefly.c...0301/detail.fly tikrai didinta vienu dydziu
Papildyta:
QUOTE(anira12 @ 2016 02 10, 09:40)
Nezinau,kaip visos, bet sita http://www.bluefly.c...0301/detail.fly tikrai didinta vienu dydziu

Ne ta striuke idejau blush2.gif
Va sita matavausi http://shop.nordstro...le-down/4108944
Atsakyti