Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų sėklų aptarimai

QUOTE(rusma @ 2016 02 08, 09:17)
Sveikos,

Paprašysiu patarimo  4u.gif B Gal kas auginęs pasakytų, kokios veislės iš šito sąrašo pasirodė kaip derlingos, atsparesnės ligoms ir vertos vietos šiltnamyje:
Purple Russian

Purple Russian be galo derlingas labai geras pomidoras smile.gif Augalas greitai augantis, aukštas, ankstyvas.
Atsakyti
labu

gavau uzsakyma paset kiviniu pomidoru. gal numanot kas per veisle? zali, dideli, dryzuoti skanus. informatyvu? man ne doh.gif lotuliukas.gif

iskuiciau kad toks

http://tomatland.ru/catalog/1297

pati turiu Томат СИБИРСКИЙ МАЛАХИТ

kaip manot verta ieskot tu kiviniu, ar sitie bus panasus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 08 vasario 2016 - 12:53
Laba diena,
pirmą kartą užsisakiau sėklas iš tomatoeden.com
Kada reikės pervesti pinigus? Gavau el. laišką į savo paštą, kad užsakymas priimtas. O kaip su apmokėjimu?

Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2016 02 08, 13:44)
labu

gavau uzsakyma paset kiviniu pomidoru. gal numanot kas per veisle? zali, dideli, dryzuoti skanus. informatyvu? man ne doh.gif  lotuliukas.gif
iskuiciau kad toks

http://tomatland.ru/catalog/1297
pati turiu  Томат СИБИРСКИЙ МАЛАХИТ 

kaip manot verta ieskot tu kiviniu, ar sitie bus panasus g.gif

Šiaip yra pomidorai kiwi. Bet ar jie dryzuoti? g.gif bent neimaciau...
Atsakyti
gal ta virsunele turejo mintyje, kad dryzuoti g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2016 02 08, 13:45)
Laba diena,
Kada reikės pervesti pinigus? Gavau el. laišką į savo paštą, kad užsakymas priimtas. O kaip su apmokėjimu?

Patvirtinime yra ID nr. , išvardintas užsakymas ir suma. Tada ir reikia sumokėti. Tuoj pat ateina laiškelis, kad išsiunčia užsakymą. Aš irgi laukiu siuntinėlio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2016 02 08, 13:45)
Laba diena,

Sumokejau iskart ,ten rekvizitai yr ir va ka siandien gavau :Hello,
Thank you for your order. Tomorrow shipping.
Best wishes,
Zbigniew Pawluczuk. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 02 07, 22:39)
Pernai pirkau. Nebrangu, patikima, pristatymas greitas. Pomidorai po 0,6eur.
Tai kad jie tokie ir yra - sausi, tuščiaviduriai. Perdirbimui gerai, o valgymui tai man visai ne schmoll.gif

Jeigu merginos leis - pasisakysiu apie San Marzano - man patiko džiovinimui. Auginsiu dėl to ir šįmet. O šiaip tai jie, anot vieno vyriškio - "čia tie, kurie nevalgomi?"
Atsakyti
aloha,
blondiškas klausimuks- pas ruselius labai keistai ankstyvumai sužymėti- раннеспелый и среднеранний,kuom skiriasi?pagal dienas tai vieni 110-115 dienų, kiti 105-110 dienų. a čia tik man toki klausimai kyla kvaili? kai lietuviai rašo jog 95d tai jau vidutiniškai ankstyvi. Tai kiek dienų skaičiuot kaip ankstyvus labai? reik mikliai greit kelis ankstyvukus užsimerkt- help 4u.gif ( mama liepė ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 08, 20:52)
aloha,
blondiškas klausimuks- pas ruselius labai keistai ankstyvumai sužymėti- раннеспелый и среднеранний,kuom skiriasi?pagal dienas tai vieni 110-115 dienų, kiti 105-110 dienų. a čia tik man toki klausimai kyla kvaili? kai lietuviai rašo jog 95d tai jau vidutiniškai ankstyvi. Tai kiek dienų skaičiuot kaip ankstyvus labai? reik mikliai greit kelis ankstyvukus užsimerkt- help 4u.gif  ( mama liepė ax.gif )

A tu nemerk siandien, neskubek. Kirminu diena biggrin.gif
Atsakyti
O gal Jasminia H kas auginot?

Purple Calabash?

Mandat H tikrai saldūs ir labai derlingi?O Cherrola H?
Atsakyti
o tai kas čia sukirmėlės?ne bulba gi ar morkas koks
Atsakyti