Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų sėklų aptarimai

QUOTE(kice @ 2016 02 11, 10:55)
Aciu uz nuorodas biggrin.gif
   Sejima i "rakuska" maciau ir naudosiu tikrai, vystiklus kazin ar panaudosiu - auginu plastiko indeliuose nuo greitines smile.gif

Man du dalykai keisti pasirode: uzlenkia pomidoro saknis..
Antras - ka ji vadina gera rasoda, man atrodo patyse ir papiepe daigeliai.. Nieko stebuklingo smile.gif
Bet budas tikrai idomus smile.gif Daiginimas labai patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 11 vasario 2016 - 14:09
QUOTE(Freke @ 2016 02 11, 11:10)
as neturiu siuksliu maisu blush2.gif  ax.gif kadangi kurenam briketais arba granulem, tai nuo ju maisus ir naudoju i kibirus. o granuliu polietileniniai maisai labai panasus i siltnamine plevele tik plonesni. reiks karpyt visus ir ziuret kas geriau.  blush2.gif

granulių maišai tinka puikiai.beje,man pernai pasiteisino ir nuo šunų ėdalo,bei durpių
Atsakyti
Sveikos, zinau kad cia yra Alytiškiu, uzkietejusiu pomidorininkiu, sakykit, isduokit paslapti kur perkate seklas geresnias rusiskas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 02 11, 15:09)
Man du dalykai keisti pasirode: uzlenkia pomidoro saknis..
Antras - ka ji vadina gera rasoda, man atrodo patyse ir papiepe daigeliai.. Nieko stebuklingo smile.gif

drinks_cheers.gif aš irgi žiūrėjau ir galvojau, kad kaip tada atrodo prasti daigai, jeigu šitie geri lotuliukas.gif Bet kita vertus - su kuo lyginsi, tokioje kamšalynėje nepatįsusio būti ir negali, tai jeigu lygina tarp augintų tokiu būdu, gal jie ir geri, nes galėtų būti ir blogiau.

Užlenkti pomidoro šaknis man atrodo ne tokia ir didelė nuodėmė, atsilenks taip, kaip jam reikia. Nors mums tai tikrai įaugę į galvas, kad šaknis pikiuojant reikia patrumpinti. Bet pagalvojus - tai kam jas trumpint g.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 02 11, 11:24)
Gal galite vystiklu nuoroda ideti? smile.gif

http://www.supermama...?...&p=66436799
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 11 vasario 2016 - 15:37
QUOTE(paprika4 @ 2016 02 11, 14:22)
Sveikos, zinau kad cia yra Alytiškiu, uzkietejusiu pomidorininkiu, sakykit, isduokit paslapti  kur perkate seklas geresnias rusiskas? ax.gif

Rusiškom sėklom pas mus kažkokia sodininkų bendrija prekiauja.Lyg Jotvingių g. 13 ar 15,įėjimas iš Suvalkų g.pusės, tas pats,kur ir viskas už eurą ar kaip ten vadinasi ta parduotuvė g.gif Nu,toks raudonas vienaaukštis pastatas, priešais Statoilą,ten ir knygynas,ir audinių parduotuvė yra dar.

Bent pernai tikrai prekiavo,iš Kauno Sėklelės jie vežėsi.Šiemet nebuvau,nežinau nieko schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas auginote Jantarnoje serdce F1? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 02 11, 16:48)
Rusiškom sėklom pas mus kažkokia sodininkų bendrija prekiauja.Lyg Jotvingių g. 13 ar 15,įėjimas iš Suvalkų g.pusės, tas pats,kur ir viskas už eurą ar kaip ten vadinasi ta parduotuvė  g.gif Nu,toks raudonas vienaaukštis pastatas, priešais Statoilą,ten ir knygynas,ir audinių parduotuvė yra dar.

Bent pernai tikrai prekiavo,iš Kauno Sėklelės jie vežėsi.Šiemet nebuvau,nežinau nieko  schmoll.gif

Ačiū ieškosim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 02 11, 16:48)
Rusiškom sėklom pas mus kažkokia sodininkų bendrija prekiauja.Lyg Jotvingių g. 13 ar 15,įėjimas iš Suvalkų g.pusės, tas pats,kur ir viskas už eurą ar kaip ten vadinasi ta parduotuvė  g.gif Nu,toks raudonas vienaaukštis pastatas, priešais Statoilą,ten ir knygynas,ir audinių parduotuvė yra dar.

Bent pernai tikrai prekiavo,iš Kauno Sėklelės jie vežėsi.Šiemet nebuvau,nežinau nieko  schmoll.gif
Sveikutes, va cia tai man naujiena, pirma karta isgirdau. Aciu, Adija 4u.gif
Atsakyti
"Vystyklams" pasituošus...
user posted image

1 Kg gumeliu. Bet kad maziau nebuvo :/ uzteks iki gyvenimo pabaigos ir dar palikimui liks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 02 11, 15:15)
drinks_cheers.gif aš irgi žiūrėjau ir galvojau, kad kaip tada atrodo prasti daigai, jeigu šitie geri  lotuliukas.gif Bet kita vertus - su kuo lyginsi, tokioje kamšalynėje nepatįsusio būti ir negali, tai jeigu lygina tarp augintų tokiu būdu, gal jie ir geri, nes galėtų būti ir blogiau.

Užlenkti pomidoro šaknis man atrodo ne tokia ir didelė nuodėmė, atsilenks taip, kaip jam reikia. Nors mums tai tikrai įaugę į galvas, kad šaknis pikiuojant reikia patrumpinti. Bet pagalvojus - tai kam jas trumpint  g.gif

Kad augalu saknys uzleenktos taip aukstyn ir dar apsuktos numirsta ta dalis, nupuna.. Cia ne mitas, cia patikrinta pe metu metus smile.gif
Ir pomidorus reikia pikiuoti, persodineti, kad sakneles aptruktu - tada vystosi labiau.
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2016 02 11, 15:36)

o va cia - puikus daigai.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 11 vasario 2016 - 19:43
Nusipirkau super duper substrato -
user posted image
reikėtų jį virinti, kepti kitaip dezinfekuoti ar sodinti į tokį koks yra ir galvos nesukti?
Atsakyti