Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 29, 12:45)
išsidalinau ,nebeturiu.bet keista,kad iš temos nieks neatsiliepia g.gif vien šiemet virš 20merginų jų gavo ir ne po 2-5 sėklas g.gif apie pernykštes išvis tyliu....

tai kad as ir neprasiau 4u.gif Vis pagalvodavau tyliai ir pasimirsdavo, bet vel ikele nuotrauka, ir vel kazkas viduj sukvirbejo biggrin.gif Na, kitais metais bandysiu, Marmaledas turi, priprasysiu as jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 29, 12:45)
išsidalinau ,nebeturiu.bet keista,kad iš temos nieks neatsiliepia g.gif vien šiemet virš 20merginų jų gavo ir ne po 2-5 sėklas g.gif apie pernykštes išvis tyliu....

yr toks dalykas, kaip zakon podlasti, arba kitaip tariant - Merfio dėsnis. Turėk dėžutėj 20 sėklų, dvi pasėtos ir sudygs. Turėk tik dvi sėklas, tai jei ir sudygs nors viena, tai atsitiks kokia kita nesąmonė - sugalvos daigai paskraidyt arba žymekliai bus mažų rankyčių sukeisti. Taigi, nėra kuo dalintis. Šiemet sleep.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 29 vasario 2016 - 13:01
QUOTE(saintlina @ 2016 02 29, 12:49)
šiemet kas gavo tai dar neaugino, neturi ką pasakyt  biggrin.gif

ne apie įspūdžius,apie dalinimąsi rašiau tongue.gif
Atsakyti
As per siuos metus igyvendinau visus savo norus ir dar su kaupu.Kitiems metams noru neliko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2016 02 29, 12:54)
yr toks dalykas, kaip zakon podlasti, arba kitaip triant - Merfio dėsnis. Turėk dėžutėj 20 sėklų, dvi pasėtos ir sudygs. Turėk tik dvi sėklas, tai jei ir sudygs nors viena, tai atsitiks kokia kita nesąmonė - sugalvos daigai paskraidyt arba žymekliai bus mažų rankyčių sukeisti. Taigi, nėra kuo dalintis. Šiemet  sleep.gif

doh.gif jau ir maniškiai paskraidė...o kad kiaušinių padėkle daiginosi,susimaišė...dabar nori nenori turėsiu visus 23 daigus augint,kad nepraganyčiau išsvajotųjų veislių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 29, 12:56)
ne apie įspūdžius,apie dalinimąsi rašiau tongue.gif

nu dar ką sugalvosi? blink.gif Kas jau pas mane papuolė, tai niekam nieko neduosiu schmoll.gif Ir taip sėklom visos apsikrovę, nežino ką sodint, abo šiltnamiuosna viskas, ką turi, netilps.
Atsakyti
katrų čia taip prisireikė? dryžių? ar pūkuotukų?
Atsakyti
A vot man toks klausimas kilo veisliu ugiu rusiskuose tinklalapiuose beieskant: daugumos veisliu pomidoru virsuje yra tokie parudavimai, kaip sumedejimai, nu nezinau kaip tiksliai juos ivardint. Tai va idomu pasidare, ar cia veisles ypatumas ar medziagu trukumas?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2016 02 29, 12:48)
thumbup.gif  thumbup.gif  labai labai lauksiu veliau komentaru su vaizdine medziaga  4u.gif  Symet nebetilps, prie geriausiu noru, jau ka turiu, ta  smile.gif

jei esi FB grupeje, tai ten esu imetusi foto. bet siaip net idomu kas ten per pomidorai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2016 02 29, 13:15)
jei esi FB grupeje, tai ten esu imetusi foto. bet siaip net idomu kas ten per pomidorai smile.gif

esu keliose grupese, bet dabar atrink, kad gudrus. Kazkaip neuzmaciau dryzuotu, arba praleidau g.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2016 02 29, 13:39)
esu keliose grupese, bet dabar atrink, kad gudrus. Kazkaip neuzmaciau dryzuotu, arba praleidau  g.gif

ir aš unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2016 02 29, 13:15)

Pomidorų grupėje? g.gif
Atsakyti