Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Mičiko @ 2016 02 16, 20:27)
Ir dvieju sauju zemes iki galo kol sodinsim geguze i siltnami?

man tai čia sadizmas pomidoro atžvilgiu atrodo..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 02 16, 20:35)

Nu,man irgi,ale aš šiemet būsiu linkus į sadizmą.Bent trečdaliui bus va tokia inkvizicija cool.gif
Atsakyti
apie giedorius Ziko reik klaust- antikvaras paveldinis kaip supratau. o aš tautinius mėgstu. Avietiniai, jei neklystu, bus.
Atsakyti
Giedoriai, sadizmas... Cia apie pomidorus vadinasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 02 16, 21:35)

Nu man irgi ziauriai atrodo, uztai cia pypcioju. g.gif nu bet i vystyklus nesukusi po puskili....
Beje, labai patiko ideja del maisiuku. Nusipirksiu 30/40maisiukus ir vyniosiu i juos. Nereiks karpyti, pirkt plėveles gabalo.... Nu bet vistiek nesuprantu, kaip tie pomidorai isgyvens taip tankiai sukistus viens prie kito pomidorus... Juk tas vystyklas na kokio 5-7cm skersmens...
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 16, 20:46)
Nu man irgi ziauriai atrodo, uztai cia pypcioju.  g.gif nu bet i vystyklus nesukusi po puskili....
Beje, labai patiko ideja del maisiuku. Nusipirksiu 30/40maisiukus ir vyniosiu i juos. Nereiks karpyti, pirkt plėveles gabalo.... Nu bet vistiek nesuprantu, kaip tie pomidorai isgyvens taip tankiai sukistus viens prie kito pomidorus... Juk tas vystyklas na kokio 5-7cm skersmens...

išgyvena ir dar kaip wub.gif ne į ūgį ar plotį bais auga ,o šaknis auginasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 16 vasario 2016 - 20:49
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 16, 20:27)
Dėkui tau Gaudvilyt, reiks dar po viena lempa kabint. Ar dar viena flora lempa ar geriau baltos sviesos?

Dėl tu vystyklu. Ta babce sako, kad neskubet pervystyt. Pas ja jau labai dideli pervystomi. Ir saknys islindusios lauk i pjuvenas. Bet kaip su didesniaisiais pomidorais. Kurie jau kisami i siltnami... Kiek didelis tori buti tas vystyklas (uzteks tos imautes dydzio)? Ir dvieju sauju zemes iki galo kol sodinsim geguze i siltnami?

a kokias tik yra noras, jei po ranka yra dienos šviesos, tiks ir jos. Beje, jos tarpusavy jungiasi. Laiduko tereikia ir psio wink.gif

Tais du kartai ir gaunasi. Pirmą kartą, kai užlenkiama per pusę, antras kartas - kai jau atlenkiama ir toliau jau į šiltnamio dirvą tiesiai wink.gif

Savus kišau, kai dar nebuvo labai daug šaknų prisiauginę, tai niekur jos neužsilankstė. O kas dėl išvaizdos, taip, nebus parodiniai, tačiau pasodinus į nuolatinę augimo vietą, labai greit vaizdelis pagerėja. Tiesa, vamzdelio diametras tai jau nuo susukimo priklauso. Turguje parduodami nuo senų senovės tokiuose ir būna mirksiukas.gif

QUOTE(Mičiko @ 2016 02 16, 20:46)
Nu man irgi ziauriai atrodo, uztai cia pypcioju.  g.gif nu bet i vystyklus nesukusi po puskili....

tikrai užtenka jiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 16 vasario 2016 - 20:56
Yra ir man pagunda šiemet palengvinti daigų auginimą, nes negalėsiu pavasarį lakstyti su sunkiomis dėžėmis į šiltnamį ir atgal po rankos traumos . Po truputį jau dėliojasi, kaip ten reikės daryti, tik neaišku, kaip su laistymu. Va čia aiškina, kad laistyti silpnu trąšų tirpalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2016 02 16, 21:55)
a kokias tik yra noras, jei po ranka yra dienos šviesos, tiks ir jos. Beje, jos tarpusavy jungiasi. Laiduko tereikia ir psio wink.gif

Dekui tau Gaudvilyt uz paprotinima. Angeliukas tu mano. Ramiau miegot galėsiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 16, 21:33)
Ramiau miegot galėsiu.  4u.gif

Pala da gi nedarai jokių vystyklų,da nemiegosi irnesakyk.gif
Kokių tu tę maišiukų prisipirkai?Nors aš turiu krūvą įmaučių,tai gal bus gerai ir be maišiukų g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 02 16, 21:38)
Kokių tu tę maišiukų prisipirkai?Nors aš turiu krūvą įmaučių,tai gal bus gerai ir be maišiukų  g.gif

Įmautės gal per minkštos? Aš karpiau panaudotą praeitų metų tuneliuko plėvelę
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 02 16, 21:38)
Kokių tu tę maišiukų prisipirkai?Nors aš turiu krūvą įmaučių,tai gal bus gerai ir be maišiukų  g.gif

Bandžiau įvairių variantų - šiukšlių maišai susirode patogiausia. Ne per minkšti ne per kieti, gerai lenkiasi, pakankamai tvirtai stovi.
Atsakyti