QUOTE(jaicy @ 2016 04 25, 19:15)
o as jos nenaudoju. kazkaip man neisismeigia taip gerai kad laikytusi.
p.s mano oranzine

dar ne karto nenusitarkavau nagu tfu tfu tfu
kaip zinot, o gal ir ne - arteja mano Velykos. Gal pasidalinsit kokiu receptu salotu, ka ismeginot gal pacios- ar uzkandziu su kiausiniais?
buciau dekinga
Laba,
Tuno - kiaušinių "tortas". Riebus, gana sunkus, ir pakankamai košerinis, t.y. paleo

Didelė (900 g) skardinė tuno aliejuj
5-6 kietai virti kiaušai (gali būti ir daugiau)
keli marinuoti ar rauginti agurkai
konservuotų kukurūzų skardinė (galima laisvai pakeisti žirneliais)
keli svogūnai, geriausia šalotai, nes švelnesni
olandiško tipo sūris, iš akies
daug majonezo (naminio

)
--------
Per vidutinę tarką sutarkuoju:
Atskirai kiaušų trynius ir baltymus. Taip pat sūrį.
Per burokinę tarką agurkus - juos nusunkiu.
Nuo tuno nusipila aliejus.
Sluoksniuojasi:
Dugną patepu majonezu,
Tada baltymai - paspaudžiu, kiek padruskinu papipirinu,
Majonezas
Pusė agurkų, ant jų svogūnai (pusė)
Majonezas
Pusė tuno
Pusė sūrio
Majonezas
Kukurūzai (žirneliai)
Majonezas
Pusė agurkų, ant jų svogūnai (pusė)
Majonezas
Pusė tuno
Pusė sūrio
Majonezas
Tryniai.
Geriau, kad bet pusę dienos pastovėtų.
Netinkamus produktus, manau, galima išmesti, pakeisti kitais.