Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lyn @ 2016 02 10, 08:52)
oi aciu, tikrai  tada  neapsimoka , reikia siusti  tiesiai  i LT.  aciu

Is DE siunciuosi tiesiai i LT. O perkant UK amazone , siunciuosi per pirkanglijoj. Man taip pigiau gaunasi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2016 02 10, 09:57)
Is DE siunciuosi tiesiai i LT. O perkant UK amazone , siunciuosi per  pirkanglijoj. Man taip pigiau gaunasi. 4u.gif

4u.gif tik jauciu skirtingai kainuoja siuntimas is amazon.de? nes pirkau viena karta, tai uz 3 poras man priskaiciavo siuntima 12 eur, o uz viena buvo nepilni 5 eur. Dabar ziuriu raso uz 1 pora - siuntimas 9 eur.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2016 02 10, 08:52)
ačiū bet teko pirkti be kodo, nes dydis dingo, matyt aš paskutine ir paėmiau striuke smile.gif
ir jis dabar viesas yra skelbiama sjų psl. 4u.gif

GAP 99,9 kodu yra viesi... apart siurprizo smile.gif bet ir tuos gauna visi, tik % skirtingas
Atsakyti
Pasikartosiu 4u.gif smile.gif
Ruošiuos užsakyti iš sportsdirect.com. Pirksiu Eurais, trečiad. vakare. Klaipėdoj arba galiu persiųsti lpexpress terminalu. Rašykite: spalvotax@gmail.com

Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 02 10, 10:03)
4u.gif  tik jauciu skirtingai  kainuoja  siuntimas  is  amazon.de?  nes  pirkau viena  karta,  tai uz  3 poras  man  priskaiciavo siuntima  12  eur,  o  uz  viena buvo  nepilni 5  eur.  Dabar ziuriu raso  uz  1 pora -  siuntimas  9 eur.

siuntimo kaina priklauso nuo to, kas yra pardavėjas:amazon ar kt. parduotuvė, plius nuo svorio keičiasi.
Atsakyti
Renku GAP 30proc sale gauti, kam tinka persiuntimas terminalu, junkitės 4u.gif Krepšiuką į wwaidutukas@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 02 10, 09:40)
15% galioja tik kasikui uz 300 eur..tai jei draugė nesijungtų su kedute-parasysiu smile.gif nes tas 300 kazkaip greit pasiekiamas biggrin.gif

Ok,praneskit
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 02 10, 10:09)
siuntimo kaina priklauso nuo to, kas yra pardavėjas:amazon ar kt. parduotuvė, plius nuo svorio keičiasi.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzliukė @ 2016 02 09, 17:36)
Gera kaina, pirkausi lapkričio gale už tokią pačią. Naudojau -10 Eur nuolaidą pirmam atsisiuntimui. smile.gif

o sakykit ar nusiima visiškai viršutinė dalis? http://www.mytoys.de...2.01.12/2385196
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 10 vasario 2016 - 10:19
Merginos, priminkit parde, kur vasara papigiai pirkom Camper ir kitas sabanoskes? Idomu, koks ziemos seilas dabar rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas

o 30 proc Mytoys kodukai jau baigesi ?
Atsakyti