QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 17, 13:57)
zodziu sitas dalykas nepadejo nuosirdumas nes gavau atsakyma tik kaip viska atvaziuot ir pasiimt . Ka dabar pasiulitumete daryti nes jau man galva nebelabai isnesa ka bedaryt
Gal reikia laiko , islaukti paprasciausiai ir viskas
Papildyta:
QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 17, 14:22)
ji nieko neturi ir pan o jai gerbeju nereikia ne is tos parapijos. na man ji belenkoke yra prabuvom 8 men tikrai belekiap isimilejau as ja ir tikria kitu nenoriu panu vaziuot tikrai nevaziuosiu o agal charakteri kiek zinau ja jis pasiliks viska ir tikrai nemes laukan bet maza ka ir net nezinau ka toliau daryt nes noriu ja susigrazint labai labai
Nu tai tik pats gali zinot, ka geriausia daryti, isiklausyk i save, jei ja pazysti, zinai kas geriausiai tiks...Kartais perdetas ikyrumas irgi atmusa, ypac jei dar seimyna aiskina, ko ci aissiskyriai, tai gali is principo taip elgtis ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Одинокий волк @ 2016 02 17, 19:06)
na nezinau sia minute yra sunku man ir tik ji mintyse mano
jei ta meile tikra ir ji ja jaucia tai vis tiek busit kartu, o jei laikina aistra, tai jau geriau issiskirti...
Mergina gali pykti del daug ko, bet jei myli, meile visada paims virsu, be meiles, nei per pykti, nei per puikybe neperlipsi....
Linkiu kantrybes ir rasti dabar kaip tuos savo jausmus isreiksti, parasyk kokiu eilerasciu ar nupieska kazka, siaip del saves, kad tas skausmas apmazetu...