Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Mičiko @ 2016 02 23, 09:21)
Pats gražiausias auksciausias didziausiais konkolais  cool.gif

user posted image
Papildyta:
thumbup.gif  lotuliukas.gif

Na gražuolis-naina nanaina thumbup.gif Jei pavyks bent pusę tokio kaip nuotraukoj grožio išspausti-būsiu visiškai apžavėta thumbup.gif Ačiū, Mičiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 23, 16:27)
nu joksel moksel.... parašiau kap yr, nu nėr to kaimyno, nėr... ir ne vien dėl vyro aš auginu gi, AŠ valgau ir mėlynus, ir žalius, ir baltus, ir juodus, ir dryžuotus, ir taškuotus valgyčiau, bet naturiu. Jei vien dėl diedo augint tai galėčiau kokių marmande užvaryt plantaciją ir gana būt. Bet ne- aš dėl savęs klausiu gi, gal koki iki žemės graibymo super skanūs žaliukai yr, verti grieko, gal verta man jų kelis augint ( ir bus iš serijos- valgysiu pati, niekam neduosiu, o durnas atėjes į šiltnamį nesupras, kad jie prinokę, kytras- niekam nesakys). Auginus tik izumrudną jabloką, kitų dar nea.

Nu augink chile verde ir romantika. Iki zemės graibymo ypa antra skani mirksiukas.gif Blyn, parasyk adresa i az...
Papildyta:
QUOTE(chocogirl @ 2016 02 23, 16:49)
Na gražuolis-naina nanaina thumbup.gif Jei pavyks bent pusę tokio kaip nuotraukoj grožio išspausti-būsiu visiškai apžavėta  thumbup.gif Ačiū, Mičiko 4u.gif

A nėr uzka, augink ir dziaukis. Tik pasigailėk jo, nespausk mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 23, 16:40)
Iki zemės graibymo

a tai nei užgert nereiks? užkandai ir ,,išbėgo berželiai į kelią, saugokiiiiiiiisssss" . Nu mielai pagraibysiu paragavus- bene pirmas kartas būtų cool.gif gustavas savo laidose kaskart graibosi palei žemę ir vis dar gyvas, atsigauna, tai ir aš išgyvensiu .
Nu tai mano planas po biski aiškėja:
lietuvių pusė šiltnamio. toliau- 4 žaliavaisiai,už jų reik poros geltonų, trijų raudonų, poros dryžuotų. O vat toliau jau ir problemos atsiras išsirenkant g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, sedziu, skaitau ir galvoj mintys sukasi "o man nieko nereikia", cia kas pavasarine depresija? g.gif
Atsakyti
sypt, nepergyvenk- praeis 4u.gif
Atsakyti
kad jus plepat apie geltonus pomidorus, mane raudoni uzveda biggrin.gif Beje Blindos zali ar raudoni, nes nuotraukas tik zaliu maciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypt: 23 vasario 2016 - 19:33
blindos- raudoni su geltonais margumynais, kai prinoksta.
vat radau po fukušimos sprogimo užauginto grožio nuotrauką, nu kaip po cunamio tikrai- ir spalvų kiek nori, ir susivėlęs neatpažįstamai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 23, 20:35)
blindos- raudoni su geltonais margumynais, kai prinoksta.
vat radau po fukušimos sprogimo užauginto grožio nuotrauką, nu kaip po cunamio tikrai- ir spalvų kiek nori, ir susivėlęs neatpažįstamai

As irgi visas tas nuptraukas perziurejau siemet. Ale sitas kaip mano baisuoklio brolis. Gal Gusevo seklis radioaktyvios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2016 02 23, 09:51)
Gonzikai, ieškojau ir radau tavuosius Eros, o kokie čeriukai ten dešiniau? Samocvetai gal?
user posted image

Nu apie Eros kalbos sklinda jau kuris laikas. Net nustėrau pamačiusi kokios kekės!
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 02 23, 21:54)
Nu apie Eros kalbos sklinda jau kuris laikas. Net nustėrau pamačiusi kokios kekės!

Kekės įspūdingos. Ilgai stovi ir lapkritį be galo skanūs. wub.gif
Atsakyti
Sveikos, jau antri metai skatau jumi.. Beda.. Norai Dideja, bet dar visai zalias darzininkas esu biggrin.gif
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 23, 11:11)
taip ax.gif tik nerašyk,kad reik tongue.gif
Papildyta:

apatinis geras wub.gif skanus,derlingas thumbup.gif

As prasysiu irgi- tik dar nzn ko prasyt doh.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbyte: 23 vasario 2016 - 23:16
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 23, 21:41)
Kekės įspūdingos. Ilgai stovi ir lapkritį be galo skanūs.  wub.gif

O kur galima gauti ju seklu?
Atsakyti