Sveikos merginos,
Šią temą skaitau senokai, "pamokas paruošiau", virtuvę susikūriau, įsigyvendinau, ir jau sėkmingai gyvenu ir naudoju

Pas mane balta matinė vienos eilės virtuvė su sala (ta sala - tai gėėėris

).
Dėl valgomojo stalo - nors pas mus bendra erdvė, ir yra svetainės kampas su staliuku ir TV priešais, kažkodėl visi svečiai sėdasi prie valgomojo stalo

kartais atrodo net varyt reikia, kad patogiai ant minkšto kampo atsisėstų, ir staliukas vietoj, kavą ar užkandžius persinešt galima, kažkodėl valgomojo stalas turi didesnę trauką

(taip sakant, stalas - irgi gėėėris

)
Labai daug gerų įdėjų, patarimų ir minčių temoj. Bet kai kurie dalykai vis dar nesuprantami man

pvz
kolmneli pavyzdyje, ir labai daug kitų merginų virtuvių - KAM jūs paliekate šitiek darbastalio
tarp krauklės ir kaitlentės? ir dar didinate iki kiek įmanoma? Juk kasdienybėje nereikia tiek vietos, ir tokio atstumo, ne kasdien sausainius kočiojat

man asmeniškai jo reikia tiek, kad patogiai tilptų pjaustymo lentelė - verdi sriubą, nusiplauni morką, susipjaustai ant lentelės, sumeti į puodą, nusiplauni bulvę, susipjaustai, įmeti. O kai tiek vietos, tai jūs tiek kartų einat nuo krauklės iki puodo pirmyn - atgal.. ar plaunat viską, ir nešatės..

Didelis darbastalis gerai, bet ne tarp krauklės ir kaitlentės.
Ir kitas momentas, kuris dažnai užkliūna, tai pačiame projektavime. Niekaip nesuprantu, kodėl žmonės projektuojasi virtuvės vietą name pagal "grįši namo ir toli eisi su pirkinių krepšiais"..

Na pasakykit, ar tikrai visos taip ir einat su batais su tais krepšiais, jei virtuvė ir čia pat?

Man atrodo kad ir kur ta virtuvė bebūtų, vistiek grįžę namo batus nusiaunam pirmiausiai
Čia gal truputį ne į temą, bet kad jau prisiruošiau pasisveikint, tai parašiau "kas ant širdies guli"