Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2016 02 21, 16:10)
Nu tai elementariai- Buy 4 for $27.50, išsirinko žmogus 4 iš šio pasiūlymo ir nusiuntė cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal yra koks 6pm kodukas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 02 21, 15:23)
Uzversim Taure trauzais...
einu dairytis... jauciu M ieskosiu  smile.gif

o jus kokius pvz VS trauzus dydi perkat? as su 98 S, nes M gerokai dideli
Atsakyti

o kuriu kokybe geresne VS ar earie ? ax.gif kaina lyg toki apati ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2016 02 21, 13:59)
g.gif Keista aš tai gavau barbes dydžio doh.gif Pirkau savo dydžio XS, tai nei viena koja nelindo doh.gif Man jie pasirodė labai vaikiški ir kokybė tik šiaip sau blush2.gif Man patys geriausi šiuo metu tai gap bikini thumbup.gif Ir kokybė gera ir dydis tinkamas smile.gif

Aš su 88 cm klubais juos perku xs, visi tinka. Nuo modelio ir medžiagos kiek skiriasi dydžiai. Mano mėgstamiausi gipiūriniai boybrief modelio. Skalbiu skalbenkėje, džiovinu džiovyklėje... Burbuliuotis jie man pradeda po kokių metų ar net pusantrų intensyvaus devėjimo. Tada keliauja lauk. Kaip už tokią kainą, kokybė manau daugiau nei pakankama biggrin.gif
Bet aš visada beveik tuos pačius modelius perku.
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2016 02 21, 14:26)
o jus kokius pvz VS trauzus dydi perkat? as su 98 S, nes M gerokai dideli

Pasirodysiu kaimiete, bet vs nepirkus kruva metu. Kelis liemenukus turejau pries kokius 7metus, bet nepasirode man jie verti savo kainos rolleyes.gif
Galiu dar imt S, jeigu man bus mazi tai gal dukrai su 92cm tiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 02 21, 14:26)
o kuriu kokybe geresne VS ar earie ?  ax.gif  kaina lyg toki apati  ax.gif  ax.gif

Paskutiniu metu iš VS pirktais aš esu labai nusivylus. Visų pirma į kelias poras xs net neįldinau, nors anksčiau xs pirkti net laisvoki. O ir kokybė abejotina.... Senais gerais laikas dar JAV pirkti VS buvo neužmušami, o dabar ant tokių nepataikau
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 02 21, 15:33)
Paskutiniu metu iš VS pirktais aš esu labai nusivylus. Visų pirma į kelias poras xs net neįldinau, nors anksčiau xs pirkti net laisvoki. O ir kokybė abejotina.... Senais gerais laikas dar JAV pirkti VS buvo neužmušami, o dabar ant tokių nepataikau

as irgi nepatennta VS...tik va del dydziu vis kazkaip nesuprantu... as visada S perku ir neprasaunu...bet...galiu pagirti, kazkada per mergaites pirkau maidinform liemeneles....ojej kaip as jas kankinu ir skalbiu ir dziovykleje kankinu...perfect..
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2016 02 21, 14:36)
as irgi nepatennta VS...tik va del dydziu vis kazkaip nesuprantu... as visada S perku ir neprasaunu...bet...galiu pagirti, kazkada per mergaites pirkau maidinform liemeneles....ojej kaip as jas kankinu ir skalbiu ir dziovykleje kankinu...perfect..

aš konkrečiai kalbu apie šias:
https://www.ae.com/a...atId=cat6040102

tai man su 88 XS dydis idealiai.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 02 21, 16:01)
aš konkrečiai kalbu apie šias:
https://www.ae.com/a...atId=cat6040102

tai man su 88 XS dydis idealiai.

as jau issiunciau 6 M ir viena S dydi, jei uzsakys/gausiu pakomensuosiu:)
aciu uz info
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 02 21, 14:33)

VS tuiu hiphuger modeliuko tai S su 93 cm klubais geri, spalvos nenusiskalbe, pasirode visai neblogi, o aerie ziuriu i bikini ir boybrief, boybrief tai cia kaip VS hiphuger suprantu ax.gif
Papildyta:
siunciant kelnaites galima ivairius modelius rinktis svarbu 7 vnt ar tik vieno modelio ?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 02 21, 15:30)
Aš su 88 cm klubais juos perku xs, visi tinka. Nuo modelio ir medžiagos kiek skiriasi dydžiai. Mano mėgstamiausi gipiūriniai boybrief modelio. Skalbiu skalbenkėje, džiovinu džiovyklėje... Burbuliuotis jie man pradeda po kokių metų ar net pusantrų intensyvaus devėjimo. Tada keliauja lauk. Kaip už tokią kainą, kokybė manau daugiau nei pakankama biggrin.gif
Bet aš visada beveik tuos pačius modelius perku.

Mano irgi 88cm klubai biggrin.gif Perku tik medvilninius, nes kitokių nešiot negaliu. Pirkau hiphunger modelio, tai buvo visai žemi ir labai maži, kad nesiryžau net autis doh.gif Kadangi netiko tai kitokių modelių nerizikavau bandyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2016 02 21, 15:33)

VS irgi nuo modelio priklauso. Aš perku medvilninius bikini, tai kiek pirkau tai visi tiko nebuvo maži. O hipungeriai tiko, bet labai žemi pasirodė, aš tokių nemėgstu. Kokybe VS man pasirodė vis tik geresnė nei aerie. Nes VS medvilnė tokia plona, o aerie tai stora netystanti.
Atsakyti