QUOTE(rasamal @ 2016 03 14, 22:25)

Mamytės, kurios esate atsisakę milkrobanginės, kur šildote maistą? Na sriubą aišku ant kaitlentės, o pvz. košę ar mėsytę? Gal orkaitėje yra kokia funkcija?
Niekad neturėjau mikrobangės, tai ir tokios problemos nėra

. Košės niekada nešildau - išverdu tiek, kiek suvalgom. Jei nesuvalgom, tai metu lauk. Stengiuos visą maistą gaminti taip, kad nereiktų šildyti, kad susivalgytų. Bet žinoma, ne visada pavyksta. Tai likučius šildau orkaitėj arba keptuvėj - žiūrint, kas pagaminta. Kokios problemos dėl to?
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 14, 23:09)
O kur rinkotes tuos stalvirsiu?
as ieskau voniai stalvirsio, domiuosi kainomis. Vieni pasiule pigiau (nes turi likuciu) butent Kashmire white.
Šis granitas turi žalsvą atspalvį. Jis Jums tinka?
---
Kalbant apie grindų dangą virtuvėje - pas mus visur laminatas. Man negražu išskirta virtuvė plytelėmis (žinoma, visada yra gražių išimčių, bet tik gražių... man plytelės virtuvėje nepatinka - kieta, šalta).
Bute turėjom pigų - apsitrynė per laiką, tačiau niekas niekur neišsipūtė, nors ir buvo vandens avarija pora kartų, kai vanduo ilgiau truputį pabūna nepastebėtas

. Dabar dėjom brangųjį, 34 atsparumo klasės, berods. Vaikščiojimui jis tikrai atsparus, tačiau turime kiek kitokių problemų su juo, matyt dėl mūsų namo ypatumų... nesiplėsiu čia apie tai. Laminatas virtuvėje - dėl drėmės man visai nebaisu, bet peilis kris, tai būtinai smaigaliu nusileis

.. turim jau keliose vietose, ne tik virtuvėje. Bet jei nekreipti dėmesio į tuos išmušimus, o jei dar juos užteplioti kuom, tai ramiai galima gyventi su laminatu virtuvėje. Žinoma, pageidautina šildomos grindys

. Aš, kadangi esu supykus ant savojo laminato dėl tų neaprašytų priežasčių, audžiu mintį kažkada jį visgi pakeisti į masyvo grindis

. Man nebaisu tas natūralus medienos nusidėvėjimas, ne muziejuje gyvenu

.