Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

Aha vaziuoji biggrin.gif neprisimenu kada paskutini karta buvau lietuviu pardoj ax.gif pas mus aplinkui nieko nera.
Atsakyti
Vaje, neisivaizduoju ka padet i saldytuva neuzejus i lietuviska parduotuve bigsmile.gif
Atsakyti
Scooooooter thumbup.gif thumbup.gif
https://www.ents24.c...4622762,4463585

Ir mano jaunystes grupe thumbup.gif thumbup.gif Buvom visuose koncertuose,kie ju LT buvo thumbup.gif Ir cia Londone karta buvom thumbup.gif Tokia +/_40meciu publika ir susirinkus biggrin.gif
Atsakyti
Man tik rusu muzika tinka rolleyes.gif jokios kitokios neklausom ax.gif

Heida, netoli parde lietuviu turit, ar vaziuojat kur toliau bigsmile.gif
Metinem sventem ir mes vaziuojam apsipirkt i didele vidos parde mirksiukas.gif o taip desros, lasinukai, skilandukas koks is LT atvaziuoja kai jau resursai baigiasi biggrin.gif
Atsakyti
Is rusisku cia Londone esu buvus Mumyj troli(dukra dirbo su to pagrindinio dainininko sunum,tai MB parnese 2 diskus su parasais mirksiukas.gif ) ir Liube koncertuose...Kai man visur patinka,tai patiko ir tie koncertai biggrin.gif Bet pvz tas is MT labai pasikeles...Nei labas,nei visogero...Atejo,atgrojo savo programa,be jokio bendravimo su publika...Liube turbut viskas patiko,kad nebepamenu lotuliukas.gif
O siaip eiciau i visokius koncertus...Gyvenant Londone geda nenueit i kokios pasaulines zvaigzdes koncerta,net jei ji ir nelabai patinka biggrin.gif

Nova,bet juk anksciau daznai vaziuodavot i LT parde apsipirkt g.gif
Atsakyti
Vaziuodavom anksciau dazniau. Dabar teskinej lenku skyrius yra. Grietine, raugintus ar marinuotus agurkus, varske, silke jau is ten perkam mirksiukas.gif
Atsakyti
Juokas juokais,bet as labai mazai is LT pardes kazka pasiimu...Na makaronus,ryzius(yra ir anglisku)LIDLO marinuoti agurkeliai 100X geresni uz visus lietuviskus,lenkiskus...Grietines mes nevalgom...Jogurtas man angliskas skanesnis.Vnz as pilnai be LT pardes isgyvenciau biggrin.gif Tiek,kad ja turiu,tai is saves ir pasiimu daug produktu,kuriu atitikmenu pilna anglisku mirksiukas.gif

Va i koki koncerta noriu bigsmile.gif Tanita Tikaram bigsmile.gif Nesvarbu,kad tik 3 dainas zinau lotuliukas.gif Bet uz tai kokios dainos bigsmile.gif
https://www.ents24.c.../tanita-tikaram
https://www.youtube....h?v=T5emcbg_wZk
Atsakyti
Tik sita ir as zinau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Heida, sveikinimai islaikius egza 4u.gif 🤓 📖
Atsakyti
Sveikos,

Man uzejo pavasarinis noras viska tvarkyti, valyti, sodinti, sveisti, grazinti. biggrin.gif

HEIDA, nuosirdziai sveikinu! Well done woman! Matai, kaip gali! Svarbu, savimi pasitiketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 27, 13:55)
Sveikos,

Man uzejo pavasarinis noras viska tvarkyti, valyti, sodinti, sveisti, grazinti.  biggrin.gif

HEIDA, nuosirdziai sveikinu! Well done woman! Matai, kaip gali! Svarbu, savimi pasitiketi  4u.gif

unsure.gif .Kad man toks uzeitu,nes neatsimenu kada toks buvo uzejas(vis pareina pro sali,pas mane neuzsuka).Laukiam,turi skalbenke ir indaplove atvezti.Vakar i prieki isgrudom senas.
Atsakyti
Gal tu nelabai svetinga, kad pas tave neuzsuka g.gif g.gif biggrin.gif
Mane jau uzkniso virtuves spintelese prisikaupes slamstas: gal reikes, gal prireiks. Pvz grazuolis arbatinukas, bet be dangtelio. Nu, mazum dar kur prireiks, nesgi toooks grozis. Praejo 5 metai, nei prisireike, nei dangtelis atsirado doh.gif von!
Atsakyti