Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 18

QUOTE(Kikker @ 2016 03 12, 10:57)
Jūs turite vieno lygio bėgelius ir matau kad išsiverčiate be trijų lygių.

Turiu trijų lygių ir praverčia. Buvo komplektacijoje, nereikėjo pirkti už 150 Eur
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2016 03 12, 10:57)
Paminėsiu kad Jūs Electrolux turinčiam orkaite plaunate teleskopinį bėgelį,laikiklius ir kepimo skardas (rankomis) ...

Paminėsiu, kad Bosch/Siemens orkaitės bėgelius, skardas, groteles ir t.t. plausite lygiai taip pat, t.y. rankomis. Ir tik kartą per 2-3 mėnesius (vidutiniškai, pagal gamintojo rekomendacijas), kai jungsite pirolizę, turėsite galimybę jų neišimti. Įvertinus tai, kad analogiška Bosch/Siemens gali kainuoti ir dvigubai brangiau nei Electrolux, tai pasirinkimas tikrai neatrodo labai vykęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bezdzioniukas: 12 kovo 2016 - 13:24
Na ir diskusija uzvire lotuliukas.gif rekomenduokut man indukcine kaitlente gera ir pugiai. Kazin iki 300 galima ka rasti?
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2016 03 12, 14:29)
Na ir diskusija uzvire  lotuliukas.gif  rekomenduokut man indukcine kaitlente gera ir pugiai. Kazin iki 300 galima ka rasti?

Jei norit tilpt į 300, aš apie tokią pagalvočiau http://www.ikea.com/...ducts/50291619/ Gautumėt 5 metų garantiją. Arba ką nors iš Electrolux
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 03 12, 13:19)
Turiu trijų lygių ir praverčia. Buvo komplektacijoje, nereikėjo pirkti už 150 Eur
Papildyta:

Paminėsiu, kad Bosch/Siemens orkaitės bėgelius, skardas, groteles ir t.t. plausite lygiai taip pat, t.y. rankomis. Ir tik kartą per 2-3 mėnesius (vidutiniškai, pagal gamintojo rekomendacijas), kai jungsite pirolizę, turėsite galimybę jų neišimti. Įvertinus tai, kad analogiška Bosch/Siemens gali kainuoti ir dvigubai brangiau nei Electrolux, tai pasirinkimas tikrai neatrodo labai vykęs biggrin.gif

Rekomendacijas gali rašyti gamintojas tada kai tiksliai žino kas kiek laiko Jūs jungiate ir keik kartų kepate orkaite....jai kepu 1 kartą per mėn tai jungsiu pirolize tik po pusmečio ir tikrai neplausiu rankomis jokių grotellių laikiklių ir jokių bėgelių o jai kepsiu kiekvieną dieną orkaite jungsiu 1 kartą per mėnsesį ir man orkaitė išvalys visus priedus....

Papildyta:
QUOTE(vovere16 @ 2016 03 12, 13:29)
rekomenduokut man indukcine kaitlente gera ir pugiai. Kazin iki 300 galima ka rasti?

Galima iki 200 rasti EHH6240ISK 4u.gif
http://www.electrolu...97s/EHH6240ISK/
Atsakyti
4u.gif aciu. O jeigu su remeliu kad butu? Ka labiau rekomenduotumet su remeliu ar be. Gaminu labai daug ir nerangi esu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 03 12, 15:19)
Rekomendacijas gali rašyti gamintojas tada kai tiksliai žino kas kiek laiko Jūs jungiate ir keik kartų kepate orkaite....

Gamintojai tiksliai nežino ir kiek kartų jungsite pvz. indaplovę, bet vis tiek rašo standartinį metinį suvartojamos energijos kiekį. Čia tas pats. Imamas vidurkis: kaip dažnai prireiks valymo pirolize naudojantis standartiškai.
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2016 03 12, 15:19)
o jai kepsiu kiekvieną dieną orkaite jungsiu 1 kartą per mėnsesį ir man orkaitė išvalys visus priedus....

O ką darysite tarp tų valymų pirolize? Leisit visiem priskrudimam kauptis? Ar kepsite su rankove, kad neprisitaškytų? biggrin.gif Geriau darykit , kaip pataria gamintojas: po kiekvieno naudojimo išvalykite kamerą.
Orkaitė neišvalys visų priedų. Groteles pvz. turėsite valyti rankomis bet kokiu atveju ir, pvz., kepant griliumi man jos būtent labiausiai ir apsitaško. Su pirolize galėsite valyti tik vieną skardą, antrą irgi greičiausiai rankomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bezdzioniukas: 12 kovo 2016 - 17:08
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 03 12, 17:08)
Gamintojai tiksliai nežino ir kiek kartų jungsite pvz. indaplovę, bet vis tiek rašo standartinį metinį suvartojamos energijos kiekį. Čia tas pats. Imamas vidurkis: kaip dažnai prireiks valymo pirolize naudojantis standartiškai.
Papildyta:

O ką darysite tarp tų valymų pirolize? Leisit visiem priskrudimam kauptis? Ar kepsite su rankove, kad neprisitaškytų? biggrin.gif Geriau darykit , kaip pataria gamintojas: po kiekvieno naudojimo išvalykite kamerą.
Orkaitė neišvalys visų priedų. Groteles pvz. turėsite valyti rankomis bet kokiu atveju ir, pvz., kepant griliumi man jos būtent labiausiai ir apsitaško. Su pirolize galėsite valyti tik vieną skardą, antrą irgi greičiausiai rankomis.

Tai turint orkaite tikrai nevalysiu orkaitės su valikliais ...indaploveje rašo vandens sąnaudas...bet nerašo kad nesinaudokite indaplovių daugiau nei 285 kartus per metus nes suges.....todėl kiek reikia vartotojui tiek jis gali jungti pirolizės funkciją
Jus turite orkaite kuria rankomis valote ir šoninius kepimo skardų laikiklius ir bgelius ir kepimo skardas....Lai aš valysiu vienas groteles bet ne visos orkaitės išvaldintus priedus..... 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(vovere16 @ 2016 03 12, 14:54)
4u.gif  aciu. O jeigu su remeliu kad butu?  Ka labiau rekomenduotumet su remeliu ar be. Gaminu labai daug ir nerangi esu  doh.gif  blush2.gif

Jai turite tokių bėdš tada geriau su rėmeliu AEG HK634200XB
http://www.aeg.lt/pr...97s/hk634200xb/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 12 kovo 2016 - 17:42
QUOTE(Kikker @ 2016 03 12, 18:44)
Tai turint orkaite tikrai nevalysiu orkaitės su valikliais

Kai turėsit orkaitę su pirolize, tada ir kalbėkit, ką darysit, o ko ne. Dabar tik įsivaizduojat ir svaičiojat. Su savo orkaite dar neišmokot naudotis, o jau mokinat kitus, kaip jie turi pirolize naudotis. Geriausia pasiskaitykit, ką rekomenduoja Bosch, pradžiai užteks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bezdzioniukas: 12 kovo 2016 - 18:34
vo jazau marijona švenčiausias
jūs čia pykstatės dėl to paties jau 10 lapų lotuliukas.gif
na ir kantrybė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2016 03 12, 15:29)
rekomenduokut man indukcine kaitlente gera ir pugiai. Kazin iki 300 galima ka rasti?

EHH46540FK - kol dar jų yra.
PIE611F17E - kol dar jų yra.

QUOTE(arbuzina @ 2016 03 12, 23:28)
vo jazau marijona švenčiausias
jūs čia pykstatės dėl to paties jau 10 lapų  lotuliukas.gif
na ir kantrybė  doh.gif

Čia viskas dėl Jūsų.
Tiesiog viena ponia-"konsultantė" nelabai nusimanydama "stumia" Bosch-Siemens produkciją..
Šios a-la rietenos sveiko proto skaitytojui padeda suprasti kas kaip yra. Nes minima "konsultantė", pritrūkusi argumentų, bando "užmušti" rašliavos kiekiu. Juk ne kiekvienas apsilankęs perskaitys prieš tai buvusioje temoje ponios parašytą nusišnekėjimą apie jos turimą orkaitę Siemens HB43GT540. Ten ji dažniausiai naudojasi programa, kurios toje orkaitėje nei nėra (kaip nėra nei pirolizės, nei daug kitų dalykų, apie kuriuos ponia taip pat puikiai "žino").
16 orkaičių tema, 4 puslapis:
QUOTE(kikker @ 2015 11 17, 23:10)
Prašau jums orkaitė SIEMENS HB43GT540E turėjau sena AEG pasikeičiau į šią Siemens :4u:rinkausi nes funkcija statinis viršutinis + apatinis kaitinimas + ventiliatorius mano vienintele programa kurio kepu viską....daugiau pagal mano poreikius jokių kitų nereikia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 13 kovo 2016 - 11:25
Klausykit, kaip tiesiog vartotojas pabandysiu apibendrinti šias beprasmes diskusijas ir gal jau baikit - antrą temą baigiate to paties prirašyti doh.gif
Dėl nešališkumo pasakysiu, kad turiu beveik visą įrangą bosch - indukcinė kaitlentė, indaplovė, skalbyklė. Orkaitė elektrolux, šaldytuvas liebher
1. Niekas neginčyja, kad yra patogu, kai pirolizės metu nereikia išiminėti laikiklių, bėgelių ir tuo pačiu dar vieną skardą išvalyti (kaip rekomenduoja gamintojas). Kaip niekas neginčyja, kad bosch/siemens yra geras gamintojas
2. Manau visiems logiška ir akivaizdu, kad pirolizės nejungsi kas kartą pasinaudojus. Orkaitė per kelis kepimus neprisiteršia tiek. Tuomet bet kurio gamintojo:
2.1. Po naudojimo orkaitę prašluostome šluoste, kad tai kas pritiško, nukrito, neprikeptų (taip rekomenduoja visi gamintojai)
2.2. Skardas, groteles, jei jos susitepė, išplauname. Rankomis, indaplovėje - kiekvieno pasirinkimas
3. Kai praeina kažkiek laiko (1, 2, 3 mėn., priklausomai nuo naudojimo intensyvumo) ir jau laikas jungti pirolizę, naujųjų bosch siemens turėtojai džiaugiasi, nes laikikliai, bėgeliai išvalomi kartu su orkaite. Ir dar plius skarda. Tikėtina, kad kita bus švari smile.gif
Negaliu kalbėti apie kainas šioje vietoje, nes nesidomėjau. Man aktualus buvo kitas punktas
4. Norite gaminti orkaitėje su garais ir turėti pirolizę - pasirinkimas susitraukia iki vos kelių modelių. Kainų skirtumas tarp siemens ir eletrolux ar aeg yra dvigubas. Jau ir ekektrolux nepigi, o išgirdus naujosios siemens kainą beveik reikia valerijonų. Bet čia man, su mano biudžetu. Jei biudžetas neribotas kodėl gi ne siemens su garais ir pirolize, kurios metu nereikia išiminėti laikiklių, bėgelių ir skardos.
Tiesa, turiu pasakyti, kad mano electrolux vos po kelių panaudojimų, pradėjo leisti vandenį ir šiuo metu naudotis garų funkcija negaliu. Apie garantinį turiu neblogą nuomonę kol kas. Atvažiavo po poros darbo dienų po skambučio. Gyvename kaime, tolokai nuo didesnių miestų, tai man toks reagavimo laikas pasirodė labai normalus.
Dėl integruotų programų - kartais naudoju, kartais ne. Gal kol kas dažniau naudoju - patinka, kai nereikia galvoti, kokią funkciją jungti, kiek laiko ar kokią temoeratūrą nustatyti. Bosch/siemens šių programų turi mažiau nei elektrolux, bet tai tikrai nebuvo esminis momentas perkant orkaitę.

Man atrodo trumpai ir nešališkai surašiau viską, apie ką ginčas vyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 03 13, 18:33)
Klausykit, kaip tiesiog vartotojas pabandysiu apibendrinti šias beprasmes diskusijas ir gal jau baikit - antrą temą baigiate to paties prirašyti  doh.gif
Dėl nešališkumo pasakysiu, kad turiu beveik visą įrangą bosch - indukcinė kaitlentė, indaplovė, skalbyklė. Orkaitė elektrolux, šaldytuvas liebher
1. Niekas neginčyja, kad yra patogu, kai pirolizės metu nereikia išiminėti laikiklių, bėgelių ir tuo pačiu dar vieną skardą išvalyti (kaip rekomenduoja gamintojas). Kaip niekas neginčyja, kad bosch/siemens yra geras gamintojas
2. Manau visiems logiška ir akivaizdu, kad pirolizės nejungsi kas kartą pasinaudojus. Orkaitė per kelis kepimus neprisiteršia tiek. Tuomet bet kurio gamintojo:
2.1. Po naudojimo orkaitę prašluostome šluoste, kad tai kas pritiško, nukrito, neprikeptų (taip rekomenduoja visi gamintojai)
2.2. Skardas, groteles, jei jos susitepė, išplauname. Rankomis, indaplovėje - kiekvieno pasirinkimas
3. Kai praeina kažkiek laiko (1, 2, 3 mėn., priklausomai nuo naudojimo intensyvumo) ir jau laikas jungti pirolizę, naujųjų bosch  siemens turėtojai džiaugiasi, nes laikikliai, bėgeliai išvalomi kartu su orkaite. Ir dar plius skarda. Tikėtina, kad kita bus švari smile.gif
Negaliu kalbėti apie kainas šioje vietoje, nes nesidomėjau. Man aktualus buvo kitas punktas
4. Norite gaminti orkaitėje su garais ir turėti pirolizę - pasirinkimas susitraukia iki vos kelių modelių. Kainų skirtumas tarp siemens ir eletrolux ar aeg yra dvigubas. Jau ir ekektrolux nepigi, o išgirdus naujosios siemens kainą beveik reikia valerijonų. Bet čia man, su mano biudžetu. Jei biudžetas neribotas kodėl gi ne siemens su garais ir pirolize, kurios metu nereikia išiminėti laikiklių, bėgelių ir skardos.
Tiesa, turiu pasakyti, kad mano electrolux vos po kelių panaudojimų, pradėjo leisti vandenį ir šiuo metu naudotis garų funkcija negaliu. Apie garantinį turiu neblogą nuomonę kol kas. Atvažiavo po poros darbo dienų po skambučio. Gyvename kaime, tolokai nuo didesnių miestų, tai man toks reagavimo laikas pasirodė labai normalus.
Dėl integruotų programų - kartais naudoju, kartais ne. Gal kol kas dažniau naudoju - patinka, kai nereikia galvoti, kokią funkciją jungti, kiek laiko ar kokią temoeratūrą nustatyti. Bosch/siemens šių programų turi mažiau nei elektrolux, bet tai tikrai nebuvo esminis momentas perkant orkaitę.

Man atrodo trumpai ir nešališkai surašiau viską, apie ką ginčas vyko  4u.gif

Apie tai kalba ir eina jau temoje rašiau prieš jungiant pirolzę visi gamintojai rekomenduoja išvalyti didelius nešvarumus su drėgnu skudureliu bet tikrai po kiekvieno naudojimo nerašo šveisti su valikliais...kai rašo kiti ''konsultantai''
Indaplovėje galėsite dėti tik kepimo skardas......bet ir tai jai indaplovė turi ''dušo'' galvute kitu atveju tik rankomis ir dar karta rankomis....aš turiu 45 cm indaplovę tai man dar reikia sugebėti ibrukti didesnės talpos orkaitės kepimo skardas....
Kainų skirtumas dvigubas kai kalba eina apie orkaitės kurios turi pirolizę+ garų programas,bet kai Jums sugedo po kelių naudojimųar ne bus taip kad dėl Jūsų poreikio piksite naują orkaitę ir išlaidos bus tokios pačios kaip ir Siemens orkaitės su garais ir pirolizę g.gif Kitu atveju AEG ar Electrolux orkaičių kainos analogiškos Siemens,Bosch.....
Dėl automatinių programų sutinku....jai orkaitėje yra 10-20 tai gal ir naudinga tiems vartotojams kurie nenori galvoti......bet jai joje yra 100 automatinių bijau kad tikrai tik visomis Jūs ir nepasinaudosite.....na ga yra tokių šeimininkių kurios pasinaudos visomis automatiinėmis kepimo programomis....(manau kiekviena vartotoja žinojau poreikius kokios nori orkaitės)
Atsakyti