Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO (primal) mityba

Sveikos, kaip laikotes? wink.gif seniai berasiau, tai nusprendziau uzsukti ir pasilabinti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ant Paleo esu ketvirta savaitė, pasireiškė pienligė verysad.gif esu ir anksčiau turėjusi, tai maniau, kad su paleo ji nepasikartos, o gal čia tik valymasis candidos toks, kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2016 07 04, 09:09)
Sveikos 4u.gif Ant Paleo esu ketvirta savaitė, pasireiškė pienligė verysad.gif  esu ir anksčiau turėjusi, tai maniau, kad su paleo ji nepasikartos, o gal čia tik valymasis  candidos toks, kaip manote?

nezinau. man tas zodis valymas- veido nuo spuogu kai ismeta spuogais, ar kaip siuo atveju kandida - labai keistas.
man ne vieno ne kito nebuvo.
kai nevartoju cukraus - viskas ok. tik pavartoju(padauginu vaisiu) - pienlige sugrizta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2016 07 03, 23:03)
Sveikos, kaip laikotes? wink.gif seniai berasiau, tai nusprendziau uzsukti ir pasilabinti  4u.gif

Labas, pagaliau pasirodei 4u.gif Kaip maziuke, ar vasara pagerejo adele? Kaip pati, ar jau grizai i savo normas?

Man anksciau pienlige budavo daznai, po metu dietos karta kazkas tokio prasidedavo, kai padauginau vaisiu, su greifruktu seklu ekstraktu greitai susitvarkiau ir jau du metus jos nei kvapo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2016 07 04, 11:48)
nezinau. man tas zodis valymas- veido nuo spuogu kai ismeta spuogais, ar kaip siuo atveju kandida - labai keistas.

Tas ,,valymasis" keistas ir man..........bet homeopatijoje tai tiesiog privalomas dalykas, jei vaistai buvo teisingai parinkti biggrin.gif toks tokį gydo, gal ir čia panašiai g.gif Pirmą savaitę pakilo giluminiai spuogai, bet sunyko per kelias dienas. Antrą savaitę labai pradėjo pleiskanoti rankų ir kojų odą, tiesiog biro pleiskanomis. Paskaičiau, kad būna tokių požymių, dabar oda švelni ir lygi, jokio pleiskanojimo bigsmile.gif tikiuosi, kad ir candida pasirodė tik atsisveikinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 06 29, 18:50)
30 euru, jei susirenkame 3 zmones.  Mergos, as tai darysiuos paprasta darbo diena, tai jus galvokite. Datos dar nenusprendziau.
ivetacom, nori savo suneliui padaryti? Tu tokia saunuole, kad sitaip del vaiko stengiesi, ti man esi pavyzdys  4u.gif

Del vaiko dar nezinau, lig kitaip ju metabolizma vertina, del tevu galvoju. Aciu uz gerus zodzius 4u.gif Bet su vaiku kuo toliau, tuo sunkiau darosi , vaikas yra vaikas, be kazko saldaus neisauginsi, nors ir mesyte megsta. Gerai tik, kad dar darzoves meniu pirmauja.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 07 04, 11:27)
Labas, pagaliau pasirodei 4u.gif  Kaip maziuke, ar vasara pagerejo adele? Kaip pati, ar jau grizai i savo normas?
Man anksciau pienlige budavo daznai, po metu dietos karta kazkas tokio prasidedavo, kai padauginau vaisiu, su greifruktu seklu ekstraktu greitai susitvarkiau ir jau du metus jos nei kvapo smile.gif

Zinok vasara jai dar blogiau sad.gif i savo normas po truputeli gryztu, bet dar ne visai.
Atsakyti
Sveikos
Kaip manot, ar zelatina parduotuvine gali atstoti sultini? Kazkaip neiseina man jis niekaip. Nesigauna drebuciai, prasta ss seimininke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2016 07 04, 13:52)
Zinok vasara jai dar blogiau sad.gif i savo normas po truputeli gryztu, bet dar ne visai.

sad.gif uzjauciu..
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2016 07 05, 10:31)
sad.gif uzjauciu..

Patikek... as jau birzeli ir i ligonine buvau atsigulus is tu nervu. Antro vaiko nebenoriu. Tegul gimdosi pasalpiniai. Pikta taip, kad negaliu. Darzo negaunam, aukles dar neradau. Noreciau i darba gryzti, bet kur padet problematiska vaika, neisivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2016 07 05, 16:21)
Patikek... as jau birzeli ir i ligonine buvau atsigulus is tu nervu. Antro vaiko nebenoriu. Tegul gimdosi pasalpiniai. Pikta taip, kad negaliu. Darzo negaunam, aukles dar neradau. Noreciau i darba gryzti, bet kur padet problematiska vaika, neisivaizduoju.

O ka tyrimai rodo, jai greita reakcija, ar lopu testai issamesni? Maniskis anksciau jokiu uogu negalejo valgyti, tik silauoges ir melines, o tu duodi kokias? Neocate geria?
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 07 06, 08:14)
O ka tyrimai rodo, jai greita reakcija, ar lopu testai issamesni? Maniskis anksciau jokiu uogu negalejo valgyti, tik silauoges ir melines, o tu duodi kokias? Neocate geria?

Maitinames pagal lopo testus, kraujas tik kiausinio baltymui rodo. Einam liepos 13 pas alergologus, prasysiu lopo testa kartoti. Valgo tik melynes. Neocate negeria, neikisi. Ir jo jau nekompensuoja. Racionas jos labai ribotas. Vedu maisto dienorasti ir neatseku kas kaltas :/
Atsakyti