Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Viskas jau atiduotas kodukas 4u.gif
Atsakyti
Parinkčiau SD, Šiauliai, SEB, galiu siųsti (iš kito banko +0,41, siuntimas pasirinktinai)
Atsakyti
Merginos na priimkit mytoys viena preke kas turi koduka. Labai reikia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ingabag @ 2016 02 15, 13:10)
Merginos na priimkit mytoys viena preke kas turi koduka. Labai reikia  blush2.gif

Nebera mano prekes... nebereikia .... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 02 15, 11:27)
bet faktas,kad nedaryta "gyva" foto pardavėjos  smile.gif

Tas tai taip, galima paskust vinted moderatoriams, tada tiketina, kad padarys realia foto. Aisku jeigu turi ta suknele vietoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2016 02 14, 22:27)
Pirksiu http://www.tom-tailo...hp?shop=default, priimsiu vieną siuntimo pasidalinimui. Vilnius rašyti į až
Vyriškos striukės geromis kainomis  ax.gif

Labai norėčiau nupirkti, nes dinginėja prekės. gal kas prisijungs 2 val bėgyje?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 02 15, 11:27)
bet faktas,kad nedaryta "gyva" foto pardavėjos  smile.gif

Atsiuntė man "gyvą" foto ant manekeno biggrin.gif ir dar sužinojau, kad labai geros kokybės, nes italų gamybos biggrin.gif
Žodžiu, ačiū merginos biggrin.gif, skundimais tingiu užsiimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 02 15, 13:33)
Atsiuntė man "gyvą" foto ant manekeno biggrin.gif ir dar sužinojau, kad labai geros kokybės, nes italų gamybos  biggrin.gif
Žodžiu, ačiū merginos biggrin.gif, skundimais tingiu užsiimt  biggrin.gif

Bet as jums sita foto galeciau nufotkinti graziam fone, su tinkamu apsvietimu ir bus kaip pirmojoj foto. Nematau jokio skirtumo schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 15 vasario 2016 - 12:40
QUOTE(priklausomybe @ 2016 02 15, 13:33)
Atsiuntė man "gyvą" foto ant manekeno biggrin.gif ir dar sužinojau, kad labai geros kokybės, nes italų gamybos  biggrin.gif

o etiketė yra? biggrin.gif
čia kaip rankinės g.gif mažam italijos miestuke siuvamos g.gif

biggrin.gif

ai..nepykit,kad juokiamės smile.gif bet man tokie italai kažkaip kliūna labai jau ax.gif
Atsakyti
atiduota 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 15 vasario 2016 - 13:40
QUOTE(priklausomybe @ 2016 02 15, 12:33)

Pasizvalgykit po si psl. http://www.lightinthebox.com/ , man patinka, kad prie kai kuriu sukneliu yra realios pirkeju foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 02 15, 12:43)
o etiketė yra?  biggrin.gif 
čia kaip rankinės  g.gif  mažam italijos miestuke siuvamos  g.gif 

biggrin.gif

ai..nepykit,kad juokiamės smile.gif bet man tokie italai kažkaip kliūna labai jau  ax.gif

Aš tai nepykstu, baikit, iškart buvo aišku, kai parašė, kad gali užsakyti kitą dydį ir reikės laukti 50 dienų: D. Iš esmės man jos vienam kartui reikia, tai gal surizikuosiu, gal nesimatys istampytu siūlu, o jei netiks - parduosiu už 160 eur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 15 vasario 2016 - 13:31
QUOTE(priklausomybe @ 2016 02 15, 14:30)
Aš tai nepykstu, baikit, iškart buvo aišku, kai parašė, kad gali užsakyti kitą dydį ir reikės laukti 50 dienų: D. Iš esmės man jos vienam kartui reikia, tai gal surizikuosiu, gal nesimatys istampytu siūlu, o jei netiks - parduosiu už 160 eur biggrin.gif

aš tai niekad nesakau,kad viskas aliexpress yra gaidys smile.gif pvz vyram kūdiem marškinukų idomesnių daug yra..saviškiui siunčiau ir ne vienus, bet po 2 vaikų nešiojimo priaugo raumenų ir visi kiniečių marškinukai net XXL tapo per trumpom rankovėm smile.gif o nešiojosi labai gerai ir medvilnė labai jų gera buvo..na kažkiek pasisekė smile.gif
Atsakyti