Kaip manot , nešiojant 36 dydi džinsu yra galimybe i 25 dydi Ralph lauren dzinsiukus įslysti? Ir gal dar galit patart kokį vyrišku batu dydi RL imt su 42,5? Aciu
as saviskiui ck turiu jie zinokit analogiski rl ismatavimams, didinti rubai dydziu as savajam ck th rl imu viska virsu s apacia 30x30 (jis ne aukstas pas man)
as saviskiui ck turiu jie zinokit analogiski rl ismatavimams, didinti rubai dydziu as savajam ck th rl imu viska virsu s apacia 30x30 (jis ne aukstas pas man)
Mano vyrui kaip kurie daugelis irgi S bet esu CK syki svarka gavus tai toks uzmazintas buvo kad tik paaugliui tiko
tai po to neesu nieko CK dar gavus, pirkau jau S bet dar negavau tai galvoju kad vel mazu labai negauciau
O gal gali pazastukus pamatuot
geriausia manau paziureti ka issirinkote, nes svarkai kaip ir kosiumines liemenes bei kelnes daugumoj atveju buna nedidinti. jei trikotazine maike, megstukas tada pasiduos ir uzteks s.
sakykim ckjeans s megstukai 52x2 pazastukai, tuo tarpu maikes 48x2 bet manojo krutine virs 100 jam tinka
ck ir ck jeans biski dydziai skiriasi kaip ir rl lauren ir denim linija
geriausia manau paziureti ka issirinkote, nes svarkai kaip ir kosiumines liemenes bei kelnes daugumoj atveju buna nedidinti.
jei trikotazine maike, megstukas tada pasiduos ir uzteks s.
sakykim ckjeans s megstukai 52x2 pazastukai, tuo tarpu maikes 48x2 bet manojo krutine virs 100 jam tinka
ck ir ck jeans biski dydziai skiriasi
kaip ir rl lauren ir denim linija