Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 29

ir aš prisižiūrėjau šitų salų ir užsimaniau ax.gif o kas jei išmainyti valgomąjį stalą į tokią salą? įdomu ar patogu būtų ant tokių baro stalų vakarieniauti...
Atsakyti
QUOTE(Degtine @ 2016 03 17, 16:54)
ir aš prisižiūrėjau šitų salų ir užsimaniau  ax.gif  o kas jei išmainyti valgomąjį stalą į tokią salą? įdomu ar patogu būtų ant tokių baro stalų vakarieniauti...

Nea, sala stalo neatstos schmoll.gif . Jeigu rinktis salą ar stalą, rinkčiausi stalą. Kol dar neturėjom stalo, buvo tik sala, tai užknisdavo pietauti prie jos....
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 03 17, 14:15)

kada jau sienos ir grindys yra, galit kviesti, issimatuos ir lai gamina smile.gif
sitas tai jau dbr yra biggrin.gif bet matyt reikes tuo uzsiimti geguze kai gausiu raktus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 17 kovo 2016 - 18:23
QUOTE(arbuzina @ 2016 03 17, 13:21)
neturi darbuotojų, o ne eilė kosminė, netikiu, kad sitiek darbo turi, kad gamins iki rudenio  biggrin.gif
Pas mus buvo 6 meistrai, ilgiausias terminas buvo 2 mėn. bet ir tai todėl, kad žmogelis vienas pats dirba ir plius pats mdf plokštes dažo.
Į jokias firmas aplamai nesikreipiau, kviečiau paprastus meistrus rekomenduotus. Kai kurie atkrito dėl kainos, kiti šiaip nepatiko ir t.t.
Jei dar turit laiko, tai juk galit kviest ir kviest tų meistrų.

Kviesiuos smile.gif iš pradžių maniau, kad gal tik 3 variantus pasirinksiu, bet matau, kad susitikimų bus daugiau

QUOTE(savita1 @ 2016 03 17, 14:15)
13e  rolleyes.gif nieko sau kainos, as maniau musu jau daug, bet perpus pigiau tikrai didele virtuve is azuolo faneruotes, ne mdf ax.gif
man tiek net nebuvo paskaiciavusi inhaus uz vokiska nolte virtuve, tai labai idomu kas pas jus per projektas (jeigu rodet atsiprasau, nevisada suspeju tema perkaistyti)

Granitas Black Galaxy-bet jis nebus juodas, su priemaisom kiek matau?
Man tai visiskai juodo reikia, be jokiu ten priedu, tai tik kvarcini radau toki, nors gal jau atsirado nauju spalvu, gal kazka praleidau mastau.gif
Papildyta:

kada jau sienos ir grindys yra, galit kviesti, issimatuos ir lai gamina smile.gif

Taip, man jis tuo ir patiko, kad ne visai juodas, bet renkuosi su tokiais giluminiais pabarstymais. Iš pirmo žvilgsnio jis juodas atrodo, bet atidžiau pažiūrėjus tie pabarstymai matosi. Panašiai kaip čia. Ir spalvos bus panašios, rusvos grindys, pilkos sienos, baltos durys ir balti plintusai.
Buvau įdėjusi ranka pieštą variantą senesnėje temoje, bet dar pabraižėm U formos sandėliuką, na tiksliau jis daugiau paslepiama virtuvė prietaisams, rakandams ir atsargoms. Pasikeitė dar tai, kad stalviršis dengs palangę ir nereikės daryti 70 cm gylio, nes su palange gausis 60 plius 24 cm toje vietoje kur langas.
Būtent už Nolte tiek ir paskaičiavo doh.gif Vien rankenėlės 2000 pinigų doh.gif Siūlys dar pigesnį variantą, bet matau, kad mes nerandam kalbos ir per daug kompromisų.
Atsakyti
O as... O man.... O biesas ima su ta virtuve .Mama sako kaip vaiduoklis 10 metu pasenau blink.gif Nu aisku yra pliusas, tik vienas- svoris krenta lotuliukas.gif

Mano stadija- is naujo grindis daro - absoliutly is naujo , tai virtuve jauc i birzeli keliaus su savo ikurtuvem unsure.gif
Sian jau susinervinau galutinai ir susibalamutijau- rinkaus MDF dazyta su fylingu- nebeissirenku filigavima, net gailiuos kad tokios noriu- but lygi- spalvas suderinu ir psio.Tie "riebus filingavimai" nu ne mano.IKEJINIS variantas fylingo- kuo toliau tuo labaiu atsibosta.O norisi kazko jaukaus, minimalistinio, elegantisko.Nes kai visa siena bus istisa spinta( 2 ant 2), nesinori, kad grabas diiiidelis but su kvadratais biggrin.gif Ten mane ir rastumet po remontu lotuliukas.gif
Jei netingesit gal koki filinga uzmate grazu - inmeskit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pajūrys: 17 kovo 2016 - 20:01
QUOTE(pajūrys @ 2016 03 17, 20:00)
O as... O man.... O  biesas ima su ta virtuve .Mama sako kaip vaiduoklis 10 metu pasenau  blink.gif Nu aisku yra pliusas, tik vienas- svoris krenta  lotuliukas.gif

Mano stadija- is naujo grindis daro - absoliutly is naujo , tai virtuve jauc i birzeli keliaus su savo ikurtuvem  unsure.gif
Sian jau susinervinau  galutinai ir susibalamutijau- rinkaus MDF dazyta su fylingu- nebeissirenku filigavima, net gailiuos kad tokios noriu- but lygi- spalvas suderinu ir psio.Tie "riebus filingavimai" nu ne mano.IKEJINIS variantas fylingo- kuo toliau tuo labaiu atsibosta.O norisi kazko jaukaus, minimalistinio, elegantisko.Nes kai visa siena bus istisa spinta( 2 ant 2), nesinori, kad grabas diiiidelis but su kvadratais  biggrin.gif Ten mane ir rastumet po remontu  lotuliukas.gif
Jei netingesit gal koki filinga uzmate grazu - inmeskit  mirksiukas.gif

Šitas man wub.gif Duris pas save tokiu filingu pasirinkau, greičiausiai ir miegamojo spinta tokia bus, jei meistrai pameistraus ką nors už padorumo ribų neperžengiančią kainą
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 03 17, 20:19)
Šitas man  wub.gif  Duris pas save tokiu filingu pasirinkau, greičiausiai ir miegamojo spinta tokia bus, jei meistrai pameistraus ką nors už padorumo ribų neperžengiančią kainą

Sitas buvo ir yra dar kandidatas- bet mastau per siena kaip ziuretusi isskaidutas i dalis g.gif Bet geras variantas mirksiukas.gif
Cia nukrypims- ale su savim pasnekejimas lotuliukas.gif Del to geltonai- kas tingi neskaitykit tongue.gif
Tiesa- kadangi dar skaitau temas senas paraleliai( nu darbas cia ziaurus- laiko atima)- tai kazkas rase, kad kai isirenge virtuve- tai pradzioj blizgino, ejo keturiom- negalejo atsidziaugt, o praejus laiko nebekreipia demesio ir tram.pam.pam
Nu ir as daba mastau- pradzioje bus vau paskui ieskojimas trukumu, gailejimasis, dziaugsmas.Tad virtuve reik isirenginet kad butu patogu ir konfortiska, o tam svarbiausia zinot ko jus norit, kas maise, trukde, ka keistumet, kur susidesit ir laikysit ka.O paskui dizainas kuris turetu ireminti jusu patoguma ir padaryti grazesni akiai.Tad as pvz. aukojau vieta, bet daraus diiidele spinta( nu kiek leidzia, nes atsibodo kepimo formos kruvom, visokie sudniekiai kuriu ner kur susidet.
Niekad nepamirsiu kai senais laikais issiremontavom( prisipazinsiu dabar baisu ir geda but parodyt tokia )saliona ir davem raktus draugam, nes jie apsistojo kaip tik kol musu ner- kai vyrs uzsireke- mol sienas nuteplios, pazeis kazka biggrin.gif O paskui.............ir sienos nutepliotos netrukde ir pazeidimu nebematem, bile yra kur gyvent biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pajūrys: 17 kovo 2016 - 21:00
QUOTE(pajūrys @ 2016 03 17, 20:23)
Sitas buvo ir yra dar kandidatas- bet mastau per siena kaip ziuretusi isskaidutas i dalis  g.gif Bet geras variantas  mirksiukas.gif

o kur randat tokias dureles?
antrą dieną ieškau po interneto platybes kažko normalaus klasikinio iš mdf.
Mano meistras siūlo keletą variantų ir nesiruošia galvos sukti iš kur man kažką gauti biggrin.gif
Kur jūs randat LT, kad tokias gamintų g.gif
Nužiūrėjau tik šitas dureles:
user posted image

bet man jos atrodo masyvios, per stambūs tie tarpai g.gif
net nežinau ką daryti doh.gif
Atsakyti
Va tokiu as ir nenoriu- as juos vadinu riebiu MDF biggrin.gif Klasikinis lietuviu smile.gif
Nu niekur nerandam- ieskom ir platybese, siek tiek i salonus vaziuojam ziuret.Da KL liko vienas prabangus baldu salonas- sakau reiks uzlekt ka cia prabangiems siulo, kokius fylingus- gal man tiks, buciau ale prabangi.Nukopinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 03 17, 19:46)

Uz Nolte ir man buvo kosmosa priskaiciave, bet vyras pasake grieztai, kad uz mdf tokiu pinigu tikrai nemokes, galiausiai radom sau priimtina varianta kainos ir kokybes santykiu.

Pavydziu sandeliuko, labai... ax.gif

QUOTE(pajūrys @ 2016 03 17, 20:00)
O as... O man.... O  biesas ima su ta virtuve .Mama sako kaip vaiduoklis 10 metu pasenau  blink.gif Nu aisku yra pliusas, tik vienas- svoris krenta  lotuliukas.gif

Mano stadija- is naujo grindis daro - absoliutly is naujo , tai virtuve jauc i birzeli keliaus su savo ikurtuvem  unsure.gif
Sian jau susinervinau  galutinai ir susibalamutijau- rinkaus MDF dazyta su fylingu- nebeissirenku filigavima, net gailiuos kad tokios noriu- but lygi- spalvas suderinu ir psio.Tie "riebus filingavimai" nu ne mano.IKEJINIS variantas fylingo- kuo toliau tuo labaiu atsibosta.O norisi kazko jaukaus, minimalistinio, elegantisko.Nes kai visa siena bus istisa spinta( 2 ant 2), nesinori, kad grabas diiiidelis but su kvadratais  biggrin.gif Ten mane ir rastumet po remontu  lotuliukas.gif
Jei netingesit gal koki filinga uzmate grazu - inmeskit  mirksiukas.gif

Man sitie grazus, pas mus toks panasus ir bus filingas
http://www.houzz.com...hen-other-metro
http://www.houzz.com...hen-other-metro
http://www.houzz.com...-kitchen-dublin
http://www.houzz.com...chen-south-west
http://www.houzz.com...n-san-francisco

Sala wub.gif http://www.houzz.com...kitchen-atlanta

Isvis, kaip man grazu grey spalvos vituve, baigiu nusigrauzti nagus, kad nepakovojau su vyru uz sita spalva doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti