Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 02 10, 13:50)
lotuliukas.gif mexikanos pigiu narkoziku uzruke nebais pataike ispilstyt i formelas crocusus biggrin.gif tokie ir gavos  lotuliukas.gif

Oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rinksiu krepsiuka is www.cocooncenter.co.uk/
Vilnius, Justiniskes, SEB bankas, krepsiukus siusti galvok@yahoo.com
Atsakyti
Uzknisu as su tais crocsais visas blush2.gif
Bet ir puslapyje toks modelis blink.gif Ir kiti ta pati raso, kad trumpas dirzelis. O kitiems dzin. Gal kas perka didesniems vaikams, tai nesioja be dirzelio g.gif
Arba ima dydziu didesni (taip ir raso komentaruose), nu bet negrazu, puse kulno laisva.

http://www.amazon.co...ailpage_o00_s01
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 10 vasario 2016 - 14:03
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 10, 15:53)
Na va, jau atrase, kad siusti batu atgal nereikia, o pinigus grazins thumbup.gif Tik numazino suma (gal, kad nuolaidos kodas buvo?). Bet as ziopla pazymejau ne tuos Crocus doh.gif Bet uz tai suma gaunasi panasesne i mano moketa blush2.gif (nors ir tai kazkiek mazesne).

Papasakokit kur ka raset,man vienu Crocs basuciu isvaizda irgi nelabai...kazkoks kreivas dirzelis,klijais istpliotos...siuntet kazkokias foto ar kazka?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 10, 13:59)
Uzknisu as su tais crocsais visas blush2.gif
Bet ir puslapyje toks modelis blink.gif  Ir kiti ta pati raso, kad trumpas dirzelis. O kitiems dzin. Gal kas perka didesniems vaikams, tai nesioja be dirzelio g.gif
Arba ima dydziu didesni (taip ir raso komentaruose), nu bet negrazu, puse kulno laisva.

http://www.amazon.co...ailpage_o00_s01

tai gal jis tamprus?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 02 10, 15:08)
Papasakokit kur ka raset,man vienu Crocs basuciu isvaizda irgi nelabai...kazkoks kreivas dirzelis,klijais istpliotos...siuntet kazkokias foto ar kazka?

Parasysiu i AZ.

QUOTE(Loram @ 2016 02 10, 15:27)
tai gal jis tamprus?

Ne velnio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 10 vasario 2016 - 14:42
QUOTE(Agė2 @ 2016 02 10, 14:59)
Rinksiu krepsiuka is www.cocooncenter.co.uk/
Vilnius, Justiniskes, SEB bankas, krepsiukus siusti galvok@yahoo.com

ar persiųstumėte paštomatu?
Atsakyti
Renku http://www.cocooncenter.co.uk

rinksiu iki nemokamo siuntimo(199 eur)
primenu kad i Lt prisideda kiekvienai prekei prekei 5%, 9% arba 21%-(pamatyti galite kiek prisideda , idejus preke i krepseli)

Kedainiai, galiu persiusti lpexpress pastomatu (siuntimas iki 2.5 eur)
Seb bankas, jei pavedimas ne is seb banko, tai plius 0.41 eur cnt

uzsakymus siuskite: ilona7810@yahoo.com
Atsakyti
Sveikos, norėčiau ir aš paklausti daigiau patirties turinčių su Amazon. Jei užsakiau vaikišką lietaus kostiumą, kuriame turėjo būti kelnės su petnešom, o gavau kelnes be petnešų t.y. su su guma ant liemens. Ar galima dar su jais ką nors paderinti?
Atsakyti
QUOTE(VASTA75 @ 2016 02 10, 15:10)
Sveikos, norėčiau ir aš paklausti daigiau patirties turinčių su Amazon. Jei užsakiau vaikišką lietaus kostiumą, kuriame turėjo būti kelnės su petnešom, o gavau kelnes be petnešų t.y. su su guma ant liemens. Ar galima dar su jais ką nors paderinti?

parašykit Amazonui ir žinosit, ar įmanoma kažką paderint ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VASTA75 @ 2016 02 10, 16:10)

gali būti,kad modelis skyrėsi nuo amžiaus... reiktų pasiskaityti dar aprašymą prie to kombinezono, bet žinoma visada galite klausti pačio amazon smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 10, 15:13)
parašykit Amazonui ir žinosit, ar įmanoma kažką paderint ar ne 4u.gif

Ačiū
Atsakyti