Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(rusma @ 2016 02 17, 10:48)
Užsiaugindavau be jų kokius 25 metus, užsiauginsiu ir toliau - grietinės/jogurto indeliai paruošti.

Nu,kai tų vazonikų gaunasi apie 300 su pipiriniais,pradedi galvot ir po kelių metų kaip sau gyvenimą palengvint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 02 17, 11:55)
Nu,kai tų vazonikų gaunasi apie 300 su pipiriniais,pradedi galvot ir po kelių metų kaip sau gyvenimą palengvint  ax.gif
Adija, o tu cia viska savom reikmem augini, ar visa penkiaauksti sersi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypt: 17 vasario 2016 - 10:59
QUOTE(rusma @ 2016 02 17, 10:48)
Bet atmečiau jau tuos visus vystyklus dėl kitų priežaščių. Užsiaugindavau be jų kokius 25 metus, užsiauginsiu ir toliau - grietinės/jogurto indeliai paruošti.

Aš irgi nuo grietinės indukuose auginu, patogu, daigai gražūs, bet su tampymais dėžių į šiltnamį užsiknisu biggrin.gif tai dalį mąstau irgi sukti į vystyklus . Paprikas dar kartu tenka tampyti, bet tų tai tikrai nevyniosiu
Atsakyti
Nu,kai tų vazonikų gaunasi apie 300 su pipiriniais,pradedi galvot ir po kelių metų kaip sau gyvenimą palengvint  ax.gif

Va va butent. Nors siemetbandau tilpt i 200 su paprikom ir pomidorais.
Atsakyti

Pas mane su pipirais bus apie 100, bet gi čia viskas labai trumpam palyginus.

O jeigu aš sėju vienos veislės tik 1 sėklą, kaip man tam pradiniam rulone pasižymėti veisles. Suprantu, jeigu varyčiau be pavadinimų arba bent jau po kelis - keliolika daigų vienodų, tada galima kažką kaišioti ir etc. O dabar kaip - nu nekišiu gi žymeklio po kiekvienos sėklos. Be to aš nenoriu masinės sėjos, sėju nuo praeitos savaitės į savaitę po 10 veislių. Tai niekaip man ta ulitka netinka, nors kas ruošiasi komerciškai daigus auginti - tai labai susižavėjo.
Atsakyti
Nu negali zemes ukio darbai teikti tik malonumo, kazkas vistiek turi uzknisti mirksiukas.gif Va pomidoru sejimas mane labai patenkina, o jau pikiavimas uzknisa, nes is virtuves norisi keturiom ropot, o tai kol stenedama atsistoji nuo klupojimo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 02 17, 10:59)
Adija, o tu cia viska savom reikmem augini, ar visa penkiaauksti sersi?

A tavo koks reikalas,a... cool.gif ?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2016 02 17, 12:45)
Skariai per dideli, cielu neprivakuosi  schmoll.gif  I trilitriaka kokie 5 tilps, apie mazesnius slojikus net nekalbu

Ajai, informaciją apie jų dydį buvau praleidus doh.gif Ačiū, kad paprotinot. Vadinas, marinavimui reikės kitų. O jie tikrai miltingi (radau pas tany įspūdingą aprašymą biggrin.gif )? Bet aš nemėgstu miltingų pomidorų unsure.gif
O čia dar radau tyrimą lietuviškų veislių. Pasirodo, Skariai mažiausiai linkę kaupti nitratus http://sodininkyste-...iai/27-4/13.pdf
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 02 17, 11:04)

O jeigu aš sėju vienos veislės tik 1 sėklą, kaip man tam pradiniam rulone pasižymėti veisles. Suprantu, jeigu varyčiau be pavadinimų arba bent jau po kelis - keliolika daigų vienodų, tada galima kažką kaišioti ir etc. O dabar kaip - nu nekišiu gi žymeklio po kiekvienos sėklos. Be to aš nenoriu masinės sėjos, sėju nuo praeitos savaitės į savaitę po 10 veislių. Tai niekaip man ta ulitka netinka, nors kas ruošiasi komerciškai daigus auginti - tai labai susižavėjo.

Nebūtinai ulytkon sėti, aš sėsiu įprastai į dėžutes, tik pikiuot bandysiu jau į vystyklus.
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2016 02 17, 11:51)
Kas čia anksčiau gyrėsi, kad sveiksta?  g.gif Vaizdai liudija priešingai  lotuliukas.gif

as tikrai sveikstu, pernai apie 140 veisliu buvo ,siemet uzteks ir apie 100 lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba pomidoru fejom, noriu uzklausti toki klausimuka,cia toms, kurios uzsisakinejo is pomidom ,per kiek laiko gavot siuntinuka ? As po ju tumorow shiping jau 1,5 savaites laukiu , o gal be reikalo bangas keliu?
Papildyta:
QUOTE(snaige123 @ 2016 02 17, 12:09)
as tikrai sveikstu, pernai apie 140 veisliu buvo ,siemet uzteks ir apie 100 lotuliukas.gif

Nu blyn, ryskus progresas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 02 17, 11:04)

O jeigu aš sėju vienos veislės tik 1 sėklą, kaip man tam pradiniam rulone pasižymėti veisles.

Trumpam?Nu,ką aš žinau...

Į jokius pradinius rulonus aš nekišu.Aš tabletkose sėju.Su žymekliukais.Kiekvienai tabletei atskiras užrašas.Nu,dėl žymėjimo tikrai nematau bėdos.Bėda prasideda su tampymu grūdint.
Atsakyti