Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gaminti mikrobangėje?

Nuu sakes,koldunus..Mikrobangeje ? lotuliukas.gif .15 min. nety ? o negeriau butu yprastai? gi tiek daug elektros issinaudoja xDD thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
Pasirodo, mikrobangėje puikiai išverda bulvės bigsmile.gif Nuplauti, supjaustyti, apibarstyti druska, krapais, sudėti į celofaninį maišelį ir "virti".
Atsakyti
Nu sakes Mamos pavarot ! Mikrobangele gaminti maista ! doh.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mikrobangų krosnelėje dar galima išsikepti 3 minučių pyragėlį bigsmile.gif

atskira tema : Bolo de caneca) - Pyragėlis per 3 minutes mirksiukas.gif
Atsakyti
negaminu, mikrobanginė man tik pašildyti, ir tai išsdžioina man ji maistą ir padaro ne be tokį skanų.
kažkur mačiau kad per tris minutes pyragėlį išsikept galima tai mėginsiu kai atrasiu vėlei
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 07 09, 21:09)
Mikrobangų krosnelėje dar galima išsikepti 3 minučių pyragėlį  bigsmile.gif

atskira tema : Bolo de caneca) - Pyragėlis per 3 minutes  mirksiukas.gif

va sita tai siandien isbandysiu. Mes visi esam tokie saldziunai, megstu kepti pyragus ir sausainius, bet persikrauste neturim orkaites,tik mikrobange, si temele man kaip isganymas thumbup.gif
Atsakyti
Fu ! blink.gif .Man tai tas piragelis net ne per3 o per 10min. iskepe ir dar toks neskanus...Nors jau 5m. pyragus kepu. -= verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Austeja139 @ 2011 08 19, 12:37)
Fu ! blink.gif .Man tai tas piragelis net ne per3 o per 10min. iskepe ir dar toks neskanus...Nors jau 5m. pyragus kepu. -= verysad.gif

tai kazka ne taip darot smile.gif as jau kepiau nezinia kiek kartu, ir kiekviena karta vis labiau improvizuodama - dar nebuvo kad nesigautu schmoll.gif
Atsakyti
Pas mus mikrobange kuo toliau tuo maziau naudojama , labai daug straipsniu prisiskaitem apie tai , kad mikrobanges zalingos zmogaus organizmui , o plius dar paprastai ruosiamas maistas yra skanesnis , tai ji naudojama tik kokiam spragesiams ir kai labai labai skubi sasyskom pasildyt smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Austeja139 @ 2011 07 08, 16:46)
Nu sakes Mamos pavarot ! Mikrobangele gaminti maista !  doh.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

Nu sakes,gal pasieskokit temos,kuri atitiktu jusu poreikius cool.gif
Atsakyti
is vis geriau mikrobanginej reikia stengtis nieko nesildyti,tuo labiau maista gaminti,pasiskaitykit apie ju skleidziamus spindulius ir zala zmogaus organizmui!
Atsakyti
QUOTE(kristinele79 @ 2012 04 16, 16:59)
is vis geriau mikrobanginej reikia stengtis nieko nesildyti,tuo labiau maista gaminti,pasiskaitykit apie ju skleidziamus spindulius ir zala zmogaus organizmui!

Tu ir negamink.Savo ereziju neskleisk.
Atsakyti