Reiškias. Ne bereikalo jis cia vel verkslena.
O Eriko žmona, nevarė pas Monce atgal ? O gal ji matė viska ?
Taip ir maniau, kad Erikas. O jei neklystu jis kazkada papuls i avarija, cia greit taip bus? Jauciu dar ir Konsuela nores susigrazint veliau susiprates ar jau nelabai?
QUOTE(kristynka* @ 2016 04 14, 21:41)
Reiškias. Ne bereikalo jis cia vel verkslena.
Šito nežinau, bet manau, kad ne. Ją parodė sėdančią atgal į mašiną, kad būtų didesnė intriga dėl Montserat nužudymo.
QUOTE(hero1ne @ 2016 04 15, 00:03)
Taip ir maniau, kad Erikas. O jei neklystu jis kazkada papuls i avarija, cia greit taip bus? Jauciu dar ir Konsuela nores susigrazint veliau susiprates ar jau nelabai?
Jis papuls į avariją kažkur 77 serijoj. Tada ir papasakos Ninai, kad jis kaltas dėl Monserat. Konsuelą susigražint bandys, bet šį kart ji nenorės grįžt pas jį.
Serialas Tv y Novelas apdovanojimuose Meksikoje laimėjo kaip geriausia metų telenovelė
ir telenovelė surinkusi geriausią aktorių komandą.

Fernando Colunga laimėjo kaip geriausias metų blogietis
ir telenovelė surinkusi geriausią aktorių komandą.

Fernando Colunga laimėjo kaip geriausias metų blogietis

Erikas ant tiek atgrasus personažas, kad net blogiečio nelaimėjo

Artūras irgi toks kaip ir geras, bet kaip ir ragus moterims stato

Na man asmeniškai Arturo personažas niekad neatrodė labai geriečio. Vien jau versle kokias pinkles darydavo Eladijui. Su vaikais irgi tik iš savo perspektyvos žiūrėjo. O apie moteris tai iš vis nėr ką kalbėt. Visą serialą nieks nerūpėjo tik Chulija, dėl jos paliko žmoną ir vaikus būtų palikęs, kad tik liktų su ja. Bet teko pasitenkinti tik keliais Chulijos bučiniais ir amžinu jos pasimetimu

Chulija kaip ir gerietė, tai ir jos mylimasis gerietis turėtų būti, dėl to aš čia jį priskyriau baltųjų pusei
Galiūnas

QUOTE(muminukas @ 2016 04 19, 18:05)
Chulija kaip ir gerietė, tai ir jos mylimasis gerietis turėtų būti, dėl to aš čia jį priskyriau baltųjų pusei
Galiūnas 

O Eladijus iš vaizduojamo blogiečio virto visišku geriečiu. Geresniu net nei Artūras pradžioj. Ir net su Nina ir jo vaikais geriau sutarė nei Arturo

Aš galvoju, kad Fernando Colungos gerbėjai nenorėjo jo matyt blogiečio vaidmenį tai teko jį paverst geruoju

QUOTE(altomas23 @ 2016 04 19, 18:13)
Aš galvoju, kad Fernando Colungos gerbėjai nenorėjo jo matyt blogiečio vaidmenį tai teko jį paverst geruoju

taip!!!!

QUOTE(muminukas @ 2016 04 19, 18:14)
taip!!!!
kažin nevedė dar jis? Artūras realiam gyvenime lyg dvynių neseniai susilaukė.

Ne Fernando vis dar svajonių jaunikis

O Jorge Salinas su savo žmona taip pat aktore Elizabeth Alvarez nesenai susilaukė dvynukų

Gal kuri zinot, ta moteriske, kur is kalejimo isejo, Karidada lyg vardas, uz ka ji sedejo kalejime? Kada Chulija suzinos, kad ji Franko mama ir, kad Eladijus jo tevas?