Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės moters higienos priemonės

Buda, džiugu, kad taurelė patiko ir prilipo  :4u:

 

Nu fantastika, kur ji buvo visą mano ankstesnį gyvenimą... 

 

Mano lygiai tokia pati reakcija ir savijauta, vis dar, nors jau metai su viršum, kaip naudoju daugkartines priemones  :super:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 01 sausio 2017 - 21:42
Sveikos,
na ir aš ryžausi. Ilgai skaičiau visus forumus, peržiūrėjau krūvas palyginimo filmukų ir šiandien nusipirkau. Dabar belieka sulaukti siuntinuko ir išmėginti. Norėjau Lunette, bet galiausiai pasirinkau Meluna, grynai kaina nulėmė pasirinkimą rolleyes.gif
Ateisiu su klausimais matyt, jei kils benaudojant ax.gif
Atsakyti

Mano irgi Meluna :) Esu vis dar patenkinta (antras ciklas su taurele) :super: Tik vargstu truputį su išsiskleidimu, persidėti pora kartų tenka, nes kaklelis vis šalia taurelės lieka. Šiandien pirmą kartą išdrįsau su taurele eiti į darbą :ax: mano dienos jau įpusėjo, tai taurelė puikiai atlaikė visą darbo dieną. Tik per pirmąsias dvi dienas nesiryžtu dar išeiti pro duris. Bijau ne namuose išsiimti/įsidėti taurelę, nes proceso metu jaučiuosi, lyg akrobatinius pratimus atlikčiau :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glitzer: 19 sausio 2017 - 19:31
na ką, gavau clap.gif . gaila tik, kad kol atkeliavo tai mm pasibaigė, teko tiesiog ant tuščio bandyt. pratekėjimą teks pasitikrinti jau tik su kitu ciklu. Bet šiaip tai liuks. Įsideda/išsiskleidža/nesijaučia ir išsiima bigsmile.gif . Ir net labai jau ir akrobatikos neprireikė. Nustebino gal tik jos dydis. Kažkaip buvau čia tų 'kaip tooks telpa' prisiskaičius, tai man ji maža pasirodė, kai išpakavau ax.gif (L pas mane, ir netrumpas variantas)
Atsakyti

na ką, gavau clap.gif. gaila tik, kad kol atkeliavo tai mm pasibaigė, teko tiesiog ant tuščio bandyt. pratekėjimą teks pasitikrinti jau tik su kitu ciklu. Bet šiaip tai liuks. Įsideda/išsiskleidža/nesijaučia ir išsiima bigsmile.gif. Ir net labai jau ir akrobatikos neprireikė. Nustebino gal tik jos dydis. Kažkaip buvau čia tų 'kaip tooks telpa' prisiskaičius, tai man ji maža pasirodė, kai išpakavau ax.gif(L pas mane, ir netrumpas variantas)

Ir kaip sekasi su taurele? Ar jau teko išbandyti?

Man praėjo trečias ciklas. Išdrįsau su taurele eiti į darbą net per intensyviausią dieną. Nepratekejo nė lašas :super:  Apie pietus atsirado kažkoks keistas jausmas pilvo apačioje, tualete susitvarkiau viską ir iki vakaro vėl viskas gerai buvo. 

Įsidėjimas ir išsiskleidimas irgi darosi lengvesni, dažnai pavyksta iš pirmo karto teisingai įsidėti.

Dėl dydžio: aš irgi tikėjausi didesnės :D pas mane Meluna M dydis.

Atsakyti


Tas keistas jausmas pilve ir man atsiranda, toks lyg kažko ten būtų per daug, lyg išsiimti taurelę norėtųsi ir atlaisvinti pilvą biggrin.gif Todėl negaliu taurelės nešioti 24/7, dieną būnu su taurele, o nakčiai deduosi įklotukus, tada to jausmo nebepasitaiko.
Atsakyti

Aš irgi nemiegu su taurele. Ir paskutinėmis ciklo dienomis deduosi daugkartinius įklotus. Jie irgi gėris :super: 

Atsakyti
Aš miegu tik su taurele.Kai dar jos nenaudojau, tai pastoviai iš įkloto pratekėdavo kraujas ir ištepliodavau patalynę. blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Dabar naudojant taurelę šios problemos nebeliko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milvaja: 26 vasario 2017 - 16:51
O iš kur perkate daugkartinius įklotus/paketus? Nes aš tik dabar apie juos rimtai susimąsčiau pažiūrėjusi vienos amerikietės vlog'ą. Bet kiek ieškojau online LT eko parduotuvėse, nieko tokio nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(mdute @ 2017 03 15, 12:49)
O iš kur perkate daugkartinius įklotus/paketus? Nes aš tik dabar apie juos rimtai susimąsčiau pažiūrėjusi vienos amerikietės vlog'ą. Bet kiek ieškojau online LT eko parduotuvėse, nieko tokio nemačiau.

Kreipkitės čia - https://www.facebook...28297910543668/ 4u.gif
Papildyta:
https://www.facebook...h...e=3 - čia medvilniniai įklotukai, bet man labiau patinka su vilna, beja jų foto Fb puslapyje nėra. Visgi, jei norėsite išbandyti, siūlau pasiteirauti būtent dėl įklotukų su vilna ir išbandyti juos 4u.gif Kiek žinau turėtų turėti arba galėti pagaminti ;)
Atsakyti

Merginos, kas iš naudojančių taurelę užsiima ir joga? Taurelę naudoju dažnai, bet į jogą bijau kažkaip, man atrodo, kad paleis vakumą besitampant. 

Atsakyti

Aš lankau Pilates, tai man nieko neįprasto nenutinka, jogos nebandžiau, negaliu lyginti.

Atsakyti