Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų sėklų aptarimai

QUOTE(saintlina @ 2016 02 04, 15:07)
vadinas, tikrai Betalux ankstyvesnis  smile.gif Bet aš geriau Toro dviem savaitėm anksčiau pasisėsiu  ax.gif  Čia mano subjektyvi nuomonė, aš nelabai mėgstu Betalux'ą.

Pasidalinau patirtim tik dėl maišų, tskant laikinos vietos šiltnamyje žemaūgiams smile.gif O sodint galima bandyt bet ką. Sėjau Betaliuxą, tik todėl, kad tik tokį ankstyvam derliui buvau nusipirkus ax.gif Šiemet taip bandysiu po vieną Ola Polka, Zolotoje serce, Podarok feji, Ultraskorospelyj ir... dar kartą Betaliuxą tongue.gif (palyginimui).

QUOTE(Paladė @ 2016 02 04, 15:07)
kiti užriša tuos maišus aplink kotą ir neišgaruoja drėgmė

Variantas smile.gif Tik kaskart liejant atrišk, užrišk.

QUOTE(Benicio @ 2016 02 04, 15:16)
Kovo 1 daigai į šiltnamį ar sėklos į žemę?

Sėjau smile.gif , daigai yra sodinami
Bet šiemet planuoju sėt kokia savaite ar dviem vėliau. Daug popintis su daigiukais reikėjo, nešiot į šiltnamį kasdien. O jie jau didoki buvo, kad nevargtų į nemažus indelius ir kibiriukus susodinti, sunkoki. Nors žiūrėsim kokis pavasaris bus prognozuojamas tongue.gif

QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 04, 15:20)
nesiskubinkit, jei neturėsit kaip suteikti daigams papildomo apšvietimo, o paskui nešioti į šiltnamį kasdien, jei norit, kad daigai neištįstų. Pirma pasigalvokit kaip kur galit auginti daigus, o tada datą rinkitės, nes galima daug vargo pasidaryt

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2016 02 04, 19:42)
na ka galiu pasakyt skanesnes  jau neisivaizduoju .

user posted image
jetau jetau, užkrėsite ir mus norais naujais, turėsite urmu tuos skanumynus siųsti sėklomis į senąją tėvynę, manot mumi seilėtekis nesigamina vien tik skaitant ....
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 04, 20:04)
jetau jetau, užkrėsite ir mus norais naujais, turėsite urmu tuos skanumynus siųsti sėklomis į senąją tėvynę, manot mumi seilėtekis nesigamina vien tik  skaitant ....

čia pomidorų tema, na bet paprikų ir čia vietoj skanių turim.

O pomidorais taip pat nesugundys, bo klimatinės sąlygos stipriai skiriasi. Skonio nepavyks išgaut niekaip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 04 vasario 2016 - 20:11
tas tai taip, Gaudvilė teisi, mūsų saulė ne tokia kaitri, o ir gavatės ne pas visas šliaužioja aplink, tad tokio skonio neišgautume. savo uodegas aplink besukdamos. Na bet pasvajot galima, kad ir pas mus bus vasara, o ne pūga visą dieną, kad ir mes kažkada skinsim šultingus ir šliurpsim raudonukus...kada nors...
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 04, 19:51)
o kaip gali dryžiai nesigaut???

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 04, 20:08)
g.gif ar pamiršus neatsiunčiau,ar tikrai ne tas išaugo? unsure.gif

Gonzikai , tikrai atsiuntei, ir neabejoju kad seklos teisingos 4u.gif
Dabar galvoju gal su zeme kas blogai buvo g.gif. Daigai nuo mazu pradejo be proto pazastis leisti, atrode man nesveikai kazkaip. Buciau ir nesodinus, bet tetis daigu pritruko tai jam atidaviau. Maciau augo kaip krumai , daug lapu su mazai spirgu doh.gif

QUOTE(adija5 @ 2016 02 04, 20:14)
Nu,paprašyčiau nenusišnekėt .Matukės nagai bilekokio ilgio,tai velnias žino-gal sėklas bedeliojant prilindo už panagių kokių kitokių,nu,va ir prisisėjo bileko  cool.gif

biggrin.gif
Neatspejai , pirštai kreivi o nagai nukramtyti cool.gif

QUOTE(Chiro @ 2016 02 04, 20:24)
Turiu atsisiuntus gusevinę cutlą,tai jei tinka, - dar porą sėklyčių gal sukrapštyčiau,nes vietoj žadamų 10 sėklų, gusevas įbėrė keliom daugiau biggrin.gif

Pabandyčiau bigsmile.gif
Kur galiu paziuret gusevo turta?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2016 02 04, 19:42)
Pernai auginai serbiska paprika -Slonovo uvo , na ka galiu pasakyt skanesnes paprikos jau neisivaizduoju .Dziovinta ji isvis kazkas antgamtisko .

nu tai davaj nors nuorodą, kur jos gauti biggrin.gif
Atsakyti
Is esmes tai Lietuvoje i marmalus cukraus varydavau , o cia ir be cukraus gerokai per saldus .
Dar kas ,ir cia galima liuosiai be pomidoru likti ,pernai kazkokia napastis uzejo ant daugumos kaimynu pomidoru . Kazkokia kotu kempinlige , pas mane irgi sirgo , bet ruskiai atlaike .Uz ka juos gerbiu .Ir vis keistas cia toks krastas , nereikia nieko skubet nuraut ir ismest . Kiek pernai pastebejau dauguma augalu stebuklingai atgyja ar tai is naujo pasiseja .
Beje o kas jau taip kategoriskai teigia kad pacios kada siltu krastu pusen nepasuksit , kai suprasit kad jau esat per senos amzinai pavasario laukti .Kad gyvenimas eina pro sali o saltasis laikas vis ilgeja ir siberijos sodai jau labai tinkamas viestnikas .
Tu papriku atveziau i lietuva , bet mano drauges prie interneta nusiteikusios , nezinau kaip su jom susisiekt . Tie kas prekiauja foliq trasom gali turet .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 04 vasario 2016 - 20:29
QUOTE(matuke @ 2016 02 04, 20:17)
Pabandyčiau  bigsmile.gif

http://pomidom.ru/ж...u/жители/
Atsakyti

tikras Gusevo turtas čia:
http://pomidom.ru/
o pas mus jo atsiveža mydobro, ale dar šiemet kolekcijos niekaip neatnaujina
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 02 04, 17:28)

Viena sena pažįstama,auginanti pomidorus arti 30 metų, papasakojo,kaip jinai sodina . Daro kvadratinę duobę maždaug 60X60 , deda į ją viską, kas priklauso ir į kampus guldo daigus ir užpila žemėm. Mačiau kaip atrodo. Tada vienu laistymu pasilaisto visi keturi.  Plius,į tą kvadratą,ant viršaus sukrauna ir nupjautus rugius ir dar ką nors, ką turi gero biggrin.gif  Kaži,toks būdas turi kokių pliusų, ar ne?

sitaip bandzius lauke auginti, i viduri kuola bedziau, man patiko.

QUOTE(matuke @ 2016 02 04, 18:33)

Jei nieks nepasiūlys tiks ir kitamet  aciuks.gif

Man tiks irgi kitiems metams, pramiegojau pusmeti, o ir prasyti nemoku, o beto galima ju parsisiusti be vargo, uzteks siems metams , ka turiu, dar gavau kelias seklytes Goldmans Italjan American (nezinau, ar gerai parasiau biggrin.gif ). Irgi grazus, gal ir Cutlu nereikes, jei sie patiks smile.gif
Atsakyti
😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 04 vasario 2016 - 21:58
Gonzikai , tikrai atsiuntei, ir neabejoju kad seklos teisingos  4u.gif 
Dabar galvoju gal su zeme kas blogai buvo  g.gif. Daigai nuo mazu pradejo be proto pazastis leisti, atrode man nesveikai kazkaip. Buciau ir nesodinus, bet tetis daigu pritruko tai jam atidaviau. Maciau augo kaip krumai , daug lapu su mazai spirgu  doh.gif
biggrin.gif

genėt juos reik ir dažnai...tikrai daug pažąstų leidžia....esu auginusi 3skirtinguose dirvožemiuose,problemų nebuvo g.gif
Atsakyti