Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 36-ta tema

QUOTE(Mayfly @ 2016 02 17, 13:39)
Man atrodo viskas  thumbup.gif , mažiau streso  mirksiukas.gif . Kada planuojat echo?  ax.gif

Tik pirmadieni echo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2016 02 17, 11:53)
Tik pirmadieni echo sad.gif

Meiles kibirkstele, tik nurimk viskas gerai 4u.gif Skaiciukai auga, viskas super wub.gif
Kaip progesteronas? Lauksim žinių po echo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2016 02 17, 20:29)
Meiles kibirkstele, tik nurimk viskas gerai  4u.gif  Skaiciukai auga, viskas super  wub.gif
Kaip progesteronas? Lauksim žinių po echo  ax.gif

PRG pakilo nuo 20 iki 148 wub.gif Bent tas dziugina wub.gif Leidziamas PRG padeda wub.gif Tik sedimoji mano nesidziaugia doh.gif Visa sutinus, skauda, net miegot sunku darosi doh.gif As vis galvoju ar cia taip turi but, ar MB kaipnors ne taip ar ne ten leidzia ji... g.gif
Atsakyti
Sveikos, parduodu imunoglobulina, jei kam reikia rasykit a.z. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, panos. Turiu tokį prašymą: norėčiau pabendrauti (internetu) su mergina turinčia PKS, kuriai IVF buvo sekmingas. Gal tarp Jūsų yra? Ar žinote kam pavyko? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 02 18, 15:58)
Laba diena, panos. Turiu tokį prašymą: norėčiau pabendrauti (internetu) su mergina turinčia PKS, kuriai IVF buvo sekmingas. Gal tarp Jūsų yra? Ar žinote kam pavyko? 4u.gif

Man PKS ir pavyko smile.gif ziuresim ka pirmas echo parodys pirmadieni smile.gif
Paziurek sarasiuka pirmam psl, tikrai ne viena ir ne dvi cia tokios esam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 02 18, 14:58)

Tikrai yra nemažai merginų kurioms pavyko. Man akivaizdžiausias pavyzdys Rosita smile.gif. Tik gal ji nelabai turės laiko, nes jos Mažyliai dar labai mažučiai wub.gif.
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 02 18, 14:58)

Man ir yra PKS ir nestuke.gif pavyko wub.gif tokių merginų tikrai daug...
Atsakyti
Rudusiuke kaip tu wub.gif

Atsakyti
Mergaites, o gal kuri nors zinote koki nors viesbutuka netoli Memorial, kad butu ne tik pusryciai, kad butu koks restoranelis, kur butu galima pietus ir vakariene pavalgyti?? g.gif smile.gif
Atsakyti
Laba merginos 4u.gif tos kurios keitete bilietus, kokiu emailu rasete gal galite pasidalinti labai skubu.
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 02 18, 23:44)
Mergaites, o gal kuri nors zinote koki nors viesbutuka netoli Memorial, kad butu ne tik pusryciai, kad butu koks restoranelis, kur butu galima pietus ir vakariene pavalgyti??  g.gif  smile.gif

Big Box viesbutyje pusryciau, taciau nusileidus ivisai salia yra kavine, kurioje galima pavalgyti ir pietus ir vakariene smile.gif 4u.gif
Atsakyti