Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 36-ta tema

QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 03, 11:27)
Ačiū, mergaitės, už palaikymąąą!!!!  drinks_cheers.gif  wub.gif
Viskas bus gerai, nenusimink!  4u.gif Ramiai ruošk pataliukus žirniukui...  drinks_cheers.gif

Mūsų trijulė lėtai, bet auga...  ax.gif  Vaistinėje prie klinikos užklausiau kiek Clexane 0,4 kainuoja, tai už dėžutę kaina 101TL, kas yra apie 32€. Gal kur užmatėt pigiau?  g.gif  biggrin.gif

4u.gif ruosiu, ispurenti pasildyti blush2.gif
O kam reikalingas clexane?
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 03 03, 13:39)
Kumstukai uz visus 3 wub.gif Ir uz mamuka 4u.gif

O kiek jus ankstesniais kartais turedavot?

wub.gif aciu.
Pirma kart turejus buvau is 9 septynis,antra is 7 keturis.o trecia kart tai buvo visiskas isgriuvimas.is 5 vienas po 2 dienu
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 03 03, 21:45)
Mayfly, gal abudu ir įsitvirtino?  mirksiukas.gif

Nea, matėme vieną wub.gif
Atsakyti
Laikom kumštukus merginos už jus wub.gif
O aš truputi esu pasimetusi verysad.gif Man kelionė pirmadieni i TR o jau antra diena guliu su temperatūra ir jaučiuosi labai blogai verysad.gif Galiu tik tikėtis kad per savaitgali pasveiksiu.
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 03 04, 14:37)
Laikom kumštukus merginos už jus  wub.gif
O aš truputi esu pasimetusi  verysad.gif  Man kelionė pirmadieni i TR o jau antra diena guliu su temperatūra ir jaučiuosi labai blogai  verysad.gif  Galiu tik tikėtis kad per savaitgali pasveiksiu.

Sveikatėlės!!!
Daug arbatų, lovytės ir reikia tikėti kad pirmadienį būsi sveikutėlė. 4u.gif
Atsakyti
Prisiduodu tylejau kol tyrimu atsakymu buvau negavus. Man isodinimas buvo vasario 24 isodino viena snaigute wub.gif HCG 9dpi 179,6, progesteronas 142,7nmol/l. Kaip manot geras progesteronas?
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2016 03 04, 13:54)
Prisiduodu tylejau kol tyrimu atsakymu buvau negavus. Man isodinimas buvo vasario 24 isodino viena snaigute wub.gif HCG 9dpi 179,6, progesteronas 142,7nmol/l. Kaip manot geras progesteronas?

Sveikinimai nestuke.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2016 03 04, 14:54)

sveikinimai, islik nestuke.gif visus 9men, o PRG tirai geras thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 03 04, 12:41)
Sveikatėlės!!! 
Daug arbatų,  lovytės ir reikia tikėti kad pirmadienį būsi sveikutėlė.  4u.gif

Ačiū 4u.gif Labai tikiuosi pasveikti iki kelionės.

QUOTE(angelas sargas @ 2016 03 04, 12:54)

Sveikinimai nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 03 04, 14:37)
O aš truputi esu pasimetusi  verysad.gif  Man kelionė pirmadieni i TR o jau antra diena guliu su temperatūra ir jaučiuosi labai blogai  verysad.gif  Galiu tik tikėtis kad per savaitgali pasveiksiu.

Didesne doze cinko, vitamino C, arbatytes ir miegelio. Turit dar laiko pasveikti 4u.gif

wub.gif sveikinimai
Atsakyti

Jau kaip dziaugiuos angeliukai wub.gif bukit laimingi visa nestuke.gif .visi skaiciukai nuostabus 4u.gif

Visoms visoms mergaitems kuo geriausiu rezultatu nestuke.gif labai sergu uz visas jus 4u.gif
Atsakyti

Labai labai sveikinu!!! wub.gif
Atsakyti
Aciu mergaites wub.gif
Atsakyti