Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #61

QUOTE(TheSparkle @ 2016 02 17, 15:01)
Nu aš vistiek prie savo nuomonės lieku, kad jei bus atstumianti išvaizda, nu kaip tu gali norėti pažinti jį geriau, tikėtis įsimylėti ir tt?
Turi būti tas aukso viduriukas. 50/50

nekalbu apie visiškai atstumiančias deformacijas. nu bet pvz kokia seimo pirmininkė gi tikrai ne gražuolė, bet turi vyrą jau daugybę metų biggrin.gif . daugybė moterų negali pasigirt išvaizdumu, bet turi ir vyrų ir meilužių. nemanau, kad išorė lb reikšminga. na gal pirminiam susižavėjimui prideda pliusų, bet visumoj neesmė
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2016 02 17, 15:07)
Prisikabinai tik tam kad prisikabint biggrin.gif Nematau reikalo skaityt viska nuo pradziu, juo labiau ir pati sakai kad matyt jau nelabai ir imanoma butu atknist kas ir del ko ka pavadino davatka. O ka as vadinu davatka, jau parasiau, bent minimuma, o kokie ten ju asmeniniai gyvenimai, man tikrai ne per nago juodyma nerupi wink.gif

Ok, atejote i tema pakomentuoti kazko, ko nezinote, nesuprantate situacijos, nes temos nesekate ir jums nerupi. Idomiai. As tada irgi nueisiu prasinesti pro kokia darzininkystes tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2016 02 17, 15:07)
Na bet pyk, nepyk, vyrai ir neismasto tokiu nesamoniu, kad nera negraziu vyru, yra tik skonio reikalas  lotuliukas.gif  Tad tie apolonai visai ne i tema  bigsmile.gif

Tai, kad čia yra faktas biggrin.gif Man gal labai negražios ir net atgrasios olialia pupytės, bet kažkam jos grožio etalonai. Ką tai reiškia: kad grožis subjektyvus dalykas ir tas pats asmuo vienam bus patrauklus, o kitam antipatiškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 17 vasario 2016 - 15:12
vo, įžymioji Vita čia labai į temą biggrin.gif. man tai ji baisi kaip karas, kaip ir mb sakė, net nupurto pažiūrėjus, bet gi kažkam patinka, gražuole vadina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 02 17, 15:15)
vo, įžymioji Vita čia labai į temą biggrin.gif. man tai ji baisi kaip karas, kaip ir mb sakė, net nupurto pažiūrėjus, bet gi kažkam patinka, gražuole vadina biggrin.gif

Būtent ir vyrų tam tikro sluoksnio neatsigina biggrin.gif Tuo labiau, kad skirtingose šalyse, tarp skirtingų kultūrų grožio samprata išvis beprotiškai skiriasi, todėl ir sakau negražių žmonių nėra - tik skirtingi skoniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 02 17, 15:10)
nekalbu apie visiškai atstumiančias deformacijas. nu bet pvz kokia seimo pirmininkė gi tikrai ne gražuolė, bet turi vyrą jau daugybę metų biggrin.gif . daugybė moterų negali pasigirt išvaizdumu, bet turi ir vyrų ir meilužių. nemanau, kad išorė lb reikšminga. na gal pirminiam susižavėjimui prideda pliusų, bet visumoj neesmė

Aš kalbėjau, jau ne apie seimo pirmininkės išvaizdą, bet jau tokią labai atstumiančią, dėl daugybės ryškiai matomų minusų.
Tai po tokių pvz Kaži kiek aš dar savo nuomonės laikysiuos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 02 17, 14:56)
vaikų darželis  cool.gif
drinks_cheers.gif
aa, tai tu ateisi tipo kitų, draugų, pažįstamų situacijas papasakot  biggrin.gif . ir mes iškart jomis tikėsim biggrin.gif

Bailė tu tongue.gif Tik šaipytis ir moki?
Savo istorija papasakok, ar saldus jausmas buvo nuviliot svetimą vyrą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakų fėja: 17 vasario 2016 - 15:18
QUOTE(GAILE* @ 2016 02 17, 15:15)

Va, man ji nereali gražuolė.. wub.gif
Įdomus reikalas tas skonis..
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 17, 16:11)
Ok, atejote i tema pakomentuoti kazko, ko nezinote, nesuprantate situacijos, nes temos nesekate ir jums nerupi. Idomiai. As tada irgi nueisiu prasinesti pro kokia darzininkystes tema  biggrin.gif

O kas neleidzia wink.gif Atejau, nes taip sugalvojau. smile.gif Prasymo issakyt savo nuomones nematau pas ka kreiptis, tema nuo pagundu jau nusisuko, taip kad... Cia tas pats, kaip tu atejai i tema apie dora ir isileijai i diskusija apie tikejima.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 17, 15:16)
Būtent ir vyrų tam tikro sluoksnio neatsigina biggrin.gif Tuo labiau, kad skirtingose šalyse, tarp skirtingų kultūrų grožio samprata išvis beprotiškai skiriasi, todėl ir sakau negražių žmonių nėra - tik skirtingi skoniai ax.gif

O taip. Viena karta leidau laikau su draugais juodaodziais. Draugas sako merginai "tavo didele sikna". Man akys ant kaktos. O jos atsakymas "aciu". Jai tai buvo komplimentas. biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti