Įkraunama...
Įkraunama...

Aistra ir valdžia (Pasion y poder)

Reiškias. Ne bereikalo jis cia vel verkslena.
O Eriko žmona, nevarė pas Monce atgal ? O gal ji matė viska ?
Atsakyti
Taip ir maniau, kad Erikas. O jei neklystu jis kazkada papuls i avarija, cia greit taip bus? Jauciu dar ir Konsuela nores susigrazint veliau susiprates ar jau nelabai?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2016 04 14, 21:41)
Reiškias. Ne bereikalo jis cia vel verkslena.
O Eriko žmona, nevarė pas Monce atgal ? O gal ji matė viska ?

Šito nežinau, bet manau, kad ne. Ją parodė sėdančią atgal į mašiną, kad būtų didesnė intriga dėl Montserat nužudymo.

QUOTE(hero1ne @ 2016 04 15, 00:03)
Taip ir maniau, kad Erikas. O jei neklystu jis kazkada papuls i avarija, cia greit taip bus? Jauciu dar ir Konsuela nores susigrazint veliau susiprates ar jau nelabai?

Jis papuls į avariją kažkur 77 serijoj. Tada ir papasakos Ninai, kad jis kaltas dėl Monserat. Konsuelą susigražint bandys, bet šį kart ji nenorės grįžt pas jį.

Atsakyti
Serialas Tv y Novelas apdovanojimuose Meksikoje laimėjo kaip geriausia metų telenovelė
ir telenovelė surinkusi geriausią aktorių komandą.
user posted image

Fernando Colunga laimėjo kaip geriausias metų blogietis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo altomas23: 18 balandžio 2016 - 22:06
Erikas ant tiek atgrasus personažas, kad net blogiečio nelaimėjo biggrin.gif
Atsakyti
Artūras irgi toks kaip ir geras, bet kaip ir ragus moterims stato ax.gif
Atsakyti
Na man asmeniškai Arturo personažas niekad neatrodė labai geriečio. Vien jau versle kokias pinkles darydavo Eladijui. Su vaikais irgi tik iš savo perspektyvos žiūrėjo. O apie moteris tai iš vis nėr ką kalbėt. Visą serialą nieks nerūpėjo tik Chulija, dėl jos paliko žmoną ir vaikus būtų palikęs, kad tik liktų su ja. Bet teko pasitenkinti tik keliais Chulijos bučiniais ir amžinu jos pasimetimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo altomas23: 19 balandžio 2016 - 18:06
Chulija kaip ir gerietė, tai ir jos mylimasis gerietis turėtų būti, dėl to aš čia jį priskyriau baltųjų pusei biggrin.gif Galiūnas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 04 19, 18:05)
Chulija kaip ir gerietė, tai ir jos mylimasis gerietis turėtų būti, dėl to aš čia jį priskyriau baltųjų pusei biggrin.gif Galiūnas biggrin.gif

O Eladijus iš vaizduojamo blogiečio virto visišku geriečiu. Geresniu net nei Artūras pradžioj. Ir net su Nina ir jo vaikais geriau sutarė nei Arturo biggrin.gif
Aš galvoju, kad Fernando Colungos gerbėjai nenorėjo jo matyt blogiečio vaidmenį tai teko jį paverst geruoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2016 04 19, 18:13)

Aš galvoju, kad Fernando Colungos gerbėjai nenorėjo jo matyt blogiečio vaidmenį tai teko jį paverst geruoju  lotuliukas.gif

taip!!!! biggrin.gif kažin nevedė dar jis? Artūras realiam gyvenime lyg dvynių neseniai susilaukė.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 04 19, 18:14)
taip!!!!  biggrin.gif kažin nevedė dar jis? Artūras realiam gyvenime lyg dvynių neseniai susilaukė.

Ne Fernando vis dar svajonių jaunikis lotuliukas.gif Paskutinė jo pora buvo Blanca Soto, po daugiau nei metus trukusios draugystės jie išsiskyrė šią vasarą. Prasidėjus šio serialo filmavimams sklido gandai, kad jis užmezgęs romaną su Marlene Favela. Bet kadangi Fernando labai slepia savo asmeninį gyvenimą nieko konkretaus taip ir neišaiškėjo.
O Jorge Salinas su savo žmona taip pat aktore Elizabeth Alvarez nesenai susilaukė dvynukų
user posted image
Atsakyti
Gal kuri zinot, ta moteriske, kur is kalejimo isejo, Karidada lyg vardas, uz ka ji sedejo kalejime? Kada Chulija suzinos, kad ji Franko mama ir, kad Eladijus jo tevas?
Atsakyti